Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Convingeri limitative si potential limitat

Leave a comment

008

Despre convingeri limitative si potential limitat

Convigerile noastre provin din mai multe surse dar in mare parte din experientele trecutului cand am semnat primele relatii cu viata.  Tocmai pentru ca au fost preluate de la persoanele de incredere din viata noastra sau si-au dovedit adevarul prin ce am experimentat in trecut, le dam o valoare foarte mare.

 

Credintele/ convingerile limitative sunt cele care ne impiedica sa ne extindem, sa ajungem la indeplinirea misiunii noastre si sunt de doua feluri, constiente si inconstiente. Convingerile limitative sunt ascunse cu lopata in subconstientul nostru- Yung spune “ Fa subconstientul , constient!” Adica adu la lumina gandurile alea nocive si elibereaza –te de ele.

De exemplu, atunci cand credem ca toti barbatii sunt mincinosi, aceasta convingere a noastra va atrage in viata noastra doar astfel de barbati care sa ne intareasca si mai mult convingerea, asta credem – asta primim si nu lasam loc de schimbare.

Convingerile limitative din umbra, sunt cele fixate in subconstient, fiind bine ascunse ne este mai greu sa le accesam. Daca vrem sa ne dam seama ce sta ascuns acolo este suficient sa ne uitam la ce atragem constant in viata noastra si ce rezultate avem – acolo se vad cel mai clar. De asemenea, putem sa facem regresii, theta healing, matrix, putem merge la psiholog, constelatii familiale pentru a putea sa scoatem la lumina ce ne domina viata din umbra fara ca noi sa stim si sa constientizam.

Convingerile sunt foarte puternice, asa cum stim sigur ca daca vom planta seminte de rosii, vom culege rosii, asa este si in viata. Ce credinte hranim, acelea ne vor aduce rezultate.

Se poate sa schimbam acest curs?

Din fericire nimic nu este batut in cuie. Ce functiona in trecut, ce ne-a proteja, ce ne-a ghidat poate sa nu ne mai fie de folos acum. Si putem alege diferit. Putem allge ganduri noi.

Pentru a ne putea schimba credintele este nevoie in primul rand sa le cautam originea, sa vedem daca sunt preluate de la ceilalti si daca ni se aplica cu adevarat si noua si sa decidem ca nu ne mai folosesc.

Putem sa schimbam cursul viitorului nostru, schimbandu-ne credintele. Astfel, luand la cercetat tot ceea ce credem cu tarie, putem schimba credintele limitative in favoarea noastra.

Da, poate in trecut banii se castigau greu pentru familia noastra, dar astazi exista mai multe perspective, noi suntem mai creativi, avem idei revolutionare si cu siguranta putem sa facem in asa fel incat banii sa vina cu usurinta catre noi, sau macar sa nu simtim ca muncim, facand bani din pasiuni.

Daca ai convingerea ca “doar prin suferinta poti evolua, linisti, reintoarce la tine sau purifica” , atragi fix asta in viata ta- si mai multa suferinta, Si afla ca exista si alte cai. Poti inflori si in afara suferintei, nu este nevoie sa te casatoresti cu ea.

Schimba-ti perspectivele, convingerile, credintele , certitudinile, sa ai senzatia ca detii adevarul absolut te limiteaza foarte mult. Incearca sa vezi ca nicio situatie nu este doar alba sau neagra, exista valente, culori si situatia ta poate mereu sa fie diferita, in bine!

Da-ti voie sa te eliberezi de lanturile convingerilor limitative.

Iti propun o sedinta private de Theta Healing cu mine sa vedem ce putem scoate la suprafata. Sa sapam in cele peste 3 milioane de convingeri limitative.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.