Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Sunt suficient! Am suficient!

Leave a comment

IMG-20181230-WA0003

Autoarea Louise Hay, autoarea multor best seller-uri, sustine ca noi suntem responsabili de experientele noastre deoarece noi le dam viata prin cuvintele si credintele noastre, fiecare gand pe care il emitem contribuie la faurirea viitorului nostru.

Vreau sa incepem anul acesta avand aceasta idee in mine, este foarte simpla si importanta, dar din pacate o uitam foarte des. Sa facem o cercetare interioara sa vedem ce credinte avem ascunse in noi care ne perturba calitatea vietii?

Nu sunt suficient.

Nu am destul.

Nu sunt suficient de pregatit.

Nu merit iubire.

Am imunitate scazuta

Banii se castiga greu.

Iubirea nu este pentru mine.

Toti iubitii buni sunt luati.

Este greu sa reusesti in domeniul in care imi place mie.

Sunt doar cateva afirmatii pe care le-am preluat din jurul nostru, de la parinti, prieteni, oameni pe care ii admiram si ni se par adevaruri absolute.

Ei bine, afla ca adevarul este relativ si tu ai puterea de a schimba aceste afirmatii cu unele pozitive astfel incat sa ai tu controlul asupra vietii tale si nu ele asupra ta.

Sunt suficient, muncesc sa devin in fiecare zi o varianta mai buna a mea, dar acum sunt suficient.

Am destul

Sunt pregatit, pot sa mai adaug informatii pregatirii mele, dar pentru moment sunt pregatit.

Merit iubire

Am imunitate foarte buna

Banii intra cu usurinta in viata mea in maniere variate si neasteptate. (Este normal si natural sa iti doresti bunastare, succes si apreciere. Ar trebui sa ai suficienti bani pentru a face ceea ce iti doresti. Saracia nu este o virtute, ci o boala spirituala – sufleteasca ce trebuie eradicata. – Joseph Murphy)

Iubirea este dreptul meu de la nastere.

Daca eu sunt un om minunat sigur exista cineva asemanator cu mine, liber si disponibil emotional pentru mine.

Pot sa aduc noutate intr-un domeniu ce pare saturat, am entuziasmul si energia si ideile necesare.

Nu este deloc complicat nu-i asa? La inceput se poate sa ti se para ciudat, orice proces de eliberare de credinte intiparite bine in noi este complicat, dar o sa vezi in timp, cel putin 21 de zile dedicate acestei schimbari, cum energia ta se va schimba si ce lucruri diferite vei atrage in viata ta.

Poate parea un proces dificil deoarece suntem invatati si ne vine foarte usor sa ne criticam, sa facem educatie prin lucruri negative, schimbarea afirmatiilor inseamna recunoasterea faptului ca responabilitatea este a noastra, inseamna sa fim constienti ca nu suntem la voia intamplarii si felul cum evoluaza viata noastra depinde de noi. Este simplu sa blamam nenorocul, karma, oamenii din exterior pentru ce ni se intampla, dar de fapt totul se schimba cand incepem sa ne observam cuvintele si ce sadim in Universul nostru personal sa se intample. Universul are un motto foarte frumos “dorinta ta este comanda mea”, asa ca este o responsabilitate enorma ce cuvinte rostim sau gandim.

Un alt aspect la care ar trebui sa fm atenti este ce spunem ca ne dorim si ce credem ca meritam, pentru ca aceste lucruri s-ar putea sa nu coincida. De obicei ne concentram pe ce “nu vrem” sa primim in viata noastra si a pune energie in aceste ganduri inseamna de fapt sa le dam viata. Cel mai bun lucru pe care il putem face pentru noi este sa ne gandim la ce ne dorim sa primim si acolo sa ne punem toata energia.

Daca nu ne convine o situatie in care suntem, sa nu ne vaitam de nefericirea in care ne scaldam, dar sa incepem sa ne imaginam cum ne-ar placea sa fie si sa credem ca meritam acel lucru.

Sa fim fericiti si sa fim iubiti sunt drepturile noastre de la nastere, nimeni nu s-a nascut pentru a suferi si indiferent de trecutul nostru, puterea de a intelege ce lectii avem de invatat si mai ales sa ne schimbam viitorul este in maine noastre. De fiecare data cand ne plangem mai prelungim procesul situatiilor neplacute din viata noastra, de fiecare data cand suntem nervosi cerem si mai multi nervi in viata noastra. Nu este tarziu niciodata sa schimbam aceste paternuri mostenite sau preluate.

Desigur, afirmatiile sunt cheia si inceputul schimbarii, dar actiunile noastre sunt de asemenea foarte importante si ele trebuie sa fie in conformitate cu ceea ce rostim si sa depunem efort pentru materializarea lor.

Chiar si cei mai sceptici din noi care si-au dat voie sa intre in acest proces, cu toate barierele de rigoare, au spus ca nu au nimic de pierdut si au fost surprinsi de rezultate. Schimbarea se petrece daca iti dai tu voie si daca iti permiti sa incerci alta varianta ca cea aplicata pana acum.

“Legea vietii este legea credintei. Tot ceea ce se impregneaza in spiritul tau, tot ceea ce crezi cu adevarat, se va realiza intr-o buna zi. Ceea ce gandesti cu adevarat si simti in strafundul fiintei tale determina, in cele din urma fazele vietii tale.” Joseph Murphy

Anul acesta sa fie anul iesirii din zona de confort si daca simti ca ai nevoie de putina ghidare in acest proces, te astept cu drag in coltisorul meu zen si pozitiv, la workshopurile mele sau la clasele de grup si private.

Namaste!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.