Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Esti pregatit pentru cel mai frumos an din viata ta?

Leave a comment

12187833_988278831236703_538555677605403782_n

Draga Copac,

Esti pregatit pentru cel mai frumos an din viata ta?

Multa lume se amuza de acest val de “new year, new me” insa, nu bag de seama acest lucru pentru ca eu i-am dovedit eficacitatea in timp. La inceputul fiecarui nou an, suntem inzestrati natural cu mai multa energie, speranta, pozitivism si deci, resurse chiar sa reusim sa realizam ce ne propunem.

Nu am auzit pe nimeni, niciodata sa spuna la inceput de an “Ah, ce an greu si urat o sa fie acesta”, dimpotriva, cred ca este general valabil ca spunem toti “sper sa fie un an mai bun, sper sa aduca multe lucruri bune” este in firea noastra sa ne asteptam la acest lucru dar pe langa asta am o veste minunata pentru tine… acest lucru depinde foarte multe de noi. Ascultam tot felul de guru, zodiacul, ne informam ce zic astrele, numerologii etc. pentru fiecare zodie sau numar in parte, si, desi pot fi de ajutor, nu este absolut deloc benefic sa ne culcam pe o ureche si sa spunem …. “Ah, mi-a zis la zodiac asta, deci e cazul sa nu ma mai agit.”

Totul este relativ si depinde de la persoana la persoana. Vorbeam de curand cu o prietena si mi-a spus ca in fiecare an asculta cu nerabdare sa vada ce i se prevesteste la zodiac si apoi astepta sa vada rezultatele, anii treceau si nici viata sentimentala nu i s-a schimbat, nici nu si-a intalnit sortitul in anul in care i-au spus la zodiac ca i-au intrat nu stiu cate planete in casa casatoriei si e anul ei, nici la job situatia nu s-a imbunatatit, asa ca s-a decis intr-un an sa nu mai isi lase puterea in bratele altora si sa isi faca singura fericirea. Si-a dat demisia si s-a mutat din tara, desi era un an in care i s-a sugerat sa nu faca mari schimbari si sa traga ”spre casa”, este mai fericita decat oricand si considera ca a luat decizia vietii ei.

Ce vreau sa spun cu asta? Sa lasam falsii maestrii, falsii ghizi si guru si cine or mai fi sa ne spuna ce sa facem cu propria viata, care depinde doar de noi si sa ne conducem singuri viata. Ne dorim ceva? Foarte bine sa punem energie in implinirea acelui lucru. De ce sa ne punem piedici sa credem ca “anul acesta stau pe bara pentru ca mi-a spus mie nu stiu ce numerolog ca nimic nu se leaga” poate ca da, poate ca nu dar aminteste-ti ca suntem fiinte unice si meritam sa ne dam voie sa incercam si sa ne transformam viata.

Asa ca te invit, prin toata agitatia din aceasta perioada, printre cozonaci, cadouri si oameni iubiti, sa te retragi putin intr-un col si sa te chestionezi: “Bai, suflet! Ce ai nevoie ca sa fii fericit?” Si scrie totul pe hartie, cauta solutii cum poti ajunge acolo si mai ales cere ajutor. Cel mai mare maestru Isus, ne da in fiecare an un exemplu minunat de renastere, ingerii sunt mereu langa noi dornici sa ne ghideze si mai ales divinitatea din tine, intuitia ta ti-a fost daruita ca sa te ajute in acest proces.

Imi place la finalul fiecarui an sa imi pun pe hartie toate realizarile, toate supararile, toate bucuriile si ce as fi putut face mai bine in acest an si sa ma incarc de speranta pentru atragerea unor noi evenimente frumoase in viata mea. Chestioneaza-te si tu: Profesional – ce schimbari vrei sa faci? Ce poate sa fie mai bine? Ce te nemultumeste, ce te face fericit?

Sentimental – Cum mai poti investi in tine sa fii o persoana mai buna in relatia ta sau sa atragi persoana potrivita pentru tine?

Emotional – Ce mai ai de vindecat? Ce credinte ai de eliminat din viata ta? Ce frici vrei sa dezbraci in anul nou care vine?

Fizic – Ce schimbari poti lua pentru sanatatea ta? Cum poti sa devii si mai plin de iubire de sine anul acesta?

Suflet – Ce investitii mai poti face in tine? Planuiesti o vacanta frumoasa? Iti proprui sa citesti un anumit numar de carti pe luna? Iti doresti obiceiuri noi – mai multa meditatie, yoga, plimbari in natura, cu prieteni de calitate, sa iti dedici mai mult timp tie?

Eu doar ti-am dat un branci, dar puterea este in mainile tale. Nimeni din exterior nu poate sa stabileasca ce ai tu capacitatea sa realizezi in acest an, te pot ghida, indruma dar deciziile, puterea si capacitatile sunt la tine, sunt chiar in bratele tale. Foloseste-le, ia decizii si schimba-ti viata.

Posibilitatea ca anul viitor sa fie ANUL TAU exista si depinde doar de tine.

Namaste.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.