Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Ce ai facut astazi pentru implinirea visului tau?

Leave a comment

cof

La ultima intalnire a copacilor afaceristi mi-am reamintit niste adevaruri foarte importante ce trebuie realizate pentru a duce visurile la implinire.

Oricat am fi de optimisti stim foarte bine ca schimbarile majore si de durata nu se petrec peste noapte si cel mai bun lucru pe care il putem face pentru noi si visurile noastre este sa depunem efort si energie pentru realizarea lor.

Iubesc serile de networking pentru ca desi suntem doar la a 3 a editie, deja schimbari majore se vad in vietile persoanelor pregatite care ne-au vizitat si acest lucru ma energizeaza sa continuam aceste seri pentru a ne schimba vietile, pentru a ne inspira din povestile celorlalti si pentru a ne da curaj unul ceilulalt ca tot ce ne propune este posibil.

Cum ne aflam chemarea?

Este o intrebare pe care o aud foarte des la cursurile mele. Ce te-ai face daca ai afla ca nu toti avem o chemare precisa? Unii dintre noi ne-am nascut pentru simplu motiv de a fi fericiti si a experimenta viata. Unii intr-adevar sunt veniti cu un rol bine definit. Intrebarea pe care ar trebui sa ne-o punem de fapt este “ce ma face fericit”? Si fa acel lucru! Atunci cand faci ce te face fericit si incetezi sa mai pui presiune pe tine curg si raspunsurile.

Intreaba Universul si mediteaza pentru a afla raspunsurile

Eu cred mult in puterea si rezultatele meditatiei. Prin meditatie ne conectam cel mai bine cu sinele nostru si cu cele mai potrivite solutii pentru viata noastra. Nimeni din exterior nu are de unde sa stie ce este cel mai bine pentru noi, in inima punem intrebarile si de la divinitatea noastra primim raspunsurile.

Imagineaza-te ca deja ai ce iti doresti

Nu ma refer neaparat la a-ti imagina cum ai in posesie un anumit obiect sau ceva anume, cat sa te simti ca si cum toate lucrurile pe care ti le doresti s-au indeplinit deja. Iti doresti un job nou? Atunci imagineaza-te cum le povestesti prietenilor despre situatia favorabila pe care ai atras-o in viata ta, cat de mult iti place ce faci si cat de multa liniste interioara ai datorita acelui loc de munca. Nu trebuie deloc sa fii explicit in explicatii, dar sa simti din tot sufletul tau ca situatia respectiva te face fericit.

Vorbeste doar cu oamenii care te inspira

Cand ai un vis nou in proces de realizare, nu te duce sa stai de vorba cu persoanele care “vor sa te aduca repede cu picioarele pe pamant” sau chiar sa iti taie aripile si elanul. Cauta persoane care au reusit in domeniul in care tu vrei sa reusesti si intreaba-i ce au facut, ce sfaturi au pentru tine. Daca nu sunt accesibili urmareste-le activitatea. Priveste doar in locuri care te inspira si te umplu de speranta.

Fii primul tau sustinator

Pe langa afirmatiile pozitive pe care este absolut necesar sa ti le adresezi atunci cand incepi sa iti pierzi speranta, fii primul care te incurajeaza. Ai incredere in visul tau pana la capat. Daca flacara aceea de entuziasm este in inima ta, atunci inseamna ca ai datoria sa depui toate eforturile sa realizezi ce iti doresti.

Fa un plan

Fa-ti un plan si tine-te de el. Propune-ti sa atragi oamenii necesari pentru a te ghida si ajuta si fii sigur ca persoanele potrivite o sa vina catre tine.

Iar la final am lasat cele ai importante sugestii:

Care sunt cei doi pasi pe care i-am observat ca sunt vitali in viata mea si a celor din jurul meu pentru realizarea visurilor? STABILIREA UNEI LIMITE DE TIMP si dedicarea zilnica acestui vis cel putin o jumatate de ora.

Este necesar sa stabilim o data pana cand vrem ca acest vis sa se implineasca. Daca nu o avem, visarea si promisiunea ca “de maine” ne apucam de treaba sunt suficient de confortabile pentru a nu ne apuca niciodata practic de lucru.

Insistenta si determinarea zilnica de asemenea, sunt o dovada ca nu suntem doar visatori ci chiar dorim schimbari majore in viata noastra. Chiar daca este vorba depre o meditatie in care cerem ghidare, cautarea pe internet a unor informatii despre cum au reusit altii, sau chiar efortul fizic de a crea, scrie, inventa, indiferent daca momentan ne satisface rezultatul sau nu.

Secretul succesului este doar dorinta puternica de a realiza acel vis ce iti energizeaza inima. Nu conteaza cat de mult timp iti ocupa serviciul pe care il ai in momentul prezent, cate obligatii de familie ai,  forma sau conditia fizica – daca iti doresti ceva suficient de mult, vei gasi timp si energie pentru acel lucru.

Dacă simti ca acest mesaj este pentru tine te astept cu iubire la clasele mele de la studio de citiri sau daca doresti sa lucram impreuna pe nevoile tale specifice pot construi ceva personalizat pentru tine in cadrul sedintelor private.
Namaste. 🙏

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.