Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Arta senzualitatii

Leave a comment

Iubita femeie,

Ana si Andreea isi reunesc din nou darurile feminitatii sacre printr-un workshop ritual de 3h de sexualitate pentru femei constiente.
Ana (Psiholog) vine cu multe informatii noi din Bali in urma trainingurilor la care a luat parte, iar Andreea imparte experienta ei cu tine in urma interactionarii cu peste cele 3000 de femei cu care a lucrat live pana acum pentru activarea acestei energii VII.

Participarea la acest workshop este pentru tine fie ca te afli deja intr-o relatie, esti in procesul atragerii unui partener compatibil sau vrei sa te bucuri de solitudine. Acest workshop implica procesul tau de vindecare si energizare tu cu tine!

O viata sexuala extraordinara este un drept natural ca respiratul sau somnul. Este un drept de la nastere. Gandeste-te, copiii se nasc si se bucura de tot ce ii inconjoara, sunt curiosi, exploratori si ecstatici, pentru a se adapta lumii insa, trebuie sa renunte la aceste elemente. Uitam in timp sa ne exploram curiosi si sa ne cunoastem, in timp ce preluam de la ceilalti propriile lor idei despre viata.

Sexualitatea mai ales este un subiect profund afectat de credinte limitative, frici, parerile celor ce ne-au educat, religie, societate, parteneri etc. Rusinea este un element foarte important ce umbreste de foarte multe ori expasiunea noastra.

Astfel ne trezim ca:

* nu stim ce vrem in relatiile sexuale
* ne simtim incomplete in timpul sexului pentru ca partenerul nostru aterizeaza inainte ca noi sa ne luam zborul.
* nu stim sa cerem ce avem nevoie
* avem o viata sexuala limitata si plictisitoare ce ni se pare “normala” pentru ca nu stim de fapt toate variatunile sale si cum ar putea sa fie altfel
* nu discutam despre acest subiect pentru ca este “rusine”, este “pacat”, esti “obsedat” daca ai curaj sa pui intrebari si sa cauti raspunsuri
* nu stim sa impunem limite, sa spunem stop cand ceea ce se intampla nu este pentru noi, din teama de a nu fi judecate, acuzate ca suntem frigide sau “varza in pat”.
* consideram sexul un schimb “el face asta pentru mine si eu ii ofer sex” sau santajam partenerul prin interactiunile sexuale “nu faci/nu primesti”.
* consieram ca suntem folosite pentru sex sau chiar ne lasam folosite fara sa realizam ca nu doar asta avem de oferit
* nu realizam ca noi, si nu partenerul nostru, suntem responsabile de placerea noastra – Pentru ca iubirea reala incepe acasa, cu tine.

Suntem aici ca sa iti spunem ca este posibil:
* sa fii atinsa si sa te bucuri doar de placere, fara sentimente de vinovatie
* poti sa inlocuiesti rutina si plictiseala cu pasiunea si entuziasm
* poti sa iti dai voie sa explorezi o viata amoroasa sanatoasa si plina de placere
* poti si meriti sa fii atinsa pana in strafundurile fiintei tale
* esti in siguranta sa te deschizi si sa fii vulnerabila alaturi de persoana potrivita si care merita sa experimenteze extazul alaturi de tine.
* viata sexuala poate sa fie plina de momente ecstatice si poti sa te teleportezi dincolo de mundan, problemele de zi cu zi si limitarile proprii.

Cum?

Explorand intr-adevar acest aspect important al vietii tale, deschizand usa catre acest domeniu peste care oamenii tot incearca sa stinga lumina, sa piarda cheia si sa se prefaca cu talent ca nu ii recunosc importanta.Viata sexuala este importanta si este una dintre cele mai frumoase experiente lasata de Creator sa fie explorata. Meriti sa te bucuri de ea si sa te dezbraci de limitarile si frustrarile celorlalti. Ai voie sa faci asta!Asadar, am creat pentru tine un program inspirat din invatamintele Tantra – poarta catre ecstatic si iluminare, despre erotism, despre cum poti sa folosesti intr-un mod sanatos senzualitatea ta.

Andreea – impartaseste cu tine invataminte, exercitii, meditatii si ghidaj din cursurile de explorare interioara
Ana – impartaseste exercitii, meditatii si teorii descoperite in cursurile de Tantra din Bali, de la profesori cu ani de experienta.Timp de cateva ore o sa calatoresti prin intermediul nostru accesand informatii descoperite in multe colturi ale lumii – India, Bali, UK si SUA.
Totul simplu si la obiect, pentru ca tu la final sa ramai cu cele mai importante cunostinte si practici pe care le vei putea folosi de acum inainte pentru propria cunoastere, evolutie, explorare si expasiune.

Program 3 ore:

 Trezirea iubirii proprii
👄 Onorarea corpului
👄 Armonizarea Femeii interioare / Barbatului interior
👄 Deschiderea catre incredere si vulnerabilitate
👄 Ritualuri
👄 Meditatii ghidate
👄 Exercitii practice – teme pentru acasa ce vor fi facute dupa terminarea cursului pentru o perioada stabilita de tineNotă 1 – Ne imbracam in rosu (chiar daca ai camera aprinsa sau nu)N 2: Daca nu simti sa iti aprinzi camera in timpul workshopului este oki iti respectam intimitatea. Important este sa participi activ si fara sa te judeci la discutii si exercitii.N 3: Toate exercitiile din cadrul Workshopului sunt cu hainele pe tine, don’t worry! 🙂


Investitia ta / Schimb de energie: 200 ron platiti in avans in contul firmei Suntuncopac

Plata se face in contul firmei de mai jos. Dupa ce ai platit te rog sa-i dai un mail Anei la anamariadragalina@gmail.com. cu dovada platii pentru inregistrare.
In momentul in care platesti sa spui in inima ta: “Sa se intoarca indumnezeit la mine, la tine si la toata lumea!”, binecuvanteaza banii!

Suntuncopac srl
CUI 36222083 J40/8510/2016
Address Eugeniu Carda 5-7 apt 6, room no 5
BanK ING Victoriei
Bank account RO82INGB0000999905991998
La descriere sa scrii te rog activitate de relaxare!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.