Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Este rândul tău?

Leave a comment

Am povestit de foarte multe ori cât de mult mi-a schimbat Retreatul organizat de Crina şi Andreea din Bali viaţa.

Când am spus Da, vin – nu ştiam nici măcar unde exact este Bali pe hartă, nu aveam nici banii necesari, nu prea ştiam nici ce înseamnă un retreat exact. Dar inima mea a spus Da înainte ca mintea să preia controlul cu organizare.

În Retreatul din Bali s-a deschis o uşă, o nouă perspectivă, s-a creat o nouă variantă a Anei, la care înainte nici măcar nu m-aş fi gândit.

Acum, la 6 ani de la acel retreat, viaţa mea este cum gândeam de nenumărate ori în Retreat că este imposibil. Apoi în următorii ani acel „este imposibil” s-a transformat în „şi totuşi cum ar putea fi posibil?”. Nu spun că este viaţa ideală, este însă viaţa pe care eu am visat-o. Ce s-a întâmplat de fapt în acel retreat?

În primul rând mi-am dat seama că toate informaţiile mele din spiritualitate şi psihologie nu au nicio valoare dacă rămân în capul meu şi am fost forţată să aplic în timp tot ce ştiu şi să ajung ulterior să văd şi rezultatele, ca mai târziu chiar să împărtăşesc cu ceilalţi.

Aşadar, ce se întâmplă într-un Retreat (dar un Retreat cu facilitatori magici nu orice Retreat )

  1. În primul rând ai mai mult timp să reflectezi. Ţi se dau instrumente, timp şi mai ales ţi se oferă spaţiul benefic pentru a medita mai mult la lucruri la care de obicei nu ai timp să te gândeşti. Spre deosebire de o vacanţă obişnuită unde ai un boost de energie, relaxare şi entuziasm, într-un Retreat te laşi mai puţin distras de vizite şi te întorci în sufletul tău, pui mai multe întrebări şi facilitezi şi răspunsurile potrivite pentru tine.
  2. Înveţi despre tine prin ceilalţi. Îmi place să spun despre relaţii că sunt „dezvoltare persoanlă x2”, în Retreat te cunoşti pe tine prin încă 20 de participanţi. Vezi ce te inspiră, ce ai de învăţat de la fiecare, care îţi sunt limite, ce din poveştile celorlaţi te poate inspira şi pe tine şi mai ales – poţi să îţi formezi prietenii pentru totdeauna.
  3. Retreatul este o ieşire din rutina zinică şi din mundan. De când organizez Retreaturile din Bali cu fetele Andreea şi Crina, am auzit multe comentarii de pe margine – nu este nevoie să mergi până în Bali să „te iluminezi”, urmat de 300 rotaţii de ochi. Desigur că nu trebuie, însă aceste medii frumoase şi de cele mai multe ori exotice, pline de natură vibrantă te suţin în acest proces şi îţi dau starea necesară pentru un proces diferit, pentru nou, pentru deschidere, îţi dau curiozitate şi o inima deschisă şi de asemenea – îţi testează şi limitele. Este diferit… şi tu asta şi vrei – să uiţi de mormanul de haine care este în dulap de 4 săptămâni şi vrea să fie călcat, vrei să uiţi că trebuie să îţi faci revizia la maşină, vrei să uiţi de disputele cu soacra, vrei să iei o pauză de la tot ce te solicită, tot ce este obişnuit, familiar, unde funcţionezi pe pilot automat pentru că le-ai învăţat pe de rost pe toate.
  4. Primeşti obiceiuri sănătoase pe pâine. Practic mereu spui că vrei să faci yoga, meditaţie, să mânânci sănătos, să ai grijă de tine şi să îţi faci prieteni noi dar… nu ai timp. Într-un Retreat doar cu asta te ocupi. Obiceiuri care pot rămâne în viaţa ta pentru că vezi în acest Trial de câteva zile cât de bine te simţi. Când ajungi acasă… orice te solicită, închizi ochii şi pentru câteva clipe te întoci la Retreatul din inima ta. Te întorci acasă cu mai multă putere, claritate, pace şi nu de puţine ori am văzut participanţi din Retreaturi care şi-au dat demisia şi au schimbat complet cariera, au început o nouă afacere sau au ieşit din relaţii ce trebuiau încheiate de mult. Conştientizările pe care participanţii le au după un retreat şi toate exerciţiile şi experienţele din acel mod organizat oferă uneltele necesare pentru o viaţă trăită conştient şi în autenticitate.
  1. Reconectare cu natura – ceva ce avem nevoie cu toţii şi niciodată nu este prea mult – plimbatul în picioarele goale, mirosul de flori şi ocean, răsărturile şi apusurile sunt facilitatorii cei mai buni pentru relaxare, inspiraţie şi creativitate. Absolut toţi merităm să ne răsfăţăm simţurile în natură.
  2. Acces la cursuri, yoga şi facilitatori cu care rezonezi.Retreaturile au un program pus la punct de facilitatorii aleşi de tine ce te pot susţine să găseşti răspunsurile pe care le cauţi, programul este organizat şi totul este foarte uşor pentru tine, este ca un eveniment de autoservire unde alegi ce este benefic pentru tine şi dezvoltarea ta personală.
  3. Posibilitatea să „te scoţi din priză” – Deşi eu ador absolut toate uneltele pe care le avem acum şi ne uşurează viaţa, recunosc că am spus des „să poţi să stai departe de laptop şi telefon este un lux”. Lux pe care în Retreaturi suntem capabili să îl accesăm. Când suntem mereu conectaţi nu avem timp să facem linişte să aflăm adevăratele răspunsuri ale inimii noastre. Se face mişto de acest cuvânt Mindfulness, dar este ceva ce ar trebui să avem toţi cât mai des. Să mergem fără să stăm cu nasul în telefon, ci să obervăm ce este în jurul nostru, cum miros florile, ce zâmbete au oamenii din jurul nostru, ce culoare are cerul şi cum se schimbă de la oră la oră, cum se simte adierea vântului pe obrazul nostru, cum miroase cafea băută lângă ocean, cum te înţeapă scoicile în talpă şi aşa mai departe.

Dacă ţi-am stârnit curiozitatea, vreau să ştii că pregătim un retreat absolut superb, într-un loc cu o natură spectaculoasă, într-un hotel absolut divin pe plajă. Un retreat ce conţine yoga, meditaţii şi Workshop-uri de dezvoltare personală şi mai ales toate beneficiile de mai sus.

Crezi că este rândul tău să îţi faci un asemenea cadou?

Imaginează-ţi că saluţi primele raze de soare pe plajă, cu nisipul sub picioare, cu marea la câţiva paşi de pat, într-un loc magic unde sufletul tău poate să ia o pauză, să respire corect şi să se concentreze pe ce este cel mai important în viaţa ta – clipa prezentă.

Vrei să te trezeşti cu oceanul indian la câţiva paşi de camera ta?

Vrei să iei micul dejun şi să îţi bei cafeaua în pijamale pe plajă?

Vrei să experimentezi 7 zile şi 6 nopţi într-un paradis cu apă turcoaz?

Vrei să faci yoga în fiecare dimineaţă în natură şi să te bucuri de cursuri de dezvoltare personală, vindecare, psihologie şi spiritualitate în fiecare zi?

Vrei să îţi deschizi inima către noi posibilităţi şi ochii către noi puncte de vedere benefice pentru evoluţia ta?

Atunci Retreatul din Zanzibar este perfect pentru tine.

Ce primeşti?

* 7 zile şi 6 nopţi de relaxare într-o locație luxuriantă, conectare cu frumuseţea naturii şi frumuseţea din oameni

*Mâncare sănătoasă şi delicioasă – mic dejun şi cina.(Cinele au loc pe plajă)

* Workshop-uri transformatoare

* Meditaţii profunde şi revelatoare, yoga în natură şi group healing

* Camere cu vedere la mare

* Vederi superbe, apusuri magice şi un hotel boutique retras şi intim

* Atmosfera magica a Zanzibarului

* Coaching & Ghidare pe durata Retreatului

* Certitudinea că eşti văzut(ă) şi auzit(ă)

Ce experimentezi?

* Yoga în fiecare dimineaţă (cu Andreea Copacu’ & Instructori invitaţi)

* 2 Workshop-uri pe zi dimineaţa & seara  cu Ana si/ sau Andreea  cu teme diferite în fiecare zi

* Cacao Ceremony

* Grupuri de Vindecare ThetaHealing

* Beach Fire Ceremony

* Dance Medicine

* Ecstatic Dance

* Eliberea de trecut

*Eliberarea de piedici, credinţe limitative şi pattern-uri ce nu îţi mai servesc

* Rescrierea poveştii vieţii tale

* Timp liber pentru Spa şi explorarea insulei

* Conectare cu oameni noi şi cu care poţi lega prietenii magice pe viaţă

* Un mediu sigur, susţinător şi lipsit de judecată în care poţi să revelezi autenticitatea ta, frumuseţea ta interioară.

Scopul Retreatului?

Scopul este ca tu să îţi reaminteşti de puterea ta Creatoare, să primeşti instrumentele necesare să laşi în urmă toate limitările şi să îţi dai seama că eşti o fiinţă perfectă, completă şi infinită. Alt scop este ca tu să îţi reaminteşti de infinita frumuseţe ce există deja în tine şi să o dezvălui în timp ce te relaxezi, energizezi, odihneşti, iei o pauză şi te opreşti din agitaţia zilelor ca să priveşti Magia ce există la fiecare pas în jurul tău şi mai ales în interiorul tău.

Este nevoie să mergem în Zanzibar pentru asta? Cu siguranţă nu, dar este minunat, o experienţă diferită şi ajută mult să fii înconjurat(ă) permanent doar de frumos în timp ce eşti introdus(ă) într-un „bol” special creat pentru expasiunea şi evoluţia ta în care tu nu trebuie să faci nimic în afară de a te deschide să primeşti.

Mai multe detalii aici.

Blog Guest Ana Dragalina

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.