Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Rachetă spre Miracole – Curs WhatsApp 3-9 Octombrie

Leave a comment

Periodic primesc mesaje cu visurile împlinite ale participanţilor din cursurile de Manifestare pe care le-am ţinut de-a lungul anilor. Bebeluşi, parteneri minunaţi, case, maşini, schimb de joburi sau de ţară, lucruri materiale sau transformări sufleteşti. Mă bucură fiecare mesaj.

De aceea…

Rezultatele foștilor participanți și visurile pe care descoperim și eu și Ana că le mai avem de manifestat ne-au adus energia să începem un nou program de 1 săptămână pe Whatsapp. 

Rachetă spre Miracole – pentru că nu vrem să ne limitam la 2, 3 visuri, ci pornim strong cu câte visuri vrem și pentru care vom aplica tehnicile din curs și pașii Procesului de Manifestare. 

Facem asta împreună pentru că energia este mult mai puternică în grup, suntem organizați și ne încurajăm unii pe ceilalți.

Ce știu despre tine, persoana care vrea să se înscrie în Rachetă spre Miracole? 

Că simți ca a venit timpul să spui un mare “Da” vieții! 

Că simțit că meriți și tu să le ai pe toate! 

Că ai curajul să accesezi unelte care te fac o persoană diferită și ai curajul să faci acțiunile necesare care să te conducă spre cele mai curajoase visuri ale tale. 

Că ai în sufletul tău câteva dorințe pe care vrei neapărat să le manifești! 

După ce te vei plimba cu noi in Racheta Manifestării o să: 

* crezi in Miracole și le vei experimenta zilnic 

* ai un ghid complet și organizat, pași și tehnici de Manifestare

* o să renunți să te mai conformezi cerințelor societății și ideilor sale despre ce înseamnă succesul 

* lași în spate tot ceea ce nu îți mai servește 

* faci acțiuni curajoase și o să iei decizii radicale

* ieși din zona de confort și o să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut până acum

* realizezi că toate resursele sunt deja in tine și tu ai deja tot ce ai nevoie. 

Beneficiile Programului:

*Descoperi în ce stadiu al vieții tale te afli şi ce măsuri este cazul să iei pentru a-ţi transforma viaţa – profesional, fizic, emoţional, sănătate, relaţii etc.

*Îţi descoperi blocajele, fricile şi le înlocuieşti cu scopuri precise, ţeluri şi dorinţe specifice.

*Înţelegi „care este treaba” cu manifestarea şi de ce anumite lucruri se amână, par că sunt imposibile sau de neatins.

*Îţi dai voie să accesezi dorinţele inimii tale şi să le vezi cum se manifestă cu uşurinţă.

*Accesezi un curs ce nu conţine doar promisiuni şi bla bla-uri, ci exerciţii concrete, meditații, tehnici şi un ghid practic şi organizat.

*Te eliberezi de trecut şi faci loc pentru ce îţi doreşti cu adevărat.

*Devii un magnet pentru lucrurile pe care vrei să le manifeşti.

Acest program Online de transformare rapidă îţi aduce:

* Organizare – punctează cele mai importante domenii ale vieţii tale în planul tău către transformarea vieţii tale complet, nu mai este nevoie să fii confuz(ă) că există prea multe aspecte şi variante, acest program este echilibrat pentru a uşura lucrurile pentru tine

* Claritate – înţelegi cum funcţioneză mintea ta şi cum o poţi schimba să lucreze în favoare ta

* Eliberare – de vinovăţie, presiunea societăţii, datorii imaginare, legături cu trecutul care nu îţi mai servesc

* Iubire de sine – baza tuturor lucrurilor pe care le primim şi le acceptăm în viaţa noastră.

* Relaţii sănătoase

* Atragerea situaţiilor de viaţă pe care ţi le doreşti.

Timp de o săptămână vei primi dimineaţa şi seara teme cu exerciţii de dezvoltare personală, videoclipuri ce dezvoltă temele propuse şi meditaţii pe care le poţi face în propriul ritm şi atunci când ai timp şi dispoziţia necesară.

Program:

Timp de 7 zile primeşti pe WhatsApp teme, exerciţii, meditaţii ce vor trata teme diferite în fiecare zi. Indiferent de procuparea ta din această perioadă a vieţii tale – domeniul sănătăţii, carieră, relaţii, finanţe, învăţămintele din acest curs pot fi aplicate în toate domeniile vieţii tale, în funcţie de necesitate şi de provocările prin care treci.

Temele se dau dimineata si/sau seara, tu le faci cand vrei tu.

Tehnicile, strategiile şi cunoștințele rămân pentru a putea fi folosite oricând ai nevoie.

În plus – avem 2 întâlniri pe zoom în care vom lucra împreună, ambele întâlniri sunt înregistrate, dacă nu poți fi live, le poți vedea când ai timp.

Schimb de energie:

Ne dorim ca acest program transformaţional să fie accesibil pentru toată lumea aşa că:

Echivalentul a 7 Workshopuri şi Worbookuri cu teme diferite cu valori cuprinse între 333 lei – 555 lei de lei, deci o valoare de peste 3.000 lei va fi accesibil la 444 lei pentru primii 25 de participanți, 555 lei apoi

Fă-ţi Cadou o schimbare de perspectivă sau achiziţionează acest curs sub forma unui Voucher cadou pentru cineva drag ţie – un cadou ce o să provoace schimbări pentru totdeauna!

Plata în contul: 

TRAIESC MIRACOLE S.R.L.

CUI 42062360, J40/17686/2019

Banca Transilvania – RO44BTRLRONCRT0555943501

(La descriere sa scrii te rog – Curs dezvoltare personala.)

Dupa ce ai plătit te rog să-i dai un mail Anei la anamariadragalina@gmail.com. cu dovada plaţii şi numarul de telefon pentru inregistrare.

În momentul în care plăteşti să spui în inima ta: “Să se întoarcă îndumnezeit la mine, la tine şi la toată lumea!”, binecuvântează banii!

Important !!! Te rugam sa faci plata doar după ce citeşti şi aprobi regulile de armonie în grup ataşate mai jos. 

Despre noi:

ANDREEA SILVIA IONIŢĂ SAU COPACUL’
Fondatoarea studioului Suntuncopac Yoga & More
Este de 8 ani motivational blogger, designer de rochii traditionale, antreprenor, organizator de retreaturi exotice, Instructor YOGA atestat de catre Yoga Alliance, coach international in formare Tony Robbins, speaker motivational, consilier in dezvoltare personala, certificated conscious heart / meditation Coach, terapeut  EFT eliberare emotionala, Terapeut Matrix Reimprinting, Terapeut / Trainer ThetaHealing®️, Terapeut medicina cu ingeri, Face Reader & facilitator Meditatii Active OSHO ( certificata OSHO Grecia), facilitator transe de relaxare Metoda Silva si metoda Hopponopono.
Andreea a ghidat peste 5000 de femei în retreaturile sale exotice, în tară sau la studio si a lansat 14 programe online in 2021 care au vindecat inimile a mii de oameni.

Ana Dragalina
Autor, Scriitor, Psiholog, Terapeut ThetaHealing®️, Călătoare, Povestitoare, Expert în Iubire de sine, Self-Development Workshop & Retreats Fairy, Ghostwriter, Content Creator, Copywriter, Detectiv de poveşti de iubire.  Alege ceea ce dorești pentru că le fac pe toate.
După ce am urmat cursurile universitare şi postuniversitare de Psihologie, zeci de cursuri de dezvoltare personală, spiritualitate, jurnalism și am lucrat într-o corporaţie, 7 ani timp de 10 ore pe zi, am decis să părăsesc totul și să mă mut la Bali pentru a trăi cu adevărat în acord cu sufletul meu. Mi-am demonstrat în câţiva ani că tot ceea ce îmi propun şi vreau să manifest îmi este accesibil şi nu pentru că am eu vreo putere deosebită sau pentru că sunt “norocoasă”, ci pentru că mi-am asumat responsabilitatea vieţii, puterea creatoare şi mi-am recunoscut darurile.
De atunci am inspirat alţi oameni să facă la fel, voit prin cărţi, cursuri, Workshop-uri, retreaturi şi terapii sau chiar fără intenţie printr-o simplă postare pe internet. Meritul nu este al meu, ci al celor care decid singuri că pot, că vor, că merită, că a venit timpul lor.
Cred în fiecare persoană, pentru că recunosc divinitatea din toţi şi toate.
Dacă simţi că a venit momentul să trăieşti viaţa ta de vis, în curaj, asumare, iubire de sine, iubire de ceilalţi, iubire de tot şi toate, atunci hai să lucrăm împreună!

Principii de respectat pentru Armonia grupului: 
*Toate temele, meditaţiile, cursurile se dau pe grupul de WhatsApp. Există 2 grupuri unul pentru discutii unde postează tot grupul, unul doar pentru teme unde postează doar ANDREEA si ANA.
*Cele 2 întâlniri cu cu Ana + Andreea vor avea loc pe Zoom.
* In grup suntem IMPREUNA si ne bucuram de energia colectiva, ne simtim liberi sa impartasim. Daca nu iti doresti sa primesti notificarile, atunci poti da pe SILENT notificarile pe parcursul celor 7 zile.
* Cine strică energia grupului prin negativitate este scos din grup fără returnarea banilor şi fără explicaţii suplimentare. (TOATE sugeştiile şi părerile legate de curs se oferă în PRIVAT facilitatorilor, nu se strică procesul şi energia celorlalţi participanţi.
* Participi la curs fără aşteptările personale de „cum trebuie să fie acest curs” ci cu inima deschisă şi curiozitate. Iei din curs doar ce ai nevoie. 
* Energia grupul este destinata scopului de a starni resursele interioare individuale de a merge mai departe asa ca energiile si intentiile negative vor fi excluse de pe grup.
* Poti efectua tema x exercitiul x meditatia pana la sfarsitul zilei sau chiar si a doua zi
* Alegem ca tot grupul sa beneficieze in egala masura de aceeasi cantitate de energie si informatie de aceea discutiile in profunzime cu noi vor avea loc in cadrul sesiunilor pe Zoom, deci noi organizatorii nu vom participa la intreaga discutie pe parcursul zilei, nu vom raspunde la provocarile individuale ale participantilor, insa pune-ti intrebarile pe hartiuta si vom discuta din ele la grupurile Live pe Zoom.
* Sa incepi un JURNAL DE TRASFORMARE SI NOU INCEPUT
* Programul nu este transferabil altei persoane iti vei asuma legea adevarului si curgerii abundentei, nu te vei fura pe tine insuti;

*Daca decizi să te retagi din Program după ce ai fost introdus pe grupuri, banii nu se returnează indiferent de motiv. 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.