Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Concluzii -Joc Magia Recunostintei

Leave a comment

DSC_0276
Dragi copaci recunoscatori,

va multumesc profund ca mi-ati fost alaturi in jocul Magia Recunostintei, dupa cartea cu acelasi nume de Rhonda Byrne. A fost o calatorie de 28 de zile, in care am invatat cum sa aplicam aceasta cunoastere a Recunostintei in viata de  zi cu zi, prin diverse exercitii si tehnici intersante.

In urma celor 28 de zile, ne-am creat practic temelia unei vieti in care ne bucuram de lucrurile mici si mari din viata noastra. Acum ne ramane doar sa facem din recunostinta un stil de viata. Asa cum unii si-au schimbat peste noapte regimul alimentar, sau s-au apucat de sport dupa o viata de sedentarism, la fel si noi putem imbratisa recunostinta in fiecare zi din viata noastra. Putem in continuare sa practicam oricare din exercitiile jocului, lucrand acolo unde avem mai multa nevoie. Exista zeci de mii de oameni care inca practica in fiecare zi tehnica celor 10 binecuvantari sau a pietrei magice.

Eu am descoperit singura recunostinta, aproape acum doi ani. De atunci nu trece zi, fara care sa nu identific macar un motiv pentru care sa ma simt binecuvantata si recunoscatoare. A devenit parte integranta din mine. Stiu ca am practicat insistent recunostinta in zilele in care am vrut sa raman insarcinata, si iata ca s-a intamplat. Acum tin in brate cel mai minunat dar de la Creator, pentru care ii multumesc in fiecare zi.

Cand mi se pare ca fericirea mea nu este la apogeu, imediat imi revizuiesc viata, practic recunostinta pentru ceea ce am in momentul prezent, si toate se schimba ca prin minune.

Sunt constienta ca exista bine in orice situatie, si daca ne focalizam pe el, acesta se amplifica,aparand astfel in viata noastra noi oportunitati si sanse, intrucat recunostinta este cel mai eficient instrument atunci cand ne confruntam cu relatii dificile, stare de sanatate precara, deprimare, etc.

De acum in colo, bagheta magica este in mainile voastre, si va puteti folosi de ea oriunde veti merge! Nu uitati sa rostiti cuvantul magic “multumesc”  cat mai des, si sa simtiti profund in inima voastra, recunostinta. Puteti repeta exercitiile oricand si oriunde.

“Sa fim recunoscatori astazi, caci, chiar daca nu am invatat foarte multe lucruri, am invatat  cu siguranta ceva, iar daca nu am invatat nimic, cel putin nu ne-am imbolnavit, iar daca totusi  ne-am imbolnavit, cel putin nu am murit. De aceea sa fim recunoscatori astazi.” Buddha.

Daca doriti sa faceti un bine celor din jurul vostru, cei care poate sunt un pic mai nefericiti si deprimati, negativisti si pesimisti, recomandati-le RECUNOSTINTA. Am grupat aici toate exercitiile.

Imi puteti scrie oricand aveti nevoie de ghidaj sau un impuls.

Va doresc o viata magica si VA MULTUMESC!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.