Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Nu esti trecutul tau!

Leave a comment

BeautyPlus_20181021224203947_save

Draga copac,

Am o veste pentru tine! Tu nu esti trecutul tau si ai toata libertatea sa te rupi de el si sa incepi o viata noua. Trebuie doar sa alegi asta.

Aud de multe ori in jurul meu persoane care sunt agatate de trecut, de oameni din trecut, de experientele negative care le-au afectat viata si traiesc cu convingerea ca nu se mai poate schimba nimic si trebuie sa duca in spate povara trecutului sabotandu-se singuri.

Ai o alegere!

Te poti desparti de trecutul tau si poti incepe o viata noua. Indiferent de ce ai trait, indiferent de ce ti-au dat mostenire oamenii din viata ta, ai aceasta sansa sa iti schimbi viitorul. Iar cele mai bune metode sunt iertarea si recunostinta.

Din copilarie parintii nostri au incercat sa exercite un control asupra studiilor noastre, hainelor, prietenilor, mancarurilor, credintelor etc. Apoi societatea in care ne-am format ne-a explicat ce “trebuie” si ce nu, ce ne este benefic si ce nu.

Ulterior relatiile noastre ne-au invatat despre noi, despre fricile noastre, asteptarile noastre, despre ce “meritam” si ce nu. Ei bine, afla ca toate aceste lucruri nu sunt Tu, aceste lucruri nu te formeaza, sunt doar o mica parte din tine, parte care nu poate influenta viitorul decat daca tu ii permiti acest lucru. Ai alegerea sa iei doar lectiile din trecut, sa intelegi motivele pentru care le-ai primit, ce ai avut de invatat si ce schimbari poti face datorita lor si apoi foarte usor le poti intoarce spatele si iti poti construi viitorul asa cum vrei.

Daca trecutul ti-a lasat mostenire credinte care iti taie aripile si iti ciuntesc increderea in fortele proprii, atunci este semn clar ca ai nevoie de unele noi. Avem resurse sa ne indeplinim visurile, suntem creatorii propriei noastre vieti. Daca trecutul iti spune ca NU POTI SA REALIZEZI ceva anume, insa inima ta iti spune ca da, atunci pune toata energia de care dispui in urmarea acelor visuri. Tu sa fii primul tau sustinator. Daca trecutul te tine captiv inca, legat de persoanele ce nu iti mai sunt benefice, acum ai alegerea sa te desparti de ele.

Uneori, singuri poate este prea dificil sa facem asta, poti cere ajutorul ingerilor pentru ruperea cordoanelor, legaturilor, pentru eliberarea ta si dezvoltarea unor noi relatii sanatoase si benefice.

Alta metoda minunata este Theta Healing, terapie ce te poate ajuta sa realizezi ce mai ai de rezolvat in trecut, ce lectii mai ai de luat de acolo, schimbarea credintelor formate ce nu iti mai sunt benefice si eliberarea ta de povesti ce nu te mai ajuta. Sau chiar tehnica Matrix Reimprinting sau Reprogramarea Matricei Mentale, tehnica ce s-a raspandit rapid în întreaga lume datorită nivelului profund si rapid de transformare pe care il ofera. Matrix lucreaza cu amintiri traumatice specifice, adica concret iti poti rescrie memoriile, trecutul pentru binele tau Suprem, ca si cum ai vizita o piesa de teatru, in care esti regizor, poti modifica actiunea, actorii, timpul si spatiul inspre vibratii pozitive.

Iti pot fi alaturi in acest proces in cadrul sedintelor private, unde putem impreuna sa parcurgem toate aceste etape catre o noua varianta a ta, mai puternica, eliberata si cu un viitor plin de posibilitati in fata.

Tu nu esti trecutul tau! Tu esti credintele tale, mantrele pe care le repeti in fiecare zi, esti visurile tale, esti ceea ce spui despre tine, esti ceea ce alegi sa vezi in ceilalti, esti iubire si posibilitati infinite iar toate aceste lucruri pot fi schimbate de maine. Toata puterea ta este in bratele tale. Tu ai puterea sa alegi ce vrei sa fii.

Te astept cu iubire la studio.

Namaste!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.