Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Workshop Lansare “Agenda Miraculoasă”

Leave a comment

Workshop Lansare “Agenda Miraculoasă”

Hey, hey! Vesti bune – se lansează Agenda Miraculoasă, un manual de lucru și trăit conștient ce are teme pentru 1 an și cu această ocazie minunată ne întâlnim într-un eveniment online.

Ce bucurie că ne vedem online așa că Ana este live din Dubai, Andreea din București și tu din orice colț al lumii dorești. ❤ Ne întâlnim pentru o mini petrecere / Workshop / sesiune de dezvoltare personală în care vom trata câteva subiecte dezbătute în Agendă, meditații și ritualuri plus multe alte teme care să rămână alături de tine pe tot parcusul acestei călătorii. Ne distrăm, lucrăm, medităm, poate dansăm și mai ales ne deschidem inima pentru o viață traită conștient. Toți participanții primesc Agenda Miraculoasă Cadou ❤

Câteva dintre temele dezbătute:

* Darurile tale

* Credinte limitative

* Practici spirituale

* Ce este fericirea?

* Energiile feminine / masculine

* Chakre

* Bani / Prosperitate/ Abundență

* A trai conștient

* Cum ne transformăm în cel mai bun prieten al nostru?

* Multe alte subiecte

De ce Agenda Miraculoasă?

* pentru că este o agendă ce te va susține să pleci într-o călătorie de 1 an, pe care o poți face în orice moment, ce va atinge toate aspectele vieții tale – mintea ta este stimultată, dezvolți o relație armonioasă și de prietenie cu corpul tău, sufletul tău este în sfârșit ce are nevoie și este bucuros că este invitat la microfon în cercetarea zilnică

* înveți să trăiești cu adevărat și conștient – nu te mai întrebi “de ce mie” ci “cum mă susține și mă învață ceea ce trăiesc?

* primești organizare, agenda fiind ușor de parcurs, având o temă nouă de lucru pe săptămână

* prin lucru zilnic te pui în energia potrivită să primeşti, lași în spate ani de așteptare, blocaje și te deschizi către o abundență în toate domeniile – iubire, prosperitate, creștere profesională * dezvolți încredere în sine și deci atragi rezultate mai bune

* îţi faci cadou zilnic aceste clipe de linişte cu temele propuse de noi timp de un an o să atragi miracole în viaţa ta pe bandă rulantă. Care sunt beneficile agendei de lucru?

* În primul rând îţi propune o temă pentru reflecţie pe săptămână. Ai timp să îmi pui întrebări pe care poate le eviţi sau la care nu te-ai gândit niciodată.

* Îţi organizezi emoţiile – fiecare zi vine cu propriile emoţii, daruri, conştientizări. În loc să relatezi pur şi simplu evenimentele zilei, noi te provocăm să scrii despre ceea ce simţi, cei ai învăţat în fiecare zi, ce lecţii ai, ce promisiuni îţi faci, ce decizii radicale vei lua şi ce acţiuni vei face.

* Ştii imaginea aceea cu un smoc de aţă încurcată pe care terapeutul o organizează într-un ghem îngrijit? Aşa este şi procesul de journaling. Prin agenda miraculoasă devii propriul tău terapeut, tu îţi pui întrebările, tu te chestionezi şi sufletul tău dă răspunsurile. Toate gândurile tale, analizele, fricile, se coboară pe hârtie şi astfel poţi vedea persective diferite.

* Îţi iei puterea înapoi. Este un proces de 1 an de zile, în care tu devii prioritatea ta, tu decizi că anul acesta, oricând vrei tu să înceapă anul, este anul tău.

Felicitări pentru această decizie să fii partenerul tău în călătoria fascinantă către sinele tău! Noul tău ritual de a sta de vorbă cu tine zilnic sub formă scrisă îţi poate schimba viaţa. Acestea nu sunt doar nişte vorbe mari care sună frumos, ci este un lucru dovedit. Când te întorci către sufletul tău şi asculţi cu atenţie, descoperi lucruri, daruri, minunăţii pe care nici măcar nu le banuiai. Nu-i aşa că meriţi să ai ritualul tău de câteva minute pe zi? Chiar şi în cele mai ocupate zile, să stai de vorbă cu tine prin acest jurnal ghidat, este suficient pentru evoluţia ta spirituală.

Săptămânal îţi propunem o temă care să aibă atenţia ta timp de 7 zile. După fiecare 7 zile tu decizi ce vrei să păstrezi în viaţa ta sau nu. La început nu spune da, nu spune nu, ci contemplează.

Gândeşte-te mereu: Dacă mă deranjează, de ce mă deranjează? Dacă mi se pare banal, de ce mi se pare aşa? Dezvoltă stările prin care treci, mai degrabă decât să le critici, negi, înăbuşi, dai deoparte.

Cand? 27 Ianuarie – 19.30

Schimb de energie – 222 lei

Locuri limitate

Plata se face in contul firmei: TRAIESC MIRACOLE S.R.L. CUI 42062360, J40/17686/2019 Banca Transilvania – RO44BTRLRONCRT0555943501 (La descriere sa scrii te rog – Curs dezvoltare personala.) Dupa ce ai plătit te rog să-i dai un mail Anei la anamariadragalina@gmail.com. cu dovada plaţii, numarul de telefon pentru inregistrare şi Adresa pentru livrarea Agendei. Nu uita acest pas important! În momentul în care plăteşti să spui în inima ta: “Să se întoarcă îndumnezeit la mine, la tine şi la toată lumea!”, binecuvântează banii!

Intalnirea va avea loc pe Zoom.

Nota – Transportul coletului nu este inclus in prețul Workshop-ului și se trimite doar pe teritoriul României. Dacă nu locuiești în România te rugăm să ne dai o adresa a unor rude, prieteni etc. ❤

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.