Cum a fost in tabara reginelor: profund si emotionant

Draga copac,

asculta cat citesti aici: 

de curand m-am intors de la Paltinis- Sibiu, unde am avut o intalnire cu 20 de regine! 😀

Ai sa razi, da, regine, regine ale inimii, ale iubirii, ale adevarului, ale increderii, ale rabdarii, ale frumosului, ale linistii, ale curajului, ale armoniei si prieteniei. Regine cu varste, preocupari, staturi sociale atat de diferite, si totusi, in esenta toate… la fel. ❤

Ne-am dat intalnire la semineu sau pe salteaua de yoga, si am lasat adevaratele noastre fiinte sa danseze: golase, sincere, curate, jucause.

Stii ce ciudat este sa petreci un weekend cu 20 de femei, si sa ai impresia ca le stii pe toate de o viata? Sa ai dorinta sa le imbratisezi la fiecare pas, si sa le asculti cele mai interesante povestioare si lectii de viata.

Ne-am bucurat impreuna de un ritual de feminitate, frumusete sufleteasca  si recunostinta si speram ca am legat prietenii pe viata.

Am inceput prima zi impreuna cu cateva joculete amuzante de cunoastere si ne-am incheiat-o cu povesti la semineu, povesti sincere despre ceea ce suntem, atunci cand nu suntem mamele, sotiile, prietenele, angajatele, fiicele cuiva.

Dimineata, ne-am inceput-o in opinci pe salteaua de yoga, cu miscari tandre si gratioase de ballet-yoga-dance.  Ne-am miscat pe Hozier, si ne-am simtit precum reginele balului :

“Babe, there’s something tragic about youSomething so magic about youDon’t you agree?
Babe, there’s something lonesome about you Something so wholesome about you Get closer to me
No tired sigh, no rolling eyes, no irony No “who cares”, no vacant stare, no time for me

Honey you’re familiar Like my mirror years ago Idealism sits in prisonChivalry fell on his sword
Innocence died screaming Honey, ask me, I should know I slithered here from eden Just to sit outside your door”

Am purtat toate salopete cu iubire din Livadacurochii si ne-am simtit tare frumusele.  ❤

Apoi, ne-am testat rabdarea si indemanarea si le-am provocat sa mediteze altfel, mestesugarind dream- catchers, pe care sa si le puna deasupra patului ca sa le cearna visele urate de cele bune.  Multe dintre noi nu am mai pus mana pe un ac de zeci de ani, a fost asa de frumos sa ne spunem visele la sezatoare….

Stii copacule, in  legenda Ojibwe, dreamcatcher-ul a fost oferit de un paianjen femeii care si-a impiedicat nepotul sa-l ucida si sa-i distruga panza. In semn de multumire, i-a tesut o panza magica, o legatura intre ea si luna, care sa o protejeze in timpul somnului si sa o fereasca de visele urate.

In momentul in care am atarnat toate minunatiile in saniuta de la Cabana, am stiut ca locul lor este impreuna si ca am facut o treaba tare buna ❤

Am fost pe varf de deal sa cantam mantre ( insa nu am apucat sa facem poze) si le-am invitat la dans apoi. La un alt fel de dans: meditatie prin dans. Folosindu-se de corpurile lor si-au exploatat /eliberat creativitatea, inspiratia, motivatia si tot frumosul ce se ascunde in voi.  In dansul din livada nu exista pasi calculati si nici vreo tehnica precisa, fiecare se lasa condus de muzica si de grup si-si va inventa propriile miscari nebune, statice, lente, haotice, agitate si tandre. Apoi au avut un moment foarte profund prin care au impartasit niste momente/amintiri/trairi  foarte deosebite.

A doua zi, parca eram deja un picut triste pentru ca cercul nostru avea sa se rupa in curand. Am inceput ziua cu o sesiune de Yin Yoga, in care ne-am setat drept intentie iertarea, si le-am spus cateva povesti ale copaceilor mei care au experimentat iertarea in diverse feluri.

Apoi le-am tinut un curs de spiritual personal branding in care am incercat sa gasim raspunsul la intrebarea “cine esti?” . La acest curs, eu nu am facut mai nimic 🙂 , ci doar am creat un prilej pentru ochii nostri sa se intalneasca, si  cred eu ca poate a fost cea mai profunda parte a intalnirii noastre.

Am incheiat  ritualul cu un joc de carti  de feminitate tare jucaus, ne-am imbratisat, ne-am multumit una alteia pentru clipele si minunatele lectii primite in aceasta tabara, si am plecat acasa, unde am continuat sa fim regine si in viata de zi cu zi.

Daca ti-a placut ce ai citit, te invit si pe tine in urmatoarea editie. Detalii aici.

Iubire si recunostinta,

Copacu’

Responses

  1. Ritualul Reginelor Recunoscatoare- Paltinis, 22-24 ianuarie | suntuncopac Avatar

    […] in povestea reginelor si sa vezi cum a fost la Ritualul reginelor iubirii arunca-ti un ochisor aici iar din  taberele trecute,  aici ,aici si […]

  2. SILENT QUEENS – Ritual de yoga & dezvoltare personala 19-21 Februarie, Vama Buzaului | suntuncopac Avatar

    […] cea de-a 6-a editie a taberelor mele in talpile goale despre care poti sa citesti aici ,aici,  aici si aici, sau poti sa urmaresti un video dragut facut de sotul meu […]

  3. Tabara de meditatie si inspiratie Suntuncopac | Suntuncopac Avatar

    […] vrei  sa intri in povestea retreat-urilor de pana acum, arunca-ti un ochisor aici iar din  taberele trecute,  aici ,aici, […]

  4. Hai in tabara de feminitate! 24-26 martie, intr-un loc de vis | Suntuncopac Avatar

    […] ore de Bucuresti).Daca vrei  sa intri in povestea retreaturilor de pana acum, arunca-ti un ochisor aici   aici ,aici, aici  sau aici. Iar aici si aici ai niste videouri dragute facute de sotul […]

  5. Retreat Suntuncopac la Cluj ( dezvoltare personala si yoga) | Suntuncopac Avatar

    […] pensiunea Meander.Daca vrei  sa intri in povestea retreaturilor de pana acum, arunca-ti un ochisor aici   aici ,aici, aici  sau aici. Iar aici si aici ai niste videouri dragute facute de sotul […]

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.