Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Tu ești conștientă de puterea senzualității tale?

Leave a comment

Acum ceva timp îmi povestea o fată dintr-o țară arabă în cadrul unei ședințe private că dacă în țară ei sunt prinse că au făcut dragoste în afara căsătoriei încă este bătută cu pietre de femeile societății, încă este batjocorită, încă este umilită și castrată de feminitatea și sexulitatea ei. Și știu, vei spune “ce bine că nu se întâmplă acest lucru în țară noastră” însă dacă este să fii tu sinceră cu tine, de câte ori ai fost propria piatră îndreptată împotriva intimității tale? De câte ori ai lăsat o voce exterioară ție, o mamă, soră, prietenă, un partener de cuplu, să-ți abuzeze sacralitatea ta feminină printr-o părere sau experiență personală?

Senzualitatea noastră sacră, energia noastră sacrală, sexualitatea noastră divină, este cea mai mare energie de pe planetă! Fii conștientă de puterea senzualității tale! O persoană conectată cu această energie este VIE, este prezentă, acceptă darurile vieții! Conectarea cu sexualitatea noastră sacră înseamnă sclipire în ochi! Este poftă de viață! Când ți-ai pierdut ultima oară sclipirea din ochi? Sufletul nostru este plin de senzualitate și dacă i se oferă șansa să se exprime cu adevărat, senzualitatea poate să devină unealta noastră cea mai importantă!

Sunt aici să îți spun că senzualitatea ta sacră nu este datoria partenerului! Nu te încuraja crezând ca doar într-o relație de cuplu o poți accesa. Este darul tău! Este resursa ta! Te-ai născut cu această energie și nu te va părăsi niciodată! O persoană conectată cu energia sa creatoare știe în primul rând să se bucure de viață și de plăcerile ei și bucuria această se transmite și într-o viață sexuală sănătoasă.

A te conecta cu feminitatea ta minunată femeie, înseamnă să îți accesezi starea de a fi, să o lași să fie primară înaintea celei de a face, să te lași să te adori, să te îndrăgostești de tine, să te admiri, să realizezi ce MAGNET grozav ești! Conectarea cu senzualitatea noastră este mai degrabă un act meditativ, departe de conceptul sexului. Este un act de iubire față de tine și față de Dumnezeu.Iubirea este un subprodus al spiritului meditativ!

Iubito ești aici să dai jos, una câte una, toate ideile greșite despre puterea senzualității, să te dezbraci de toate constrâgerile societății, ale bisericii, toate “trebuie” preluate de la părinți, de la cei din jur, și de a-ți descoperi cu adevărat simțurile tale! De a te conecta cu ele și a le da permisiunea să îți aducă bucurie!

Până la urmă ce rost are să fim aici pe pământ dacă nu explorăm totul din jurul nostru prin toate simțurile? Ne educăm în aproape toate domeniile vieții, dar documentarea despre sexualitate, senzualitate, intimitate, se face de cele mai multe ori după perdea. Ne orientăm după ce vedem la părinți, la prieteni, pe internet (din păcate) și considerăm că “așa este normal”. Considerăm poate că sexualitatea este murdară, este păcat, este interzisă sau ne îmbolnăvește. Avem foarte multe preconcepții asupra acestui act sacru. Credem gândurile religiei, parinților, societății, și lăsăm aceste energii să ne afecteze întreaga viață.

Cum este văzută senzualitatea sacră în Tantra?

O să îți spun azi ceva care o să te surprindă – tantra nu are mare legătură cu sexul! Există menționat acolo printre altele, dar baza tantra înseamnă dezvoltarea intimității, refacerea polarității, dezvoltarea senzualității, bucuria de a experimenta viața cu bune și cu rele și acceptarea lui Yin și a lui Yang. Tantra este despre being not doing, este EXTINDEREA CONȘTIINȚEI.

Este adevărat că foarte mulți care practică tantra spun că folosesc sexualitatea pentru a atinge trezirea spirituală, cunoașterea, însă tantra nu este reprezentată de actul sexual în sine, ci de uniunea cu Divinitatea prin actul amoros.

Tantra consideră că absolut tot ceea ce faci poate să devină o activitate spirituală, de la felul cum mănânci, cum respiri, cum lucrezi și pășești, până la relațiile tale sănătoase care pot ajunge să fie spirituale. Tantra consideră că întreg corpul nostru este un templu sacru, un vehicul ce ne facilitează drumul către divinitate și de asemenea, practicanții tantra consideră că sunt parte din conștiința divină, că suntem toți una.

Am fost îndepărtați de cea mai mare putere din Univers, prin constrângeri, limitări, bariere, când în realitate energia sexualității este cea care ne unește cu divinitatea și este cea mai puternică formă de manifestare!

Religia, educația, părinții și societățile au un rol foarte important în formarea atitudinii noastre față de sex și cum ne relaționam în legătură cu viață noastră senzuală, iar în acest curs vom vedea de unde am primit anumite bagaje, concepții, credințe și ce putem face să ne formăm unele noi, care să fie în acord cu cine suntem noi cu adevărat și ce ne dorim noi în realitate.

Eu cred că evoluția în senzualitate sacră constă în noi. Experiența mea personală este că – cu cât m-am explorat și descoperit eu mai bine, cu atât partenerii mei au devenit din ce în ce mai compatibili cu mine. Cu cât am evoluat și mi-am vindecat rănile, credințele limitative legate de intimitate, sex, constrâgerile, rușinile și fricile, cu atât am atras parteneri care au știut cum să fie și ce să “facă alături de mine în pat” și care mi-au creat spațiul ca eu să mă extind.

Eu vreau să-ți spun că m-am conectat cu adevărat cu misiunea mea personală și am început să atrag femeile (nu să mă lupt să le am la cursuri) în momentul în care mi-am îmbrățișat total această latura senzuală! Mi-am dat seama că pot fi un terapeut extrem de bun și în chiloți și cu mantie în cap. Am realizat că autenticitatea mea susține femeile să se conecteze și ele cu puterea lor! Împreună ne asistăm să ne eliberăm de rușinea pe care am pus-o pe această forță creatoare, și eu chiar vreau că și tu să radiezi și să nu mai stea nimic în calea manifestării tale divine creatoare!

Ești pregătită să te conectezi cu puterea energiei tale sacre intime?

Așadar iubita mea, te întreb:

  • Ești pregătită să te conectezi cu puterea energiei tale sacre intime?
  • Să îți dezvolti puterea de manifestare?
  • Să ai mai multă încredere în tine și să atragi relații sănătoase în viața ta? 
  • Să îți dai voie să te bucuri de viață ta sexuală și adevăratul ei potențial?

Te invit în programul meu magic de recuperare a puterii tale senzuale sacre, SENZUALITATE SACRĂ – CURS DE ELIBERARE ȘI DE CREȘTERE A ENERGIEI, de peste 5 ore sub ghidajul meu!

  • Te vei conecta cu intimitatea ta sacră ce îți dă energie, strălucire și un boost de imunitate
  • Te vei elibera de credințele limitative legate de sexualitate
  • Îți vei dezlănțui creativitatea
  • Îți vei dezvoltă puterea de manifestare
  • Vei avea mai multă intredere în ține
  • Vei străluci și vei deveni un magnet pentru a atrage tot ce este mai bun din jurul tău.

Acest curs are o valoare personală foarte mare pentru mine și a curs autentic într-un moment perfect după încheierea unor capitole de suferință și respingere. Iar acum sunt în faza de conectare cu partea cea mai înaltă din mine și îmbrățișarea acestui nou drum al alegerii de sine și al frecvenței vibrațiilor autentice.

Hai să continuăm această călătorie împreună!

De asemenea, te invit să descoperi si CARDURILE ORACOL DE FEMINITATE, ce sunt o completare a Cursului de Senzualitate Sacră!

Eu sunt creatoarea experienţei mele de a fi femeie în această viaţă, aleg să fiu o femeie conectată la potențialul ei maxim și aleg să mă însoțești şi tu în această călătorie!

Aceste carduri oracol sunt pline de magie si putere! Reprezintă calatoria mea de vindecare in relatia cu Feminitatea si Puterea feminina. Sunt onorata ca vor ajunge in mainile tale!

Vei găsi 33 de unelte îți transformi viața accesând ceea ce ai deja în tine. Cele 33 de cărți oracol vor explora mai multe fațete de ale tale, vor săpa și în părțile de umbră şi te vor ajuta să te accepți exact așa cum ești: perfectă imperfectă.

Dacă îți dorești să aprofundăm împreună și mai mult tema senzualității și feminității tale sacre, te invit să lucrăm în cadrul ȘEDINȚELOR PRIVATE DE THETAHEALING!

O sedinta de Theta Healing® (60 min) va aduce schimbari radicale si profunde in starea ta de bine prin eliberarea de credinte limitative, curatari energetice si conectarea cu Sinele tau divin dornic de vindecare si cunoastere.

DESPRE MINE – ANDREEA IONIȚĂ

Fondatoarea Comunității Suntuncopac

Leader, antreprenor, speaker motivațional, psiholog în formare, consilier în dezvoltare personală, coach internațional powered by Tony Robbins, Trainer / Instructor ThetaHealing, Terapeut ThetaHealing, Instructor YOGA atestat de către Yoga Alliance, terapeut EFT eliberare emoţională, Terapeut Matrix Reimprinting & ReBirth Reimprinting, facilitator Meditații Active OSHO, facilitator transe de relaxare și vindecare Metoda Silva, Imageria Inimii şi metodă Hopponopono. Creatoarea a peste 20 programe online în 2020-2023 și organizatoarea a peste 20 retreaturi exotice în Bali, India, Italia și Maroc și a peste 80 de tabere de feminitate în țară.

Andreea a ghidat peste 5000 de femei în programele online, în retreaturile sale exotice sau la evenimentele și workshopurile live. Crede în miracole și în viața frumoasă prin conectarea cu Creatorul. Această îi este și misiunea, să te susțină și pe tine să te conectezi cu puterea ta Creatoare și să manifești din vibrația ta cea mai înaltă!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.