Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Rescrierea amintirilor de la nastere, rescrierea vietii tale

Leave a comment

© Ruxandra Scripcariu
Ce se intampla in pantecul din care ai venit si la nastere poate slefui o experienta de viata. Fatul este constient. Tu ai fost constient in pantec, ti-ai format convingeri despre viata si azi rulezi dupa ele.
Tristetea, sentimentele de detasare, dezinteres, sentimentul ca nu mai ai loc intr-un anumit mediu ca nu apartii niciunde, sentimentul ca nimeni nu te iubeste si ca nu esti dorit chiar si depresia pot aparea din senin, si in vietile oamenilor care au aparent „tot ce le trebuie” sau lucreaza de mult timp cu sinele. Acest lucru se poate sa aiba legatura cu experientele din trecutul nostru, mai precis momentul nasterii sau viata intrauterina, experiente carora acum nu le dam foarte mare importanta, ba chiar nu le consideram relevante sau traumatizante.
Matrix  Reimprinting – rescrierea amintirilor este o tehnica ce ne poate duce in trecut la inceputurile noastre, inclusiv in burta mamei pentru a descoperi ce evenimente ne-au marcat viata si este posibil sa ne afecteze chiar si acum. Prin aceasta tehnica ne putem rescrie interpretarea evenimentelor trecute, putem sa construim alta poveste, alta interpretare si implicit putem sa ne schimbam energia, starea si ce emanam in jurul nostru. Aceasta metoda ne poate schimba total prezentul, dar mai ales viitorul si toate lucrurile pe care le atragem in viata noastra.
Poti spune ca nu ai cum sa iti mai amintesti ce ai simtit, crezut sau interpretat fiind in burtica mamei – insa sentimentele de: – „viata nu este sigura” „sunt neiubit/nedorit” sunt sentimente pe care le putem accesa prin intermediul acestei metode indiferent de ce credem noi ca ne amintim sau nu. Avand posibilitatea de a ne schimba premisele in viata, putem sa ne schimbam intreaga viata.
Prin aceasta metoda ni se permite sa rescriem povestea ce ne conduce viata – avem voie sa fim cat de curajosi si creativi ne dorim. Putem sa avem o relatie frumoasa de iubire cu mama noastra, putem sa intelegem, iertam, scoate oameni din viata noastra care inca ne provoaca suferinta, ne putem oferi un nou set de credinte, putem elimina frici intelegandu-le baza si de ce ni le-am format. Imagineaza-ti ce schimbari uimitoare poti aduce in viata ta prin acest exercitiu simplu dar exprem de puternic – schimbarea premiselor, bazelor care ne-au format.
Aceasta metoda este recomandata in mod deosebit si mamelor care se pregatesc sa aduca pe lume un copil, pregatind mama pentru intregul proces dar si ajutandu-l pe copil, favorizand formarea unor conditii benefice si sanatoase pentru nastere si intrarea in lumea fizica.
Beneficiile Tehnicii Matrix  Reimprinting la nastere:
Localizarea formarii unor credinte, intelegerea si transformarea lor in unele benefice
Schimbatea ideei ca “a fost mereu asa”, “asa trebuie sa fie”, “sunt blestemat”, “este mostenire de familie” etc. Eliminarea traumelor, sentimentelor de vina, rusine, neputinta, frustrare
Refacerea relatiilor cu parintii
Pentru cine a avut o nastere dificila – se poate elimina trauma si efectele rezultate in urma acestui eveniment.
Eliminarea depresiei post-natale, fricii de o noua nastere, asocierilor dureroase cu acest proces.
Eliminarea fricii instalate la barbati dupa procesul nasterii, acest eveniment nu are efecte doar asupra mamei dar si asupra tatalui. Acestia pot sa se simta socati, fara putere sa aline durerea si stresul partenerei etc.
Detectarea si eliminarea traumei de separare resimtit la nastere care se poate sa ne afecteze chiar si in viata adulta.
Detectarea momentelor formarii anumitor frici sau credinte si eliminarea sau transformarea lor.
Intoarcerea in aceste momente ne permit sa le reinterpretam, sa eliminam sentimetele grele pe care le asociem cu ele si sa ne cream o nou experienta de viata ghidata de un set de credinte noi si benefice.
Aceasta este o metoda blanda, in siguranta, Matrix Reimprinting si EFT tapping eliberare emotionala inventata de Karl Dawson iar abordarea Birth Reimprinting este slefuita de Sharon King. ( poti achizitiona si cartea ei Heal your birth, Heal your life).
Te invit sa ne vindecam momentul nasterii si astfel sa ne vindecam viata sau daca doresti sa aduci un bebe pe lume, sau il porti in pantec chiar putem scrie amintirea din viitor a nasterii tale perfecte.  De asemenea daca iti doresti sa aduci un bebe pe lume insa este un proces anevoios pentru tine, aceasta tehnica poate deschide portite noi,
In terapia individuala combin si Theta healing si alte practici spirituale. Am facut peste 200 de terapii private de Theta Healing si Matrix, iar in total la studio si in retreaturile din tara , Bali si India  am lucrat cu peste 1500 de femei in ultimii 5 ani,   simt ca sunt un ghid bland care poate crea spatiu ca tu doar sa FII CINE ESTI.
Te astept cu drag !
Ps: Aceasta terapie nu exclude practicile/interventiile  medicale, stiinta, medicina si nu inlocuieste terapia la psiholog, psihoterapeut sau psihiatru.
Photo: Ruxandra Scripcariu.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.