Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

În ce oglindă te uiţi?

Leave a comment

IMG_20180426_093443

“De foarte multe ori văd femei excepţionale care încep să aibă dubii despre sine după o dezamăgire, un refuz, de obicei în cadrul unei relaţii.

Faptul că o singură persoană, din milioane de oameni, a ratat minunăţiile din tine te determină să te devalorizezi şi să consideri “I am not enough”.

“I-am dat tot ce aveam mai bun”, “Am făcut sacrificii pentru el”, “Am făcut totul aşa cum a vrut el” – “şi tot nu a fost suficient, poate nu sunt eu suficientă”.

Aceste lucruri sunt posibile pentru că, deşi în teorie susţinem despre noi că ne cunoaştem valoarea, unde suntem şi ce punem pe masă, în realitate, în străfunduri, avem credinţe mult mai adânci care alimentează realitatea ce ne este prezentată şi manifestată de Univers.

De cele mai multe ori oamenii aceştia după care se suferă şi care au ratat sclipirea din tine – ori îşi duc propria suferinţă mai departe în altă relaţie, făcând din suferinţa proprie şi pe alţii să sufere, ori găsesc pe cineva pe care adoră şi care nu este nevoie să facă tot ce s-a enumerat mai sus – nu există sacrificii, nu există să se facă doar voinţa ceilulat sau o luptă permanentă pentru demonstrarea sinelui.

Şi indiferent de care este varianta în care foştii parteneri se află… acestea nu au legătură cu tine.

Aceaste situaţii nu spun adevărul despre tine. Tu pur şi simplu nu ai fost persoana potrivită pentru el, dar sentimentul de valorizare, de a merita sau de a fi suficient lipseau de la bun început din tine.

Când ştii cine eşti nu trebuie să te demonstrezi, pentru că oamenii potriviţi văd, realizează şi rezonează. Nu trebuie să îi fugăreşti cu dovezi precum fugăreşti un copil cu linguriţa să mănânce.

Dacă trebuie să cucereşti pe cineva pe acest pământ, acea persoană eşti tu şi de aici toate celelalte lucruri se vor alinia de la sine.

Orice despărţire, orice eşec, orice refuz ar trebui să fie un imbold pentru cercetarea noastră interioară. Să ne dăm seama ce credinţă din noi a reflectat situaţia respectivă şi ce trebuie noi să învăţăm şi să modificăm pe mai departe, ca să nu mai ajungem vreodată în această situaţie.

De câte ori nu ai văzut cum oamenii au primit un refuz de la un anumit job şi după au descoperit adevărata lor misiune şi au explodat în succes?

Câte situaţii nu ai văzut în care după ce au ieşit dintr-o situaţie toxică anumiţi oameni şi-au întâlnit “iubirea vieţii”?

Propunerea mea este să nu mai încerci să baţi la uşile care nu sunt pentru tine, să nu mai plângi pentru situaţii care te făceau fericită pe jumătate, să nu mai aştepţi ca cineva să te valorizeze, să te iubească, să îţi vadă valoarea şi să faci tu aceste lucruri pentru tine.

Da, toată suferinţa, aşteptarea şi dorinţa de a primi iubirea şi validarea celorlalţi vine din lipsa iubirii de sine.

Cursul este invers precum îl practicăm noi de cele mai multe ori – întâi ne iubim noi, ne valorizăm, ne validăm şi abia apoi vom vedea aceste lucruri reflectate în ceilalţi.

Nu te mai lăsa înghesuită în cutiuţe ce nu sunt construite pentru tine. Dă-ţi voie să te extinzi şi să îţi întinzi aripile în locurile unde îţi este recunoscută prezenţa, unde nu trebuie să dovedeşti nimic, ci doar să fii tu aşa cum eşti, şi să fii iubită pentru asta!

Ai in vocabular expresii precum:

Nu sunt suficientă!

Nu merit!

Nu ştiu cum fac dar distrug orice relaţie, fac oamenii să fugă de mine!

Este prea târziu pentru mine!

Funcţionează pentru alţii, dar nu funcţionează pentru mine!

Nu sunt suficient de deşteaptă/frumoasă etc!

Vocabularul tău reprezinta comenzile pe care le dai Universului. Absolut nimic enumerat mai devreme nu este adevărat şi tu simţi acest lucru.

De aceea te invităm să îţi faci cadou o sătămână dedicată iubirii de sine, în care transformi toate aceste credinţe limitative, te ierţi pentru toate situaţiile când te-ai iubit foarte puţin şi te-ai rănit sau i-ai rănit pe ceilalţi.”

Autor – Psiholog Ana Dragalina alături de care susţin –

MARATONUL IUBIRII DE SINE – 29 IUNIE – 5 IULIE Program Online pe WhatsApp (Mai sunt 8 locuri). Detalii aici.

7 zile in care vom dezbate prin Meditatii si exercitii de dezvoltare personala urmatoarele teme:

* Iertare si eliberare de trecut

* Incredere in sine si dezvoltarea intuitiei / Valoarea personala

* Blocaje, frici, credinte limitative

* Exprimarea adevarului personal, impunerea de limite si curajul de a cere ce ni se cuvine

* Dialogul intern

* Comparatia

* Posibilitatea de a alege

* Relatii sanatoase cu sine si cu ceilalti

* Putere personala / sexual transmutation activarea puterii creatoare

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.