Retreat Transformational in Bali, 2-9 Octombrie 🌴

Cu o experienta de peste 20 retreaturi exotice si 1000 de participanti, Crina si Andreea sunt pregatite sa te ghideze si pe tine intr-o calatorie initiatica in Insula Zeilor, o experienta transformationala care iti va schimba traiectoria intregii tale vieti ca FEMEIE, ca OM, ca SPIRIT!

Retreatul transformational in Bali (2-9 octombrie) alaturi de noi este alegerea perfectă dacă sunteți gata să vă initiati in yoga, spiritualitate, dezvoltare personala sau sa va aprofundați practica în timp ce vă relaxati si bucurați de frumusețea uluitoare si vindecatoare a Bali-ului. Ideal atât pentru participantele începătoare , cât și pentru intermediare-avansate, această retragere se concentrează pe recuperarea puterii voastre personale, frumusetii, resurselor interioare si potentialului vostru cel mai inalt!

În timp ce vă relaxati în împrejurimile naturale luxoase, pașnice și curate ale vilelor noastre de lux veți avea, de asemenea, oportunitatea de a vă bucura de cultura exotică și mediul natural din Bali, intr-un spatiu plin de vindecare, profunzime si siguranta, dar si prietenie & magie alaturi de noi!

Dacă sunteți în căutarea unei vacanțe fără stres într-o comunitate iubitoare, distractivă, plină de compasiune, cu ghizi autentici care vă ghidează într-un cadru intim, prietenesc, această retragere spirituala este o bijuterie rară de pace interioară – una care promite să te reînnoiască, să te restaureze și sa te întinereasca din interior. Sa te celebreze ca NOUA TU!

Este un cadou pe care il oferi persoanei cea mai importanta de pe pamant – TU. Acest Retreat este despre tine, pentru tine si construit pentru transformarea ta. Acest retreat iti va schimba viata total si in FOARTE BINE!

Te invitam sa te alaturi acestei experiente exclusiviste si transformatoare dedicata cunoasterii, dezvoltarii personale, vindecarii si eliberarii.

Am fost printre primele care au adus retreaturile din Bali in Romania si la fiecare editie am descoperit si mai mult ce putem aduce nou pentru tine, ca experienta ta sa fie completa si capabila sa iti transforme viata. Nu o spunem noi, ci cei peste 1000 de participanti din ultimii 8 ani.

Bali Retreat este gandit in mod principal sa determine acceptarea si transformarea ta in varianta ta cea mai buna. 8 zile dedicate sufletului, mintii si trupului tau. Este “once in a lifetime experience” ce va sadi semintele persoanei ce ai visat toata viata sa fii. Vei pleca mai puternica, mai curajoasa, mai motivata, plina de inspiratie, mai creativa, mai pozitiva si mai ales cu o perspectiva noua asupra vietii.

Suna deja magic asa-i? Mai avem multe surprize pentru tine!!!

Vei petrece 8 zile in hoteluri de 5 stele si vei experimenta in fiecare zi:

  • TIMP LIBER pentru sufletul tau! Da, timpul este un lux si in Bali ti-l poti oferi!
  • Workshop-uri de terapie si dezvoltare personala si spirituala – Subiecte: Iubire de sine, incredere, intelegerea emotiilor, vindecarea relatiei cu parintii, convingeri limitative, procesul iertarii, abundenta, feminitate, eliberare emotionala si altele. Aceste workshop-uri au la baza studii in terapii de theta healing, eliberare emotionala, psihologie, heart coaching, tapping EFT, transe de relaxare metoda Silva, psihologie, NLP, counselling, etc.
  • Introducere in diverse tehnici de meditatie– zilnic vei practica diferite metode si tehnici de meditatie- meditatie silent, activa, dinamica, ghidata, diferite meditatii OSHO. La sfarsitul retreat-ului vei fi pregatita sa iei cu tine acasa o practica bine stabilita. (Crina este initiata in meditatia Sahaj Samadhi si meditatie transcendentala, iar Andreea e facilitator certificat de meditatii si terapii Osho, transe de relaxare Silva si metoda Ho’oponopono.)
  • Clase de yoga zilnice – nu conteaza daca esti incepator. Crina si Andreea sunt profesori certificati de Yoga Alliance si te vor initia in diferite tipuri de yoga – clase de hatha, ashtanga, Iyengar, vinyasa, yin yoga si kundalini.
  • Group coaching – cel mai mult invatam impreuna si una de la cealalta. In retreat-urile MBJ sedintele de grup coaching sunt cel mai puternic instrument pentru dezvoltarea personala.
  • Ceremonii speciale de curatare si deblocare – agni hotra, temple stravechi, water cleansing – unul din cele mai puternice procese de eliberare.
  • Vizite exploratorii – orezarii, cascade, ashram, sat balinez, temple.
    Si mai ales… vei avea parte de aceasta experienta completa alaturi de un grup cu inimile deschise sa te primeasca si sa iti ofere multa iubire. In toate grupurile s-au format prietenii pe viata, asa ca nu ezita sa vii chiar si singura.

Cazarea noastra din Ubud

Cazarea noastra de la ocean

Bali Retreat nu este doar o incursiune dedicata spiritualitatii, claselor de yoga, meditatie si dezvoltare personala, nu este nici o vacanta relaxanta, unde vei face masaje, te vei bronza si vei vizita locuri turistice toata ziua (poate sa contina si aceste elemente). In primul rand, acest Retreat este o calatorie catre sufletul tau. O noua cale catre tine, unde te vei cunoaste si mai bine, vei evolua si te vei transforma, in timp ce te vei relaxa, vei rade, iti vei face prieteni, vei cunoaste viziuni noi, iti vei gasi linistea, vei redescoperi ce te face fericita, ce isi doreste inima ta si mai ales, vei descoperi darurile pe care le porti dupa tine, dar de care nu profiti la adevaratul lor potential.

Si ti-am mai spus ca in fiecare retreat, si noi si participantii, am contribuit la construirea unui after-school pentru copiii balinezi? O sa ai ocazia sa ii cunosti si tu pe copii si chiar sa participi la schimbarea viitorului lor.

De ce Bali?

Pentru ca bali este…. MAGIC, MIRACULOS! Este “laboratorul” tau de renastere! Putem sa iti spunem milioane de motive – de la plajele virgine, lanurile de orez, healerii care fac minuni in viata celor care cred, lectiile de simplitate si recunostinta oferite de oamenii de aici, pana la mirosul de fericire si bete parfumate care se simt la orice pas.

Insa noi am ales acest loc pentru energia sa. Bali este World Purification Center si este pe lista locurilor cu cea mai inalta vibratie energetica din toata lumea. Bali este magic pentru ca nimeni care paseste aici si ajunge in locurile “potrivite” pe acest taram mirific, vrajit cu praf de stele nu se mai intoarce acasa la fel. Iar noi am gandit Retreatul ca tu sa nu ratezi aceste locuri.

Nu trebuie sa ne crezi pe cuvant, hai cu noi si vei simti toate acestea pe propria piele! Esti pregatita pentru Transformational Retreat in Bali?

Facilitati:

  • Cazare 8 zile, 7 nopti in Resorturi de 5*, in camere duble (5 nopti in hotelul din Ubud si 2 nopti la ocean in Changuu) – Va rugam sa specificati daca se doreste cazare in camere single contra unui cost suplimentar. In prima zi incepem activiatile in jur de ora 16.00 (va recomandam sa ajungeti in Bali cu o zi inainte pentru a fi odihniti in prima zi a retreatului)
  • Doua mese pe zi (mancare vegetariana, bauturi non-alcoolice)
  • 2-3 Transformational workshops pe zi tinute de Crina si Andreea si invitati surpriza( ritualuri, yoga, meditatii, workshop-uri dezvoltare personala)
  • Welcome balinese ritual cu o preoteasa;
  • Ceremonia apei si ceremonia focului cu preotii locali;
  • Vizita in sat;
  • Alte activitati surpriza;

Ce nu include pretul retreatului:

  • Biletul de avion (fiecare participant este responsabil de achizitionarea biletului de avion, va putem ajuta cu contacte de la agentii). De obicei, viitorii participanti isi cumpara acelasi bilet de avion ca sa calatoreasca impreuna. Vom face un grup pe facebook si veti tine legatura acolo.
  • Transfer aeroport-hotel-aeroport(va punem in contact cu colaboratorii nostri pentru transport)
  • Activitati optionale care nu sunt mentionate in programul retreatului. Pentru a te ajuta sa ai parte de experienta vietii tale te putem ghida in alegerea unor excursii optionale organizate, contra cost;
  • Asigurare medicala
  • Tips-uri

Crezi ca ti s-ar potrivi mai bine Bali Transformational FESTIVAL, din 8-14 mai 2024? CLICK AICI!

Transformarea ta in varianta cea mai buna incepe acum:

• Vei aduna amintiri senzationale care te vor insoti pe viata;
• Vei face tranzitia rapida de la energia de victima la cea de victorioasa;
• Iti vei recupera puterea personala;
• Vei decide sa lasi trecutul in spate pentru ca vei allege sa vezi PREZENTUL precum un MIRACOL
• Vei radia precum un magnet bucuria, pofta de viata;
• Te vei deschide catre abundenta si sentimental ca ESTI TOTUL si POTI AVEA TOTUL;
• Vei stabili ce credinte limitative ai si cum poti scapa de ele;
• Vei inceta sa mai fii un “people pleaser” si iti vei da voie sa experimentezi viata urmand doar vointa proprie;
• Vei participa la ceremonii de purificare cu preoti locali pentru a elimina greutatile pe care le tii in spate de prea mult timp;
• Vei pune capat unei vieti traita din obligatie si vei incepe sa traiesti conform alegerilor tale, conform termenilor tai si urmarindu-ti propriile dorinte;
• Vei inceta sa traiesti in competitie, nimeni nu este mai bun decat tine si tu nu esti mai bun decat ceilalti, suntem doar diferiti cu daruri diferite
• Vei experimenta totul intr-un mediu sigur, plin de iubire si lipsit de judecata.
• Iti vei face prietene pe viata!

Cateva ganduri de la participantele noastre:

In fiecare zi ziceam ,,ziua asta a fost mai frumoasă, ziua asta a fost mai frumoasă” și de fapt toate zilele au fost superbe și am rămas cu inima în Bali. Am avut încredere în fete pentru că îmi inspirau o energie atât de frumoasă și am vrut să o trăiesc și eu neapărat. Retreatul este spiritualitate amestecată cu distracție într-un decor rupt din rai si chiar schimbă vieți! Drept dovadă… eu m-am mutat în Bali. Vă iubesc fetelor, datorită vouă sunt aici!” – Ana

Retreatul in Bali ne-a transformat pentru cateva zile in ingeri si sa ne poarte cu gingasie in cateva dintre comorile insulei. Spun cu gingasie, pentru ca nu am simtit nici o secunda ca urmez un plan prestabilit, obositor sau presat de timp, totul parea ca asa trebuie sa se intample atunci, acolo si cu acei oamenii. Bali, o insula inzestrata cu tot ce vrei, este un loc in care m-as intoarce fara a sta pe ganduri.”- Elisabeta

Am râs, am plâns, am zâmbit, am dansat, am călătorit, ne-am plimbat, am mers în tălpile goale, am cinat la malul mării, am meditat, ne-am aruncat în mare, am simțit nisipul fierbinte sub tălpi, ne-am răcorit în mare, ne-am găsit prieteni deosebiți cu care am rezonat și vibrat, am simțit împreună cu copacii din grupul nostru într-un fel care nu poate descris în cuvinte… Se simte doar.” – Anca

Cele mai profunde 10 zile le-am trăit în cel mai frumos retreat de pe Pământ! Crina si Andreea sunt niste minuni de femei, locul e încântător pentru ochi si suflet, iar grupul care s-a format acolo a fost perfect!10 zile in care am ras si am plâns, am obosit de umblat si m-am relaxat in spa-uri balineze, am facut descoperiri despre mine, despre balinezi si despre oameni, am lăsat noul sa isi faca de cap in mintea mea, am lăsat natura sa imi invadeze sufletul ca sa imi dau seama ca nu il am suficient de mare.” – Mihaela

Ma bucur ca am luat decizia de a merge in retreat in Bali in sfarsit dupa atata timp in care tot imi trecea prin cap gandul asta. A fost o experienta completa, care mi-a adus ceea ce cautam. Crina si Andreea au fost doua profesioniste care s-au completat reciproc foarte bine si amandoua sunt doua fete minunate si calde. Big thumbs up!” – Claudia

Retreatul in Bali cu Crina si Andreea este mixul intre cultura locala, spiritualitate, distractie si prietenie <3. Multumim pentru ca ne-ati aratat ca Bali este despre “a primi” si ca ne-ati invatat ca fiecare zi merita traita ca o vacanta.” – Andreea

Bali Festival sau Bali Retreat?

Andreea si Crina organizeaza 2 calatorii initiatice in Bali in urmatoarea perioada, iar tu poti alege in functie de nevoile tale, intre retreat (2-9 octombrie) si festival mai 2024.

Pentru a alege ce tip de exeprienta este mai potrivita pentru tine, retreat sau festival iata cateva lucruri care le fac diferite pe cele doua:

BALI FESTIVAL

  • Un program foarte intens cu workshopuri de dimineata pana seara. Daca alegi festivalul, sa iei in calcul zile libere pentru vizitat.
  • Un eveniment mare pentru 50 persoane +
  • Dureaza 7 zile si se desfasoara doar in Ubud, capitala spirituala.
  • Nu include vizite turistice
  • Permite participarea si barbatilor, familiilor si copiilor.
  • La festival majoritatea claselor vor fi in engleza, avem foarte multi instructori internationali invitati.
  • Festivalul costa 1650 euro

BALI RETREAT

  • Contine o clasa de yoga pe zi si 1-2 workshops, in rest ai timp liber pentru explorarea insulei.
  • Retreatul este 30 persoane +
  • Retreatul dureaza 8 zile si se desfasoara atat in Ubud cat si la ocean.
  • Cuprinde cateva experiente culturale de neratat in Bali de exemplu: Tirta Empul Temple.
  • Este exclusiv doar pentru femei.
  • La retreat te vei lasa pe mana Crinei si Andreei.
  • Retreatul fiind mai exclusivist, costa 1900 euro early bird, 2200 euro full price.

Crezi ca ti s-ar potrivi mai bine Bali Transformational FESTIVAL, din 8-14 mai 2024? CLICK AICI!

Investitia ta pentru Retreat

Pret: 1900 Early bird pentru primii 15 participanti, apoi 2200 euro pret final. Suma integrala se achita in doua transe – la inscriere se achita avansul de 700 euro in contul firmei, restul 1200 euro la hotel, la fata locului. Vei primi factura pentru intreaga suma.

Important! Avansul nu se restituie in caz ca te razgandesti din orice motive si nu gasesti inlocuitor. Nu este responsabilitatea organizatorilor de a gasi inlocuitori. Pretul retreatului odata platit nu este rambursabil si nu poate fi solicitat de catre Beneficiar sub nicio conditie si niciun argument sau justificare nu va putea fi considerat(a) temei juridic pentru rambursarea avansului. Scumpirea biletelor pentru deplasarea din Romania spre destinatii, greve anuntate/neanuntate de catre muncitorii din domeniul aviatic, anularea curselor avioanelor, imbolnavirea de orice boala, moartea unei persoana apropriate sau a Beneficiarului, orice tip de restrictie generata de SARS COV-2 nu este si nu va fi considerat (a) motiv pentru rambursarea avansului achitat. Organizatorul nu este responsabil de gasirea inlocuitorului.

Acest retreat este realizat in parteneriat cu compania de turism balineza – NOMOR INDUK BERUSAHA (NIB) 8120119081787 – MY BAREFOOT JOURNEY (M.B.J) PMDN

Ghizii tai:

Crina Andrei si echipa My Barefoot Journey

Crina Andrei si echipa My barefoot journey au organizat zeci de retreaturi in Bali, Kerala, GOA, Sri Lanka si mai nou in California. Echipa My Barefoot Journey a organizat si Bali Transformational Festival care si-a schimbat datele din aprilie 2020 pentru aprilie 2023.

In ultimii ani platforma MBJ a gazduit zeci de cursuri si workshopuri online, iar Crina a lucrat cu mii de femei din toata lumea in grupuri de coaching sau one on one.

Pe langa expertiza in domeniul dezvoltarii personale, Crina este si fondatoarea brandului de bijuterii de lux- Mayuri Fine Jewellery. @mayuri_fine_jewellery

Cateva din atestarile Crinei:
• Coaching- Advanced Coaching Certification;
• Consilier psihologie holistica atestat de catre Institutul din Mumbai,
• Instructor YOGA atestat de catre Yoga Alliance,
• Certificare in Human Design
• Certificare in Chakra psychology, Chrystal therapy, NLP Core skills, Hypnosis, Yoga sutras certification, Yoga philosophy, Vedic Philosophy Initiere Meditatie Sahaj Samadhi, TM Meditation, studii individuale in Ayurveda; Master Course on Yoga Psychology & Philosophy

Ionita Silvia Andreea – Fondatoarea comunitatii Suntuncopac

Pe lângă titlulatura de fondatoare a comunităţii Suntuncopac mă exprim în viaţă în calitate de Leader, antreprenor, speaker motivațional, psiholog în formare, consilier în dezvoltare personală, coach international powered by Tony Robbins, Trainer / Instructor ThetaHealing®, Terapeut ThetaHealing®, Instructor YOGA atestat de către Yoga Alliance, Terapeut EFT eliberare emoţională, Terapeut Matrix Reimprinting & Re-Birth Reimprinting, facilitator Meditații Active OSHO, facilitator tranșe de relaxare şi vindecare Metodă Silva, Imageria Inimii şi metodă Ho’oponopono. Sunt creatoarea a peste 20 programe online în 2020- 2023 şi organizatoarea a peste 20 retreaturi exotice în Bali, India, Italia sau Maroc şi peste 80 de tabere de feminitate în țară.

Am ghidat peste 15000 de femei în programele online, în retreaturi sau la evenimentele şi workshop-urile live. Cred în Miracole și în Viață Ușoară prin conectarea cu Creatorul. Aceasa este şi misiunea mea, să te susțin şi pe tine să te conectezi cu puterea ta Creatoare şi să manifeşți din vibraţia ta cea mai înaltă.

MOTTO-UL MEU ESTE – DEVIZA THETAHEALING – TOTUL ESTE POSIBIL PENTRU CEL CE CREDE.

Responses

  1. Bali Transformational Festival, 8-14 Mai 2024 🌴 | Suntuncopac Avatar

    […] Crezi ca ti s-ar potrivi mai bine Bali Transformational RETREAT din 2-9 Octombrie 2023? CLICK AICI. […]

  2. Dana Avatar

    Buna Andreea,
    Pentru biletele de avion colaborati cu o agentie de turism pentru cotatie? Daca da imi puteti spune pe cine as putea sa contactez? Puteti sa imi spuneti ce nu mai este inclus in pretul retreat-ului? Multumesc frumos

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Blog at WordPress.com.