Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Ce este menit sa se intample, oricum se va intampla.

Leave a comment

sdr

Cand eram in Istanbul am auzit legenda printesei inchisa de tatal ei in turnul de pe Bosfor. Cineva ii prevestise ca o sa moara fata sa cand va face 18 ani muscata de sarpe si el, ca sa previna asta, a inchis-o intr-un turn.

Fericit ca a împlinit fata lui 18 ani si nu s-a întâmplat ce i se spusese, i-a cumpărat un cos cu fructe, in care era ce crezi?

Un sarpe care a muscat-o.

Ma gandeam ca desi e doar o legenda, asa e si in viata. Ne zbatem foarte mult sa ne schimbat viata, avem așteptari și ramanem cu remuscari pentru ca “nu am facut suficient”, sau ca nu am luat in trecut deciziile corecte.

Cand in realitate, indiferent de deciziile noastre ce este menit sa se intample, oricum se va intampla. Viata este un joc intre ce am ales noi sa experiementam inainte sa ne nastem si alegerile pe care le facem in fiecare zi.

Aceste alegeri doar amana sau grabesc anumite experiente. Dar daca noi am stabilit ca vom atrage o anumita situatie in viata noastra sau ca vom cunoaste anumite persoane, acestea vor aparea la momentul potrivit.

Daca facem alegeri diferite, poate vom amana puțin experientele sau întâlnirile, dar ele oricum se vor intampla.

De exemplu, daca era menit să ne intalnim alesul joi la ora 15.00 la Unirii si decidem subit sa nu o mai luam pe acolo, nu inseamna ca “am pierdut” trenul, intalnirea se va produce sigur, poate nu la Unirii, dar in alt loc.

Pe de alta parte, mai stiti intalnirile acelea miraculoase sau evenimentele ce s-au intamplat doar pentru ca intr-o zi ati simtit sa va modificati rutina si v-ati urmat inima in alta parte? Nu este nimic intamplator. Sunt alegerile pe care le facem in acord cu inima.

Ce vreau eu sa va sugerez este sa nu va mai framantati ca ati procedat corect sau nu, ca daca ati fi luat alte decizii, viata voastra ar fi fost alta. Trecutul nu se mai poate schimba, insa gandurile si ce simtim in legatura cu el da.

Alege mai degraba sa te conectezi mai bine la inima ta, ea stie cu adevarat ce este menit pentru tine sau nu. De obicei, ce iti produce suferinta si foarte mult stres nu este in acord cu ce ai fost menit sa trăiești.

Asadar, ia alegerile in acord cu ce simti, nu cu ce “trebuie” si procesul de manifestare si atragerea armoniei se va intensifica in viata ta.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.