Bali Transformational Festival, 8-14 Mai 2024 🌴

Dragii nostri iubitori de crestere si dezvoltare personala, va invitam la cea mai transformationala experienta din viata voastra!

Va invitam la un Festival de spiritualitate si self development de NERATAT pe insula zeilor- Bali! 

Aceasta intalnire este o fuziune perfecta intre cunostintele oferite de un training, profunzimea unui RETREAT, dar si distractia si comunitatea unui festival. Am conceput un minunat mix intre cele 3 abordari. Avand experienta a peste 20 de retreaturi exotice si peste 1000 de participanti, stim sigur ca iti vom aduce un program transformational care iti va ramane in suflet pe viata!

O saptamana de accelerare printr-o serie de clase, workshop-uri, petreceri si ceremonii de healing! Sapte zile full on, cu un program incarca spiritual dar si fun in acelasi timp!

Prima editie a festivalului a avut loc in aprilie 2023 si a fost un mare, mare succes! Peste 50 de persoane insetate de cunoastere au trait transformari miraculoase alaturi de noi si invitatii internationali.

Te invitam sa te alaturi acestei experiente exclusiviste si transformatoare dedicata cunoasterii, dezvoltarii personale, vindecarii si eliberarii.

Festivalul din Bali are un vibe aparte: se leaga prietenii, avem ca invitati speakerii si profesori internationali; se creaza o atmosfera plina de inspiratie, de insight-uri si emotii elevate. Ghizii nostri spirituali invitati din toata lumea: US, UK, Australia, Franta, India, etc au inspirat pe viata partcicipantii nostri, iar acum e randul tau!

Noi lucram luni de zile la programul festivalului si aducem cei mai buni specialisti din toata lumea pentru a tine lectiile.

Imagineaza-ti cum te trezesti pe teritoriul unui hotel de 5 stele, cu un design traditional balinez, peste 8 piscine; si multa multa natura si locuri instragamabile!

Fiecare zi o incepi cu o clasa de yoga cu un nou instructor de yoga zilnic. The best of the best! Dupa un mic dejun sanatos, incepe ziua de workshop-uri.

Doua workshop-uri pana la pranz si alte doua clase dupa pauza de pranz. Cei mai buni specialisti in domeniu, clasele se tin in engleza si doar cateva in romana.

Seara o incheiem cu: tibetan bowls, sound healing la piramide, ceremonia focului Agni Hotra, vizita si puja la un Ashram, ecstatic dance cu un DJ faimos!

In fiecare seara avem ceva in program. Sapte zile incarcate si magice! Va promitem c-o sa va placa asa mult incat n-o sa vreti sa pierdeti nicio activitate. Din acest motiv va invitam sa va luati zile extra pentru a face lucruri in afara programului de Festival.

Misiunea noastra este ca tu sa ai posibilitatea sa accesezi resursele din interiorul tau si sa obtii uneltele necesare pentru a hrani cele mai bune parti din tine, in timp ce te vindeci de ce te tine in loc.

Mai mult decat un retreat, Festivalul din Aprilie este un training intensiv avand in fiecare zi o tema diferita si mai multe cursuri – meditatie, yoga, healthy living, yoga philososphy, integrative nutrition, NLP exercises, self-hypnosis, tantra classes, breath work, daily motivational talks, ayurveda, love and relationships coaching, osho meditations, spirituality development, water & fire purifications, Silent day, Priest blessings, cutting cords ceremonies, sound healing, changing limiting beliefs, conquering fears, manifestation, Self- Love coaching, balancing feminine & masculine energy, ecstatic dans si… desigur, am lasat putin timp liber pentru descoperirea acestui paradis.

Acest festival este dedicat tuturor:  femeilor, barbatilor, cuplurilor chiar si familiilor! Nu conteaza nivelul tau de pregatire sau experienta in dezvoltarea personala, Content-ul festivalului  te va intalni la etapa la care esti! Acest eveniment este potrivit si celor care nu vorbesc limba romana, invitatii straini vor tine workshop-urile in engleza!

Cazarea noastra din Ubud

De ce Bali?

Pentru ca Bali este…. MAGIC, MIRACULOS! Este “laboratorul” tau de renastere! Putem sa iti spunem milioane de motive – de la plajele virgine, lanurile de orez, healerii care fac minuni in viata celor care cred, lectiile de simplitate si recunostinta oferite de oamenii de aici, pana la mirosul de fericire si bete parfumate care se simt la orice pas.

Insa noi am ales acest loc pentru energia sa. Bali este World Purification Center si este pe lista locurilor cu cea mai inalta vibratie energetica din toata lumea. Bali este magic pentru ca nimeni care paseste aici si ajunge in locurile “potrivite” pe acest taram mirific, vrajit cu praf de stele nu se mai intoarce acasa la fel. Iar noi am gandit Retreatul ca tu sa nu ratezi aceste locuri.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, hai cu noi si vei simti toate acestea pe propria piele! Esti pregatita pentru Bali Transformational Festival?

Transformarea ta in varianta cea mai buna incepe acum:

• Vei aduna amintiri senzationale care te vor insoti pe viata;
• Vei face tranzitia rapida de la energia de victima la cea de victorioasa;
• Iti vei recupera puterea personala;
• Vei decide sa lasi trecutul in spate pentru ca vei allege sa vezi PREZENTUL precum un MIRACOL
• Vei radia precum un magnet bucuria, pofta de viata;
• Te vei deschide catre abundenta si sentimental ca ESTI TOTUL si POTI AVEA TOTUL;
• Vei stabili ce credinte limitative ai si cum poti scapa de ele;
• Vei inceta sa mai fii un “people pleaser” si iti vei da voie sa experimentezi viata urmand doar vointa proprie;
• Vei participa la ceremonii de purificare cu preoti locali pentru a elimina greutatile pe care le tii in spate de prea mult timp;
• Vei pune capat unei vieti traita din obligatie si vei incepe sa traiesti conform alegerilor tale, conform termenilor tai si urmarindu-ti propriile dorinte;
• Vei inceta sa traiesti in competitie, nimeni nu este mai bun decat tine si tu nu esti mai bun decat ceilalti, suntem doar diferiti cu daruri diferite
• Vei experimenta totul intr-un mediu sigur, plin de iubire si lipsit de judecata.
• Iti vei face prietene pe viata!

Cateva ganduri de la participantele noastre:

In fiecare zi ziceam ,,ziua asta a fost mai frumoasă, ziua asta a fost mai frumoasă” și de fapt toate zilele au fost superbe și am rămas cu inima în Bali. Am avut încredere în fete pentru că îmi inspirau o energie atât de frumoasă și am vrut să o trăiesc și eu neapărat. Retreatul este spiritualitate amestecată cu distracție într-un decor rupt din rai si chiar schimbă vieți! Drept dovadă… eu m-am mutat în Bali. Vă iubesc fetelor, datorită vouă sunt aici!” – Ana

Retreatul in Bali ne-a transformat pentru cateva zile in ingeri si sa ne poarte cu gingasie in cateva dintre comorile insulei. Spun cu gingasie, pentru ca nu am simtit nici o secunda ca urmez un plan prestabilit, obositor sau presat de timp, totul parea ca asa trebuie sa se intample atunci, acolo si cu acei oamenii. Bali, o insula inzestrata cu tot ce vrei, este un loc in care m-as intoarce fara a sta pe ganduri.”- Elisabeta

Am râs, am plâns, am zâmbit, am dansat, am călătorit, ne-am plimbat, am mers în tălpile goale, am cinat la malul mării, am meditat, ne-am aruncat în mare, am simțit nisipul fierbinte sub tălpi, ne-am răcorit în mare, ne-am găsit prieteni deosebiți cu care am rezonat și vibrat, am simțit împreună cu copacii din grupul nostru într-un fel care nu poate descris în cuvinte… Se simte doar.” – Anca

Cele mai profunde 10 zile le-am trăit în cel mai frumos retreat de pe Pământ! Crina si Andreea sunt niste minuni de femei, locul e încântător pentru ochi si suflet, iar grupul care s-a format acolo a fost perfect!10 zile in care am ras si am plâns, am obosit de umblat si m-am relaxat in spa-uri balineze, am facut descoperiri despre mine, despre balinezi si despre oameni, am lăsat noul sa isi faca de cap in mintea mea, am lăsat natura sa imi invadeze sufletul ca sa imi dau seama ca nu il am suficient de mare.” – Mihaela

Ma bucur ca am luat decizia de a merge in retreat in Bali in sfarsit dupa atata timp in care tot imi trecea prin cap gandul asta. A fost o experienta completa, care mi-a adus ceea ce cautam. Crina si Andreea au fost doua profesioniste care s-au completat reciproc foarte bine si amandoua sunt doua fete minunate si calde. Big thumbs up!” – Claudia

Retreatul in Bali cu Crina si Andreea este mixul intre cultura locala, spiritualitate, distractie si prietenie <3. Multumim pentru ca ne-ati aratat ca Bali este despre “a primi” si ca ne-ati invatat ca fiecare zi merita traita ca o vacanta.” – Andreea

Ce contine pachetul festivalului:

  • Cazare hotel traditional 5 stele, 7 zile – 6 nopti, in camera dubla. Pentru pachet single sau insotitori exista supliment.
  • 2 mese pe zi
  • Ceremoniile locale de purificare (in incinta hotelului)
  • Vizita la Ashram
  • Experienta “Baie de sunet” la Pyramids of Chi
  • Peste 5 workshopuri/traininguri pe zi cu invitati locali si internationali

Investitia ta pentru Festival

Pret: 1650 € pentru primii 30 de participanti, apoi 1900 €
Avans: 650 € (nereturnabil)

Suma integrala se achita in doua transe – la inscriere se achita avansul de 650 euro in contul firmei, restul la hotel, la fata locului. Vei primi factura pentru intreaga suma.

Important! Avansul nu se restituie in caz ca te razgandesti din orice motive si nu gasesti inlocuitor. Nu este responsabilitatea organizatorilor de a gasi inlocuitori. Pretul retreatului odata platit nu este rambursabil si nu poate fi solicitat de catre Beneficiar sub nicio conditie si niciun argument sau justificare nu va putea fi considerat(a) temei juridic pentru rambursarea avansului. Scumpirea biletelor pentru deplasarea din Romania spre destinatii, greve anuntate/neanuntate de catre muncitorii din domeniul aviatic, anularea curselor avioanelor, imbolnavirea de orice boala, moartea unei persoana apropriate sau a Beneficiarului, orice tip de restrictie generata de SARS COV-2 nu este si nu va fi considerat (a) motiv pentru rambursarea avansului achitat. Organizatorul nu este responsabil de gasirea inlocuitorului.

Acest retreat este realizat in parteneriat cu compania de turism balineza – NOMOR INDUK BERUSAHA (NIB) 8120119081787 – MY BAREFOOT JOURNEY (M.B.J) PMDN

Organizatorii Festivalului:

Crina Andrei si echipa My Barefoot Journey

Crina Andrei si echipa My barefoot journey au organizat zeci de retreaturi in Bali, Kerala, GOA, Sri Lanka si mai nou in California. Echipa My Barefoot Journey a organizat si Bali Transformational Festival care si-a schimbat datele din aprilie 2020 pentru aprilie 2023.

In ultimii ani platforma MBJ a gazduit zeci de cursuri si workshopuri online, iar Crina a lucrat cu mii de femei din toata lumea in grupuri de coaching sau one on one.

Pe langa expertiza in domeniul dezvoltarii personale, Crina este si fondatoarea brandului de bijuterii de lux- Mayuri Fine Jewellery. @mayuri_fine_jewellery

Cateva din atestarile Crinei:
• Coaching- Advanced Coaching Certification;
• Consilier psihologie holistica atestat de catre Institutul din Mumbai,
• Instructor YOGA atestat de catre Yoga Alliance,
• Certificare in Human Design
• Certificare in Chakra psychology, Chrystal therapy, NLP Core skills, Hypnosis, Yoga sutras certification, Yoga philosophy, Vedic Philosophy Initiere Meditatie Sahaj Samadhi, TM Meditation, studii individuale in Ayurveda; Master Course on Yoga Psychology & Philosophy

Ionita Silvia Andreea – Fondatoarea comunitatii Suntuncopac

Pe lângă titlulatura de fondatoare a comunităţii Suntuncopac mă exprim în viaţă în calitate de Leader, antreprenor, speaker motivațional, psiholog în formare, consilier în dezvoltare personală, coach international powered by Tony Robbins, Trainer / Instructor ThetaHealing®, Terapeut ThetaHealing®, Instructor YOGA atestat de către Yoga Alliance, Terapeut EFT eliberare emoţională, Terapeut Matrix Reimprinting & Re-Birth Reimprinting, facilitator Meditații Active OSHO, facilitator tranșe de relaxare şi vindecare Metodă Silva, Imageria Inimii şi metodă Ho’oponopono. Sunt creatoarea a peste 20 programe online în 2020- 2023 şi organizatoarea a peste 20 retreaturi exotice în Bali, India, Italia sau Maroc şi peste 80 de tabere de feminitate în țară.

Am ghidat peste 15000 de femei în programele online, în retreaturi sau la evenimentele şi workshop-urile live. Cred în Miracole și în Viață Ușoară prin conectarea cu Creatorul. Aceasa este şi misiunea mea, să te susțin şi pe tine să te conectezi cu puterea ta Creatoare şi să manifeşți din vibraţia ta cea mai înaltă.

MOTTO-UL MEU ESTE – DEVIZA THETAHEALING – TOTUL ESTE POSIBIL PENTRU CEL CE CREDE.

Responses

  1. Retreat Transformational in Bali, 2-9 Octombrie 🌴 | Suntuncopac Avatar

    […] Crezi ca ti s-ar potrivi mai bine Bali Transformational FESTIVAL, din 8-14 mai 2024? CLICK AICI! […]

  2. elina Avatar

    💖💖💖💖💖💖💖💖💖

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.