Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Deblocarea banilor, abundentei, manifestarii prin metoda Theta Healing

Leave a comment

© Ruxandra Scripcariu

Draga copac,

Consider ca meritam din plin sa ne bucuram de aceasta viata la potentialul ei maxim,  in toate domeniile. Nu cred in limitari si in imposibil. Cred in  magie si cred ca atat eu cat si tu suntem magicienii propriei noastre vieti.

Saracia, limitarile noastre, blocajele, nerealizarile si esecurile  sunt alegeri. Suntem creatorii vietilor noastre, iar daca ne asumam aceasta responsabilitate eliberand convingerile care ne autosaboteaza putem manifesta ce dorim. Concret, sistemul nostru de credinte, ceea  ce gandim are legatura directa cu ceea ce manifestam si atragem in viata noastra. Totul este energie.

Daca te confrunti cu un blocaj in manifestare si abundenta, Theta Healing poate fi o solutie magica, insa nu uita tu esti magicianul!

Cu toate ca in sufletul nostru toti ne dorim o metoda rapida sa ne rezolvam problemele, sa ne recapatam increderea si sa vedem manifestarea dorintelor noastre, daca ni se prezinta o metoda rapida incepem sa fim sceptici.

Asa am fost si eu inainte sa descopar Theta healing pe propria piele. Spuneam ca vindecarea necesita ani de dezvoltare personala, sute de carti citite si ore multe de practica. Nimeni nu poate nega ca toate aceste lucru sunt utile dar, exista o metoda care ne  usureaza  acest proces lung si obositor si ne directioneaza fix catre miezul problemei prin eliberarea convingerilor limitative, aceasta metodă este Thetha Healing.

DESPRE THETA

Theta este una dintre cele 5 frecvente cerebrale ale creierului : Beta, Alpha, Theta, Delta și Gamma. Aceste unde cerebrale se află în continuă mișcare, de vreme ce creierul produce în mod constant unde pe toate frecvențele. Tot ceea ce faceți și spuneți este reglat de frecvența undelor cerebrale. Una dintre frecvențe domină în orice situație. O stare Theta este o stare foarte profundă de relaxare. Aceasta este starea folosită în hipnoză și în vis. Undele cerebrale sunt încetinite la o frecvență de 4-7 cicluri pe secundă.

EACH ONE OF US IS THE GREAT SELF, THE GREAT GOD, THE BRAHMA! Tehnica de vindecare Theta este o meditatie foarte asemanatoare ca cele din Yoga , mai adaptata societatii moderne care poate aduce rezultate rapide. Este un proces care solicita imaginatia si creativitatea noastra, si ne face parte din Planul Creatiei, ca parte manifestatoare din Creator, adica ne aduce mai aproape de EL, si ca si Yoga nu ne separa de EL. In cel de-al 7-lea cer accesam energia Creatorului si putem colabora cot la cot cu Universul inspre vindecare, manifestare si eliberarea convingerilor limitative.

Am inceput sa vad rezultatele miraculoase in propria viata, dar si a persoanelor cu care am lucrat si la inceput mi se parea ca este vorba de sincronicitati frumoase, dar de fapt era chiar PUTEREA MANIFESTARII PRODUSE DE NOI.

Atunci cand incepem acest proces al deblocarii si manifestarii, cand luam valul de pe lucrurile care stau in umbra si ne afecteaza viata, cand reprogramam lucruri care ne-au chinuit gandurile de ani de zile, atunci cand pur si simplu dam la o parte toate piedicile si ne redam puterea, incep sa se reverse toate lucrurile mult dorite in viata noastra si astfel primim tot ce avem nevoie prin manifestarea dorintelor. Oamenii potriviti apar in calea noastra, obiectele sau resursele potrivite vin de la sine, situatiile si oportunitatile care se tot lasau asteptate devin accesibile. Le putem numi sincronicitati dar in realitate este vorba despre faptul ca noi manifestam constant lucruri in viata noastra.

Lucrurile manifestate de noi pana acum sunt atinse de influentele celor din jurul nostru, familiei noastre, experientelor din trecutul nostru. Prin aceastea ne-am format sistemul de credinte si acum tot ce manifestam are legatura directa cu ceea ce gandim.

Puterea de manifestare si abundenta reprezinta convingerea ca suntem capabili sa realizam lucruri in lumea fizica prin puterea Creatorului din noi.

Se poate observa ca anumite credinte formate in copilarie ne afecteaza capacitatea de a primi, dar si credinta ca meritam sa primim. Conceptii ca „banii se castiga greu”, „banii nu vin usor”, „trebuie sa muncesti foarte mult pentru bani”,  „as vrea sa merg in vacanta, dar este foarte scump”  si tot felul de astfel de expresii limitative au fundamentul in sentimentul profund ca de fapt nu meritam, ca nu am muncit suficient, ca nu suntem suficient de destepti, de frumosi, etc.

Din fericire lucrurile nu trebuie sa ramana asa, schimbarea acestor lucruri sta in puterea noastra si decizia de a apela la aceasta mare putere care ne este tuturor la indemana – senzualitatea, ne apartine.

Cand sunem deschisi sa primim si sa exploram prin toate simturile noastre senzuale, spunem un Da hotarat vietii din toate punctele vedere. Odata cu deschiderea acestui domeniu, toate lucrurile incep sa se aranjeze mai bine pentru noi. Deschiderea aceasta permite iubirii sa intre in viata noastra, prosperitatii, relatiilor benefice, ocaziilor neasteptate, oportunitatilor dorite.

O simpla decizie de a ne deschide poate duce catre o abundenta pe toate planurile mult asteptata si mai ales meritata. Toti meritam sa fim persoane care stiu si pot sa se bucure de viata, senzuale si cu capacitatea de a oferi, dar si de a primi. Deschiderea aceasta va permite sa oferim din preaplinul nostru si nu din nevoia de a primi ceva la schimb, sa oferim din inima si nu din ego.

Ne putem schimba sistemul de credinte, ne putem echilibra capacitatea de a oferi si de a primi, ne putem reaminti ca meritam sa primim si prosperitatea este pentru toata lumea, nu doar pentru anumite persoane. Avem puterea de a manifesta lucruri, ceea ce simtim, credem, gandim si vorbim se manifesta in viata noastra si poate uneori nici nu suntem constienti de acest lucru. Aceasta putere de manifestare se realizeaza indiferent daca vorbim de lucruri pozitive sau negative. De exemplu, daca spui mereu ca nu ai bani, exact acest lucru vei manifesta in viata ta, daca spui mereu ca tu niciodata nu ai noroc, fix acest lucru manifesti in viata ta.

Daca iti analizezi putin viata vei vedea ca, desi poate iti doresti mai multi bani, ai mostenit credinta ferma ca „banii se fac foarte greu” si oricate exercitii de vizualizare vei face, meditatii si chiar eforturi fizice, aceasta credinta impiedica abundenta financiara sa intre in viata ta.

Sau poate iti doresti o viata amoroasa armonioasa dar ai credinte ca „toti barbatii buni sunt luati” sau „toate femeile sunt prea pretentioase” sau tot felul de credinte negative care te lasa, in ciuda dorintei tale, tot singur si asteptand.

Acest proces de Theta Healing este revolutionar pentru ca reuseste intr-un proces rapid sa descopere aceste credinte, mai vizibile sau poate chiar ascunse in locuri nebanuite si le modifica astfel incat sa le transforme in unele pozitive,  creatoare de rezultate frumoase si benefice pentru tine.

In acelasi timp, aceasta tehnica ne reaminteste ca noi facem parte dintr-un mare tot si ne permite astfel sa renuntam la sentimetele de separare, ura, resentimente pentru ca ne dam seama ca se intorc tot la noi.

Practic, procedeul Theta Healing merge la credintele distructive si le schimba cu unele noi si benefice care ne servesc in procesul implinirii noastre personale.

Theta Healing poate fi aplicata pe toate domeniile vietii noastre, pentru schimbarea credintelor ce ne afecteaza viata amoroasa, sanatatea, prosperitatea sau succesul profesional.

Asadar aceasta tehnica este wow pentru ca poate schimba complet viata unui om, mergand direct la sursa problemei si mai ales reamintindu-ne ca noi ne cream propria realitate, nu suntem lasati de izbeliste si viata ne dicteaza noua ce trebuie sa traim – dimpotriva, noi o dirijam pe ea prin gandurile, sentimentele, credintele si actiunile noastre.

Amintindu-ne de aceasta mare putere ce ne este accesibila, trebuie doar sa stabilim ce ne dorim cu adevarat, sa cerem vietii ce ne dorim si sa ii oferim sansa sa ni le ofere.

Cere si ti se va da! Ai curaj sa ceri de la viata ce iti doresti si meriti si manifesta acea abundenta pe care o meritam cu totii. Abundenta de iubire, liniste, sanatate sau bani… toate aceste lucruri pot sa nu mai reprezinte un motiv de procupare pentru tine, daca iei astazi deicizia de a-ţi reseta sistemul de credinte si a-ti permite sa experimentezi viata cu toate resursele pe care le-ai primit de la nastere.

Scrie-mi la suntuncopac@gmail.com sa stabilim o sedinta privata de theta healing sau gaseste un instructor si devino si tu magician, facand cursul de baza si avansati Theta Healing.

Namaste!

Photo: Ruxandra Scripcariu

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.