Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Mesaj catre barbati: “Faceti dragoste cu femeile voastre!”

1 Comment

Lucrand cu mii de femei, am observat un aspect ciudat, multe dintre ele sufera pentru ca picioarele lor nu sunt desfacute in relatia de cuplu cu barbatii pe care cred ca ii iubesc.
Iubiti barbati, faceti dragoste cu femeile voastre. Vorbesc serios, faceti dragoste si nu le lasati sa traiasca rana de respingere sexuala.


Faceti dragoste cu iubitele voastre, sotiile voastre, mamele copiilor vostri.
Iubiti-le inima, corpul si interiorul.


Stiati ca atunci cand intrati intr-o femeie faceti dragoste cu inima ei? Si facand dragoste cu inima ei, voi va umpleti de ceva ce nu aveti, minusul ala din inima voastra dupa care tanjiti sa-l umpleti si  pe care doar chakra ei vi-l poate completa. Asa cum avem nevoie si noi de voi in pantec pentru ca doar voi aveti energia aia care ne umple noua golul din chakra bazala, unde noi avem – si voi veniti cu +.
Plonjati in interiorul sacru al fiintei vii din femeia voastra. Acolo se deschide poarta cunoasterii, a spiritualitatii voastre. Acolo muza voastra va initiaza. Cuibariti-va acolo in pantecul lor, pentru ca e un mare cadou, acolo este intoarcerea voastra in origine, in pantecul Universului, va duceti acasa prin ea la mama si la tatal vostru divin, acolo unde e cald si bine.


Nu respingeti sexual femeia pentru ca respingeti astfel creatia si imbolnaviti creatoarea de viata. Ovarele ei se congeleaza si pantecul ei ingheata. Daca ea ingheata, viitorul nostru ingheata. Ea are nevoie sa fie calda in zona aia, sa pastreze fierbanteala vulcanului interior.
Stiu – uneori poate nu aveti chef, sunteti obositi, stresati, plictisiti, ocupati cu alte pantecuri, DAR  vreau sa stiti ca lipsa voastra doare.

Decat sa le respingeti pe femeile voastre,  mai bine redati-le libertatea ca sa le iubeasca altcineva in interior. Cand voi iesiti sau nu mai vreti sa intrati in ea, ea se simte abandonata de Dumnezeu, pentru ca ea are nevoie sa va contina, altfel se va simti pierduta, golita, a nimanui.
Si repet, daca nu o mai doresti e oki, dar nu o tine captiva, las-o sa plece sa fie continuta de altcineva. Pentru ca poate sa fie adorata de altcineva care vede ceva ce tu nu vezi in ea.


Fa spatiu cu demnitate si barbatie ca altcineva mai constient mai treaz sa intre mai adanc si mai adanc in interiorul ei si ea sa-l contina ca un vas de apa.

Pentru ca stii unde intri de fapt cand esti in ea? In tine, in fricile tale, in vulnerabilitatile tale, in darurile tale. Si de aia fugi ca nu-ti place ce vezi in tine. Si stiu, ca uneori este scarry sa intri in tine, sa-ti vezi balaurii, dar femeia ta poate fi un ghid bland sa te imblanzeasca in calatoria cu umbrele tale.
Cand nu o lasi sa te contina, femeia sangereaza in inima, in rana deschisa, sangereaza pentru ca te opui actului creatiei unde ea este maestra. Sau mai grav – inceteaza sa sangereze in pantec, inceteaza sa curga Universul prin ea. Si manifesta menopauza Existentei.


Se imbolnaveste, se usuca si moare. Si din moartea ei, mori si tu, pentru ca ea e insasi viata.
Iar ea e facuta sa traiasca, sa vibreze, sa te iubeasca, sa te ridice si pe tine pana in orgasmul existentei.
Priveste ochii unei femei si iti vei da seama daca ea traieste o rana de respingere sexuala sau nu.


Asa ca ….fa dragoste cu femeia ta.
Ca ochii ei sa aduca lumina in lume.
Si sub acea lumina sa infloresti si tu si sa insamantezi din lumina ta nu din umbrele tale.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Mesaj catre barbati: “Faceti dragoste cu femeile voastre!”

  1. Nu stiu cine a scris asa ceva.. Dar..
    Schimba medicamentele..
    Bagat intrat adanc:))
    Dubios tare:))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.