Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Ce de “nebune”!

Leave a comment

Ce de “nebune”! 

Destul de des mi se intampla sa vina fete la mine sa imi povesteasca faptul ca au fost chestionate de ce vin la mine la ore, ca sunt “o nebuna” sau ca doar “nebune” sunt  cele care vin la mine si ca o femeie normala nu ar avea chemare catre lucrurile astea :). 

Vin la mine si pareri precum ca fetele din comunitatea mea ce ma insotesc in tabere, in Bali, prin tara si asa mai departe, sunt femei care plang aiurea,  sunt psihopate depresive, sufera, nebune, pierdute si lista de etichete este foarte lunga. 

Ce fac eu cu aceste pareri?

Nimic, pentru ca mi-am asumat tot ceea ce va veni la pachet cu aceasta calatorie. Daca nu te comenteaza nimeni, inseamna ca esti neimportant, nesemnificativ, nu produci nicio schimbare si doar oamenii prefacuti  si neautentici sunt pe placul “tuturor”. 

Am de ales, ca orice in viata, sa imi lipesc de frunte limitarile altora sau sa ma uit la ce pot face eu si ce schimbari si transformari se petrec in comunitatea mea. 

Dupa divort o copacita mi-a facut cadou o agenda in care pusese cateva review-uri minunate de pe pagina mea si mi-a spus sa continui sa adaug si sa le citesc cand ma sunt nevalidata, obosita, trista. Doamne erau atat de multe feedbackuri wow, iar eu nu le vazusem sau trecusera prin mine pana atunci, pentru ca daca nu primisem validarea partenerului meu de viata alesesem sa-mi pun niste ochelari pe ochi prin care sa nu ma las sa vad ce contributie enorma am avut in viata a atator mii de femei.

Si desi stiam, pentru ca sunt martora la procesul oamenilor din comunitatea mea, uneori uit ce magie se petrecere in viata lor pentru ca se aleg pe ele. 

Da, mai. 

Daca esti nebuna daca te alegi pe tine si investesti in tine sa cresti, sa te extinzi, sa te cunosti si explorezi cu adevarat atunci suntem nebune. 

Daca esti nebuna ca nu ii lasi pe altii sa iti conduca viata, sa iti spuna ce trebuie sa faci, nu le permiti sa te judece, sa te umileasca, sa te trateze asa cum nu meriti, atunci da suntem foarte nebune. 

Daca esti nebuna ca nu mai stai intr-un job pe care il urasti si alegi sa faci ce iti place, sa iti urmezi visurile si sa nu te mai inghesui intr-o cutiuta prea mica pentru maretia ta, atunci da suntem foarte nebune. 

Daca esti nebuna ca vrei sa iti vindeci traumele, sa intelegi bazele din care functionezi, sa iti intelegi si accepti parintii in totalitate, pentru a putea sa ai o viata buna, relatii sanatoase si o inima linistita, atunci da, da, da suntem mega nebune. 

Daca esti nebuna ca nu mai stai ascuns intr-un colt si iti aduni curaj te urci pe scena sa joci teatru, sa canti, sa dansezi, sa faci stand-up… da atunci suntem nebune. 

Daca este nebunie sa ne dam voie sa iesim din relatii abuzive, nefericite si ne dam voie sa plangem sa ne eliberam, foarte bine, suntem nebune. 

Femeile din comunitatea mea sunt superbe, stiti de ce? 

Pentru ca au curaj sa fie vulnerabile, autentice, sa isi acceseze senzualitatea, sa ceara vietii ceea ce merita, ceea ce ele stiu ca pot sa faca, sa isi asculte focul inimii si sa ii dea voie sa lumineze pamantul intreg.

Femeile din comunitatea mea exploreaza, iubesc, invata iubirea pe propria persoana si apoi o revarsa catre toti oamenii din jurul lor si catre tot ceea ce ating. 

Femeile din comunitatea mea nu au timp sa se preocupe de iarba din gradinile celorlalti, pentru ca sunt ocupate cu plantarea propriilor flori. 

Iar eu nici nu sunt suparata, pentru ca inteleg faptul ca in adancul inimii celor care spun despre altii ca sunt nebuni, vorbeste copilul din ei neascultat, neiubit, neinteles, copilul ce crede ca nu poate sa faca la fel de bine, nu merita sa isi dea voie sa exploreze, nu merita sa se vindece de trecut. 

Este alegerea ta, eu sunt aici si pentru tine sa iti spun: Dumnezeu este in toti, si in mine, si in tine, si in comunitatea mea si in cei care ne fac nebune. Dumnezeu exploreaza prin toti, iar pentru El nu exista rau sau bine, nu exista nebunie, exista pur si simplu ceea ce este. 

Daca vrei sa te eliberezi de conditionarile celorlalti si sa ti recuperezi puterea din relatii te astept in grupul meu de whatsapp de 1 saptamana de coaching care incepe pe 21 septembrie. Detalii aici.

Namaste.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.