Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Ai grija de tine…

Leave a comment

Ai grija de tine prima data…

Eu cred ca toti suntem precum o cana ce contine energie, chef, resurse, rabdare si multe alte bunatati, insa periodic trebuie sa avem grija sa umplem aceasta cana prin grija de sine. 

Sa ne preocupam de starea noastra, de odihna noastra, de grija fata de propria persoana, ca ceea ce revasam din aceasta cana sa fie benefic pentru noi si pentru cei din jurul nostru. 

Nu poti sa pui pe primul loc nevoile celorlalti si sa crezi ca vei putea sa o duci asa la nesfarsit. Cana tuturor se goleste intr-un final si ajungem sa resimtim nevoia de reechilibrare. 

Cum imi regasesc eu echilibrul? Cum descarc energia culeasa de la ceilalti, de la sedintele private, de la familie, cei din jur si cum imi umplu cana inapoi de esenta mea, cum ma reincarc de energie? 

Prin constientizarea nevoilor mele, prin recunoasterea a ceea ce am nevoie cu adevarat si ascultarea acestora. 

Poate intr-o zi am nevoie doar sa meditez 20 de minunte, alteori sa fac 108 salutari, sa imi pun o masca si sa ma uit la un film sau sa merg la un centru sa incerc ceva nou, pentru ca merit. 

De curand am incercat un tratament care pentru mine a fost fix ce aveam nevoie, la timpul potrivit si in cel mai zen loc din Bucuresti, locul unde ma duc eu sa ma rasfat mereu – Centrul Shakti. Vreau neaparat sa impartasesc cu tine poate te tenteaza si pe tine: 

 Ritual Semnatura Ocelyn cu Cristina Tacmeanu

‘Ocelyn‘ este un nume feminin de origine latina insemnand “cu inima usoara”

Un ritual pentru regasirea energiei feminine care începe cu un masaj cu miere de albina si ulei esential de scortisoara, un rasfat pentru piele si sistemul nervos. 

Mierea, are efecte benefice pentru intregul organism, avand efect de vacuum, prin manevre repetate se desfunda porii tegumentului si astfel se extrag toxinele care intra in reactie cu miere. Prin masajul cu miere se deblocheaza energiile si tensiunile acumulate la nivel muscular si neuronal

Uleiul esential de scortisoara , este un ulei puternic cu aroma picanta. Este un ulei pentru persoanele care se simt slabite si obosite, stimuleaza mintea, corpul si are un rol puternic destresant, stimuleaza circulatia, mai ales la extremitati. 

După acest rasfat cu miere de albine urmează o baie aromoterapeutica in uleiuri esentiale. Ritualul continua cu un masaj corporal cu ulei de ylang ylang.

Aroma puternica a uleiului esential de ylang-ylang, poate sa actioneze direct asupra simtului olfactiv, in aceste conditii va determina o stare de bine cu rolul de antidepresiv natural. De asemene poate fi util in cazurile de insomnie sau in starile de oboseala cronica, intrucat poate ajuta organismul sa lupte mai bine in situatiile stresante.Ritualul se încheie cu un masaj facial cu ulei de jojoba si trandafir de damasc. Uleiul esential de trandafir de Damasc, este unul dintre cele mai pretioase uleiuri efectele sale sunt deosebite asupra intregului organism ( fizic, spiritual, mental, emoțional). Uleiul vegetal de jojoba ajuta la eliminarea lichidelor si stimuleaza circulatia si tesutul muscular. Intinereste si stimuleaza aspectele mate, cu tendinta de ingrasare, fara a irita pielea.

Shakti este un concept unic in cadrul caruia se ofera solutii pentru obtinerea starii de bine prin servicii precum masaje, terapii complementare, cursuri de yoga, pilates, bodyart etc dar si prin servicii clasice de infrumusetare. Echipa de specialisti este pregatita sa va ofere cele mai complete servicii.

Gaseste aici mai multe terapii si tratamente: https://centrulshakti.ro/service/signature-terapies/

Gasesti detalii pe https://centrulshakti.ro/

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.