Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Cauzele emotionale ale bolilor pantecului

Leave a comment

19551304_10155469987438147_287597019_n

Draga Copac,

In spatele oricarei afectiuni pe care o avem se afla o cauza emotionala si, desi sunt sotie de medic si sustin investigatiile tratamentele propuse de medicina clasica, cred ca exista un doctor si in noi si pe langa toate tratamentele pe care le facem, propuse de medic sau alternative, cred ca putem alege in tandem sa ne cautam si originea emotionala a acestei probleme, cauza, radacina.

Aparatul reproducator al femeii este o parte importanta in functionarea noastra avand legatura directa cu cea de-a doua chakra – chakra sexualitatii de unde pleaca simtirea, senzualitatea noastra, emotiile noastre, sensibilitatea, creativitatea – crearea de copii sau creativitatea materiala, pasiunea, ambitia sau deschiderea catre a primi.

Evident, problemele aparatului reproducator pe care le pot avea femeile cum ar fi deregrarile menstruale, chisturile ovariene, imposibilitatea de a ramane gravide, fibroame etc. pot avea cauze emotionale.

O posibila explicatie pentru chisturile ovariene poate sa fie problemele nerezolvate cu fostii parteneri, neiertarea lor si a noastra, poate nu a existat un final, o incheiere care sa ne ofere liniste, exista sentimentul ca s-a pierdut timpul cu persoanele respective, exista sentimente de vinovatie, fata de propria persoana sau fata de partener. Chiar daca poate constient nu ne dam seama de aceste lucruri si nu ne gandim constant la aceste lucruri, daca inca exista resentimente acestea se pot manifesta in efecte.

Pentru a descoperi cu adevarat de unde ti se trag anumite probleme intoarce-te in perioada in care ai inceput sa resimti problemele respective. Gandeste-te ce anume traiai, simteai , gandeai inainte sau atunci, ce te nelinistea si incearca sa gasesti o legatura cu momentul declicului si ce emotie captiva  a determinat aceasta problema.

Daca simti ca nu are legatura cu o relatie din trecutul tau, poate are legatura cu vreun moment cand ti s-au taiat aripile si nu ai fost lasata sa iti urmezi calea inimii. De exemplu, poate ai vrut sa urmezi o viata creativa de artist – pictorita, cantareata, dansatoare si parintii tai ti-au sugerat ca este mai bine sa faci ceva “practic si sigur” si tu le-au ascultat sfatul.

Cancerul din aceasta zona poate avea legatura cu sentimentele de vinovatie, resentimente, furie si frustrare pe care inca le purtam dupa noi. Poate am fost in situatii in care am tradat, am inselat sau ceva asemanator si nu ne dam voie sa ne iertam si acceptam cu aceste lucruri.

Imposibilitatea de a reproduce poate avea ca si cauza una dintre cele mai comune probleme: Stresul. In acelasi timp poate exista multa preocupare in jurul acestui subiect, griji si frica de faptul ca este “prea tarziu”. De asemenea, este posibil sa abordam aceasta situatie ca pe o “sarcina ce trebuie rezolvata” cu o energie masculina de tipul “trebuie sa rezolv aceasta problema”.  Cunosc personal cazuri de femei care au ramas insarcinate doar dupa ce s-au relaxat complet si au uitat acest “scop”. Totul a venit de la sine cand s-au lasat in voie. Trebuie sa ai incredere in corpul tau si in puterea sa creatoare.

Odata ce ai descoperit aceste lucruri, cauza, furia pe care poate o mai resimti pentru situatia respectiva, credintele pe care poate le porti dupa tine de mult timp formate in anii de dezvoltare, blocajele, fricile, tie iti revine sarcina sa te intorci in acel loc si sa rescrii povestea. Sa accepti ca ai avut nevoie de situatia respectiva, sa accepti problemele de sanatate ca pe un mesaj si sa le fii recunoscatoare pentru ca au venit aici sa te invete ceva, sa iti transmita un mesaj si functioneaza pentru tine, nu impotriva ta.

Poti sa iti imaginezi probleme tale de sanatate in cadrul unei meditatii intr-o lumina alba stralucitoare si vizualizeaza cum se transforma si ajung din ce in ce mai mici si sunt eliminate din corpul tau. Te poti invalui complet in lumina.

Daca simti ca singura nu te descurci si ai nevoie de sustinere  iti recomand sedintele private de Theta Healing sau Matrix reimprinting pentru a merge direct unde a inceput totul, sa vindeci si sa rescrii povestea, sa iti dai voie sa inveti lectia si sa ramai doar cu invataturile, fara consecintele fizice.

Mentionez ca recomandarile mele doar completeaza  medicina clasica (nu o exclud!!) pe care o sustin din tot sufletul si ii recunosc complet darurile . Cred ca impreuna, tinandu-se de mana cu lucrul cu sinele, se poate ajunge la cele mai bune rezultate.

Namaste! Ramaneti sanatoase si ramaneti in viata cu iubire!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.