Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Chakrele & Feminitatea – 1 Lună împreună

Leave a comment

Ai tot auzind vorbindu-se despre chakre, dar părerile sunt împărţite, confuze şi de foarte multe ori nu rezultă cum se poate lucra concret cu chakrele, ce rol au ele în viaţa noastră şi cum putem face să obţinem beneficiile din înţelegerea funcţionării lor.

Te invităm la un curs de 4 săptămâni 15 Martie – 11 Aprilie ce conţine o călătorie în tainele Chakrelor şi informaţii despre cum ne putem descoperi pe noi prin ele, dar mai ales cum putem să ne îmbunătăţim viaţa prin cunoaşterea informaţiilor despre fiecare chakra în parte.

De asemenea, în luna dedicată feminităţii, ne vom accesa şi mai mult puterea feminină, lucrând activ prin exerciţii, meditaţii şi practici feminine.

Margot Anand care explică foarte simplu corpul Corporate:

Prima chakră – este reprezentată de părinţii fondatori ai companiei, cei care ţin evidenţa originilor, strămoşilor, legilor şi regulilor comportamentului. Directorul de aici este o piatră, o ancoră pentru sistemul întreg şi cel pasionat de tot proiectul care ţine echipa unită.

A doua chakră – sub ombilic, stă gardianul acţiunilor corecte, cel care se îngrijeşte de sănătatea tuturor, de ritmul fiecăruia, de timp, de schimbare.

A treia chakră – centrul solar – aici se află administratorul, cel care împuterniceşte şi îi susţine pe toţi să facă tot ce ţine de ei şi care dă energia necesară ca toată lumea să aibă energia necesară să îşi îndeplinească sarcinile.

A patra chakră – Inima – aici se află mediatorul, cel care caută un numitor comun, care îi îmbrăţişează şi acceptă pe toţi exact aşa cum sunt, având încredere în toţi şi păstrând pacea.

A cincea chakră – aici se află cântecul sufletului nostru – dat de cel care vorbeşte, cel care dă o voce creativă celorlalţi, cel care le permite celorlalţi să-şi vorbească adevărul.

La cea de-a şasea chakră se află vizionarul – în cel de-al treilea ochi. El se asigură că toţi pricep the big picture, poza de ansamblu, că înţeleg scopul final, că rămân stabili pe misiunea lor şi tot el ne încurajează să ne atingem potenţialul.

Chakra coroană este îngerul nostru păzitor, cel care priveşte către toţi ceilalţi din companie, împrăştiind iubire şi lumină.

Acest board director se întâlneşte regulat şi toţi votează, discută. Pentru ca o companie să fie de succes, toţi ar trebui să aibă putere egală şi să aibă aceleaşi concluzii pentru fiecare problemă. De cele mai multe ori însă evident nu se întâmplă aşa. Unii directori sunt prea dependenţi de control, hapsâni şi trebuie opriţi.

Chiar dacă fiecare chakră este separată, ele funcţionează holografic, fiecare având reflexii din celelalte.

Asta înseamnă că pentru a fi deschise şi vibrante, ele trebuie să se susţină unele pe celelalte.

De exemplu, pentru a iubi complet şi să fii viu în cea de-a 4 chakră, inima, trebuie ca chakra de bază, a sexualităţii să genereze pasiune, a doua chakră să genereze echilibru şi flow, curgere, chakra plexului solar să genereze împuternicire, vocea să fie susţinută de chakra vorbirii, viziunea să fie susţinută de chakra celui de-al treilea ochi şi chakra coroană să dea receptivitate şi predare.

După cum bine vezi, este nevoie de cunoaştere, analiză, observare şi înţelegere pentru a putea funcţiona la capacitate maximă şi a obţine beneficiile din fiecare Chakră.

Ce vei descoperi în urma acestui curs?

* Dezvoltarea fiecărei Chakre în parte

* Cum funcţionează fiecare Chakră

* Misiunea fiecărei Chakre

* “Blocajele” Chakrelor

* Beneficiile Chakrelor

* Meditaţii ghidate pentru fiecare chakră în parte şi la comun

* Afirmaţii specifice pentru fiecare chakră în parte

* Exerciţii dezvoltare personală pentru descoperirea chakrelor “leneşe” şi cum putem să punem energia în mişcare.

* Ritualuri, tehnici, respiraţii pentru energizarea chakrelor.

Program:

Timp de 4 săptămâni 15 Martie – 11 Aprilie – primeşti teorie (Sub forma de înregistrări audio sau video) teme, exerciţii, meditaţii ce vor trata temele Chakrelor. Indiferent de procuparea ta din această perioadă a vieţii tale – domeniul sănătăţii, carieră, relaţii, finanţe, învăţămintele din acest curs pot fi aplicate în toate domeniile vieţii tale, în funcţie de necesitate şi de provocările prin care treci.

Tehnicile, strategiile şi cunoștințele rămân pentru a putea fi folosite oricând ai nevoie.

Primeşti:

* 5 Întâlniri Live pe Zoom – Q&A, Meditaţii, exerciţii.

* 23 de zile – teme zilnice – teorie sau temele reprezentate de meditaţii sau exerciţii de dezvoltare personală – scrise sau audio sau video.

Schimb de energie / Preţ:

Ne dorim ca acest program transformaţional de 4 Saptamani să fie accesibil pentru toată lumea aşa că:

Informaţiile din curs sunt echivalentul a peste 15 Workshop-uri de dezvoltare personală în Valoare de peste 4.000 lei.

Ai totul acum la preţul de 466 lei până pe data de 7 martie şi 676 lei între 7.03 şi 15.03 (Ulterior va fi urcat filmat în Shop tot la 676 lei).

Plata se face doar după ce citeşti “Principiile de respectat pentru buna energie a grupului” ataşate mai jos.

Plata în contul firmei:

TRAIESC MIRACOLE S.R.L. CUI 42062360, J40/17686/2019

Banca Transilvania – RO44BTRLRONCRT0555943501

(La descriere sa scrii te rog- Curs dezvoltare personala.)

Dupa ce ai plătit te rog să-i dai un mail Anei la anamariadragalina@gmail.com cu dovada plaţii şi numarul de telefon pentru inregistrare.

În momentul în care plăteşti să spui în inima ta: “Să se întoarcă îndumnezeit la mine, la tine şi la toată lumea!”, binecuvântează banii!

Principii de respectat pentru buna energie a grupului:

*Toate temele, meditaţiile, cursurile se dau pe grupul de WhatsApp sub formă audio sau video sau scris.

*Intalnirile cu Ana + Andreea vor avea loc pe Zoom – dacă nu poţi participa Live se trimite înregistrarea.

*Prin inscrierea la acest curs ai acces la 2 grupuri de WhatsApp – Unul doar pentru teme unde Ana si Andreea posteaza doar Exercitiile zilnice, unul pentru discutii unde impartasim toti.

  • Consideram ca este necesara deschiderea de a impartasi si a asculta povestile celorlalti, pentru ca prin experientele celorlalti crestem si noi, iar prin experienta noastra inspiram si alti oameni.
  • Cine încearcă să strice energia grupului este scos de pe grupuri fără explicaţii, ne dorim să fie un curs pozitiv pentru încărcare, evoluţie, plin de compasiune şi iubire. Nu sunt permise jignirile, comentariile negative şi răutăcioase, sfaturile.
  • Odată întrat în grupurile de pe Whatsapp, banii de pe curs nu se returnează.

* Nu intra în acest proces având aşteptări, ci curiozitate,

*In grup suntem IMPREUNA si ne bucuram de energia colectiva, ne simtim liberi sa impartasim. Daca nu iti doresti sa primesti notificarile, atunci poti da pe SILENT notificarile grupului pe parcursul celor 8 zile.

*Energia grupul este destinata scopului de a starni resursele interioare individuale de a merge mai departe asa ca energiile si intentiile negative vor fi excluse de pe grup.

*Poti efectua tema x, exercitiul x, meditatia pana la sfarsitul zilei sau chiar si a doua zi.

*Alegem ca tot grupul sa beneficieze in egala masura de aceeasi cantitate de energie si informatie de aceea discutiile in profunzime cu noi vor avea loc in cadrul sesiunilor pe Zoom, deci noi organizatorii nu vom participa la intreaga discutie pe parcursul zilei, nu vom raspunde la provocarile individuale ale participantilor, insa pune-ti intrebarile pe hartiuta si vom discuta din ele la grupurile Live pe Zoom.

*sa incepi un JURNAL DE TRASFORMARE SI NOU INCEPUT

*programul nu este transferabil altei persoane iti vei asuma legea adevarului si curgerii abundentei, nu te vei fura pe tine insuti;

Despre noi:

Andreea Ionita sau Copacu’ este de 6 ani motivational blogger, designer de rochii traditionale, antreprenor, organizator de retreaturi exotice, Instructor YOGA atestat de catre Yoga Alliance, coach international in formare Tony Robbins, speaker motivational, consilier in dezvoltare personala, certificated conscious heart / meditation Coach, terapeut EFT eliberare emotionala, Terapeut Matrix Reimprinting, Terapeut Theta Healing, Terapeut medicina cu ingeri, Face Reader & Angel Cards reader, facilitator Meditatii Active OSHO ( certificata OSHO Grecia), facilitator transe de relaxare Metoda Silva si metoda Hopponopono. De asemenea il urmez in lume pe Tony Robbins in evenimentele sale de business constient.

Ana Dragalina – Psiholog / Self Love Expert / Autoarea cărţilor: “I wanted to die, but I changed my mind” şi “Secretele relaţiilor care dăinuie – De ce ne atragem & De ce rămânem împreună”

“Deşi studiez psihologia şi frecventez cursurile de dezvoltare personală de la 18 ani, majoritatea învăţămintelor şi-au dovedit eficacitatea doar după ce am părăsit viaţa în corporație și m-am mutat in Bali. Ştiam mult, aplicam puţin.

Curajul “nebunesc” mi-a demonstrat că sunt mai puternică decât cred şi toate resursele erau deja în mine, era nevoie doar să le zdruncin puţin să iasă la suprafaţă.

În decurs de un an am publicat 2 carti (in curand a treia), 2 cursuri online, creez magie pentru mai multe branduri din Romania (Content Creator & Copywriter) şi mă plimb între cele două case ale inimii mele – Romania unde mă încarc de iubire şi Bali unde mă încarc de cursuri şi spiritualitate.

În esenţă nu ne deosebim cu nimic, poate doar cu anumite informatii pe care este posibil ca eu sa le fi descoperit în căutările şi studiile mele si pe care vreau să le impart cu tine.

La bază toţi ne dorim aceleaşi lucru – Să fim fericiţi.”

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.