Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Tatal este si va ramane mereu “prima iubire”

Leave a comment

42257238_547492509043772_1638338742760505344_o

Draga copac,

Nu mai este o noutate pentru nimeni – Tatal este si va ramane mereu “prima iubire”, este cel care valideaza viitoarea femeie, prin cuvinte, gesturi, atitudine si comportamente, el oferindu-i acel credit spre devenirea sa ca femeie, increzatoare in feminitatea sa, puterea personala de a lua decizii in viata.

Relatia cu tatal si evenimentele pretrecute alaturi de el in copilarie influenteaza viitorul tau indiferent daca vrei sa accepti sau nu. Chiar si lipsa lui te poate influenta prin a avea diverse credinte in legatura cu barbatii si anumite situatii de viata.

Daca te intrebi de ce atragi acelasi tipar de barbat in viata ta, bun sau rau, trebuie sa te uiti in trecut la relatia cu tatal, la credintele formate alaturi de el. Dar efectele relatiei tale cu tatal nu se reflecta doar in partenerii pe care ii atragi ci si in evenimentele din viata ta pe care le atragi. Nu iti vei gasi niciodata linistea si pacea, si viata te va zgandari suficient, pana cand o sa accepti ca este nevoie sa iti ierti parintele daca simti ca ti-a gresit si sa ii oferi recunostinta pentru ce a stiut si putut sa iti ofere. Iubirea, iertarea si recunostinta sunt instrumentele care te pot elibera de trecut si iti permit sa mergi mai departe catre o viata linistita si armonioasa.

“Fragmente de amintire, dispersate in imagini, senzatii corporale si cuvinte sunt stocate in inconstientul nostru si pot fi activate mai tarziu de orice lucru care aduce chiar si pe departe cu experienta originara. Odata declansate, e ca si cum a fost apasat un buton invizibil de derulare, care ne facem sa repunem in scena aspecte ale traumei originare in viata noastra de zi cu zi. Inconstient, ne trezim ca reactionam la anumiti oameni, la anumite evenimente sau situatii cu raspunsuri vechi, familiare, care evoca trecutul.” – Mark Wolynn

“Aceasta atitudine este o incercare a inconstientului de a rejuca ceea ce e nerezolvat, astfel incat sa “ne prindem” de sensul lucrurilor. Acest impuls inconstient de a retrai evenimentele trecute poate fi unul dintre mecanismele care intra in functiune atunci cand familiile repeta traumele nerezolvate in generatiile urmatoare.” – Freud

“Ceea ce ramane inconstient nu se dizolva, ci, dimpotriva, reapare la suprafata pe parcursul vietii noastre sub forma  de destin sau soarta. Cu alte cuvinte, este posibil sa repetam tiparele noastre inconstiente pana cand le aducem la lumina constiintei.” – Jung

Asadar oricat am incerca sa ne invartim in jurul problemei, sa ne dezvoltam si sa crestem pe alte parti, daca nu ne rezolvam problemele de baza ele vor reaparea sub diverse forme – relatii dificile, boli, despresii, nereusite, pierderi, afectiuni fizice etc. pana cand vom avea curajul si intelepciunea sa cautam problema, sa o descoperim si sa o rezolvam.

Poate esti norocos si imi poti spune ca ai avut niste parinti minunati si aveti o relatie extraordinara, ceea ce este foarte bine, cu toate acestea anumite aspecte din viata ta nu merg cum trebuie. Da, pentru ca este posibil ca in copilaria noastra sa fi inteles gresit niste lucruri, sa fi interpretat o situatie gresit si aceasta sa fi intiparit in inconstientul nostru si de acolo sa fie capabile sa ne influenteze viata.

Poate sa fie vorba de un lucru minor dar formand credinte, ne poate influenta viata major.

Din fericire astazi avem acces la foarte multe optiuni pentru a de descoperi aceste lucruri si a le vindeca cu iubire si blandete. De la constelatiile familiale care merg departe in trecutul nostru, din generatii in generatii pana la tehnici mai accesibile si rapide.

O metoda benefica este Theta Healing, terapie ce te poate ajuta sa realizezi ce mai ai de rezolvat in trecut in legatura cu tatal tau, ce lectii mai ai de invatat si ce trebuie sa ierti si pentru ce trebuie sa fii recunoscator. Sau chiar tehnica Matrix Reimprinting sau Reprogramarea Matricei Mentale, tehnica ce s-a raspandit rapid în întreaga lume datorită nivelului profund si rapid de transformare pe care il ofera. Matrix lucreaza cu amintiri traumatice specifice, adica concret iti poti rescrie memoriile, trecutul pentru binele tau Suprem, ca si cum ai vizita o piesa de teatru, in care esti regizor, poti modifica actiunea, actorii, timpul si spatiul inspre vibratii pozitive.

Daca simti ca iti este greu sa lucrezi cu tatal tau, te poti raporta la un arhetip spiritual asemanator, la o zeitate, un inger sau chiar Tatal suprem.

Iti pot fi alaturi in acest proces in cadrul sedintelor private, unde putem impreuna sa parcurgem toate aceste etape catre o noua varianta a ta, mai puternica, eliberata si cu un viitor plin de posibilitati in fata.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.