Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Antreprenoriatul Spiritual tot antreprenoriat este

Leave a comment

67514672_2255840711321818_6593827946815815680_n

Draga copac,

De curand am  provocata de Adevărul Financiar alaturi de Andreea Raicu sa vorbesc despre business -ul spiritual si cel de rochite @Livadacurochii. Mi-am dat seama ca a fost prima oara cand m-am uitat ca un antreprenor la cifra de afaceri si nu ca singurul angajat pasionat al propriei companii care le face pe toate-cel care face curat, cel care gandeste evenimentele si le si organizeaza, cel care scrie si promoveaza, cel care ghideaza in yoga si meditatie, cel care duce gonoiul :). Mi-am dat seama ca finally am reusit! Am spart mitul celor care spuneau ca “o sa mor de foame daca ma apuc de asta”!

Dupa 15 ani in management si marketing in diverse companii, in sfarsit mi-am asumat autenticitatea de a fi propriul meu manager, cel al vietii mele.
Prima oara ma gandeam sa refuz emisunea pentru ca aveam acea convingere limitativa stupida ca “nu se cuvine sa vorbesc despre asa ceva” ca doar sunt ghid spiritual si ce o sa zica lumea? Apoi mi-am dat seama ca eu am reusit in tot pana acum pentru ca mi-am asumat orice pas al blocajului, stagnarii sau evolutiei mei. Iar oamenii vor sa se conecteze cu oameni asumati si reali.

Mi-am dat seama ca ma sabotez iar si mi -am adus aminte ca intentia personala pentru acest an este RESPONSABILITATE si daca vreau sa cresc in business-ul meu am nevoie sa -mi asum mindset-ul ca este perfect in regula sa culeg si financiar roadele muncii mele enorme si superbe din ultimii ani, pentru ca la final de luna cineva trebuie sa plateasca ca idee si un “REBU”😬

67218280_2255840717988484_242601661506256896_n
Le povesteam ca am inceput acum 4 ani cu 1000 de euro businessul ramasi de la fostul job, care nu -mi erau suficienti nici pentru carti , pentru ca numai scoala de yoga din Bali a fost 6500 de euro ( si a fost cea mai buna investitie din viata mea), asa ca ce am facut atunci a fost sa iau decizia extrem de curajoasa de a organiza doua retreaturi in Bali (imediat dupa scoala) impreuna cu partenera mea Crina, pentru a incepe aceasta calatorie catre mine si catre lume. Pentru ca am avut incredere in Univers, si evident am muncit intelept am strans in mai putin de 3 luni atunci 40 de femei, care au participat la retreat, sustinandu-ma astfel sa mi asigur fix cheltuielile scolii. Nu a fost niciun moment in care m-am indoit de mine, in fiecare moment am cantat prin toti porii ca pot aduce o schimbare majora in lume si pot face lucrurile altfel. Nu mi-a pasat nicio secunda de gurile rele care ziceau diverse “Andreea e pe dincolo si pe dincolo si pe dincolo”.

Andreea face ceva, se asuma, tu ce faci? Probabil ca daca plecam urechea la toate gurile nu mai faceam nimic, am fost conectata intotdeauna cu adevarul meu interior.

Nu cred ca spiritualitatea trebuie sa fie pe gratis, pentru ca munca noastra este la fel de importanta ca oricare alta. De asemenea un om spiritual pasionat de munca sa alege uneori sa investeasca enorm in pregatirea sa si este normal sa-si recupereze investitia si sa se bucure de o calitatea a vietii asa cum are sanse oricare alt om. Spiritualitatea este in sine o nelimitare, o sura infinita, o abundenta. Eu nu cred intr-un Dumnezeu care ne vrea saraci si amarati. Eu cred ca Dumnezeu vrea sa zburdam de fericire in orice.

Normal ca a fost si greu si foarte greu. Au fost luni in care mi-era teama ca nu pot plati chiria, insa in final toate se asezau in fiecare luna. Dumnezeu ne iubeste.
Primii 2 -3 ani am fost la limita cu cheltuielile, am si investit enorm in vindecarea, evolutia si cursurile pentru mine (cred ca aproape 30.000 de euro inclusiv plecarile) asa ca nu am avut profit deloc, insa abia in acest an cand mi-am asumat rolul de antreprenor am adus mai multa disciplina in business, am manifestat mai multe retreaturi, sedinte private, workshopuri, rochii si nu in ultimul rand m-am manifestat pe mine ca MERIT sa fiu platita pentru eforturile si munca mea care este la fel de nobila ca oricare alta.
Da, normal ca m-a ajutat pregatirea mea in marketing, normal ca m-a ajutat darul meu de a scrie si a vorbi in care la fel am investit, normal ca munca , munca si iar munca inteleapta dincolo de pasiune merita sa fie rasplatita. Nu cred in noroc, cred in ce manifestam cu puterea gandului nostru in orice, oricand. Cred in norocul facut cu mana omului.
Mai cred ca investitia in tine este cheia unui business sanatos. Asta face sa “te duca capul” in alt fel, intr -un fel mai eficient.Daca tu esti sanatos la cap, orice poti crea😀Iar daca eu am investit cu atat de multa bucurie in mine si am vazut cum totul s-a intors multiplicat in sustinere, vindecare, iubire si chiar si financiar usor usor incep sa se dezlege atele, atunci asta este ceea ce voi incuraja mai departe, un mindset de prosperitate pentru ca saracia este o boala a mintii necreative iar eu nu am de gand sa incurajez neputinta si victimizarea.

De ce aleg studentele evenimentele mele? Ce ma face diferita in business? In primul rand pentru ca sunt deschis si comunicativ, un om normal ca si ele, nu ma cred sfanta, GURU si nu vand pastile magice, nu am vreo reteta senzationala si de aceea manifest usor . Marketingul meu de baza este este exemplul personal. Instrumentele pe care le folosesc nu sunt secrete si sunt la indemana oricui, dar cred ca am o doza zdravana de curaj, asumare, creativitate, pasiune si intelepciune in munca. Si mai cred ca stiu sa conectez omul cu resursele tale. Nu intentionez sa vindec , sa salvez pe nimeni si nu vreau sa creez atasamente. Eu vreau sa inspir omul sa se asume sa fie la potentialul sau maxim, sa se elibereze de programul de victima.  Am ghidat peste 1000 de femei in cele 11 retreaturi in Bali si India si peste 30 in tara. Multe dintre ele si-au schimbat viata complet. In bine :).

Am scris randurile acestea ca sa te inspir sa nu te mai autosabotezi. Sa te lasi si tu sa-ti manifesti darurile si harul si sa te bucuri de tine si de munca ta facuta cu placere si bucurie. Scriu aceste randuri ca sa nu te mai ascunzi in spatele degetului si sa-ti cauti motive “ca tu nu poti!”. Ba da, tu poti sa faci ce vrei, cand vrei, cat vrei si sa te si bucuri de roadele muncii tale. Tu esti un dar pe acest pamant, te invit sa iti vezi valoarea si sa o imparti cu lumea.

Te invit sa te asumi, sa fii adult constient si sa incepi sa manifesti.

Dzeu lucreaza prin tine.

Lasa-l sa -si faca treaba si lasa-l sa fie si platit pentru munca lui frumoasa.

Cand vine ziua judecatii El nu te va intreba “de ce nu esti Moise?” ci “De ce nu esti tu cel care esti?

Namaste!

PS: printre altele fac si sedinte private de theta healing pentru deblocare de programe toxice care ne impiedica sa manifestam, asa ca daca vrei sa te sustin sa vezi ce puricei ai in cap ca si convingeri limitative care nu te lasa sa evoluezi,sa-ti manifesti potentialul maxim da-mi un semn. 🦄🦄

🦄

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.