Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

“Matrix – Calatoria mea in timp si vindecarea” – Testimonialul Danielei

Leave a comment

38085841_2038633053042586_332755709403856896_n

Draga Copac, de ceva timp in cadrul sedintelor private am introdus o metoda foarte utila – Matrix Reimprinting, pe care am testat-o pe propria piele si am fost foarte surprinsa si impresionata de rezultate. Astazi vreau sa iti prezint testimonialul unui copacel curajos care si-a dat voie sa se deschisa, sa se descopere si mai ales sa se vindece prin intermediul acestei tehnici.

MATRIX…Calatoria mea in timp si vindecarea

M-am surprins adesea cu tot felul de frici si intrebari stupide care nu faceau altceva decat sa ma piarda in detalii si sa ma opreasca din drumul pe care l-am ales. “Ce vor spune colegii de apartament daca port tricoul lui tata si bag 5 masini la spalat, consecutiv?” “Merit sa primesc tot ce am daca nu am muncit suficient?” “Daca pun sacu’ asta pe mine, ma fardez cu verde si imi fac un mot in cap doar ca sa merg la piata dupa marar, sunt oare…exagerata?” Sunt simple intrebari care ascund extrem de bine in spate probleme nerezolvate din copilarie. Vrem sau nu, ele ne guverneaza viata in prezent, ne opresc din evolutie si anuleaza ceea ce ne defineste ca suflete.

That is the point!

Ne intereseaza prea mult parerile altora despre noi, consideram ca nu meritam sa primim tot ceea ce avem pentru ca nu am muncit suficient sau ne lasam guvernati de ganduri si idei parazite. Acestea fiind spuse, ce faci cand nu stii ce sa faci? Practic, NIMIC. Sau mai bine zis, te intorci la origini. Incerci sa gasesti metode prin care rascolesti amintiri, oameni din trecut si nu ma refer la 3 Sud Est pe care ii chinuiau amintirile prin 1999.

Intr-un context potrivit, m-am intors pe salteluta de yoga in locul care “m-a resuscitat”, iar copacul-mama m-a invitat la o calatorie in timp, prin MATRIX. In cadrul terapiei cu copacul a iesit la iveala problema legata de faptul ca nu merit sa primesc cat timp nu muncesc suficient pentru acel ceva. Asta e strans legata de faptul ca inca de pe bancile scolii rupeam cotaorele cartilor, invatant. Asa consideram eu ca merit coronita de la finalul anului. O prostie! Pot spune ca frumusetea terapiei nu constra in tehnica, ci mai degraba in drumul parcurs pas cu pas. Am fost surprinsa sa vad cum calatoria in timp ma purta in locuri cu persoane pe care nu mi le mai amintisem de foarte mult timp.

Dupa ce “copacul” m-a adus in punctul in care zacea problema, am reusit sa fiu observatorul propriilor amintiri, privind detatasta din exterior, ca simplu spectator al unei piese de teatru. Unor, usor, a inceput drumul catre prezent si cu fiecare treapta urcata am reusit sa invalui in lumina tot ceea ce atunci mi-a facut rau. Si asa iti dai seama cum oamenii pe care i-ai invinuit nu sunt atat de rai cum ai crezut, acele locuri nu mai par atat de intunecate, iar eu m-am intors AICI cu sufletul eliberat si gata de un noi inceput pentru ca…MERIT. Este destul de greu de explicat in scris mixul de emotii traite si incarcatura puternica care stoarce lacrimi si celui mai puternic om, dar recomand din tot sufletul aceasta terapie tuturor celor care cred ca IN EI ZACE PUTEREA DE VINDECARE.” – Daniela

Matrix  Reimprinting – rescrierea amintirilor este o tehnica ce ne poate duce in trecut la inceputurile noastre, inclusiv in burta mamei pentru a descoperi ce evenimente ne-au marcat viata si este posibil sa ne afecteze chiar si acum. Prin aceasta tehnica ne putem rescrie interpretarea evenimentelor trecute, putem sa construim alta poveste, alta interpretare si implicit putem sa ne schimbam energia, starea si ce emanam in jurul nostru. Aceasta metoda ne poate schimba total prezentul, dar mai ales viitorul si toate lucrurile pe care le atragem in viata noastra.
Poti spune ca nu ai cum sa iti mai amintesti ce ai simtit, crezut sau interpretat fiind in burtica mamei – insa sentimentele de: – „viata nu este sigura” „sunt neiubit/nedorit” sunt sentimente pe care le putem accesa prin intermediul acestei metode indiferent de ce credem noi ca ne amintim sau nu. Avand posibilitatea de a ne schimba premisele in viata, putem sa ne schimbam intreaga viata.
Prin aceasta metoda ni se permite sa rescriem povestea ce ne conduce viata – avem voie sa fim cat de curajosi si creativi ne dorim.
Daca simti ca aceasta metoda este pentru tine si vrei sa lucram impreuna, te astept cu drag in cadrul sedintelor private.
Namaste!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.