Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

5 lucruri de care sa te detasezi Azi!

Leave a comment

IMG-20180903-WA0007

Detasare

Acest cuvant ce pare dificil de atins poate sa fie una dintre cele mai benefice atitudini pe care le putem avea pentru viata noastra.

Stresul in legatura cu anumite probleme cauzeaza cel mai mult disconfort si chiar probleme de sanatate. Solutia salvatoare este evident detasarea.

Detasarea de viitor

Multi dintre noi traim in viitor, toate actiuniile noastre se concentreaza pe ce ne dorim sa traim in viitor. Dar cu cat ne preocupam mai mult cu atat suntem mai departe de realizarea acelor visuri. De exemplu, vad in jurul meu multe persoane care cauta cu neincetare un partener, o relatie. Este important sa stim ce vrem, sa fim expliciti in exprimarea dorintelor noastre dar apoi sa ne detasam si sa acceptam ca primim exact ce avem nevoie sau chiar mai bine. Sa ne insusim aceasta mantra si sa ne deschidem inima in timp ce ne detasam de asteptarea rezultatului.

Detasarea de rezultate

De multe ori ne preocupam foarte mult pentru ca desi am depus foarte mult efort, rezultatele nu sunt conform viselor si asteptarilor noastre. Hai sa iti spun un secret, cand avem asteptari cam niciodata nu primim ceea ce ne dorim. Șmecheria este sa facem tot ce este in puterea si posibilitatile noastre acum, cu resursele pe care le avem acum si sa acceptam ca atat s-a putut acum, ca putem corecta si imbunatati pe viitor dar sa nu ne invinovatim daca acum nu a iesit cum ne-am dori. De exemplu, yoga trebuie practicata pentru sentimentul de pace pe care ne-o aduce chiar in timpul actului si nu pentru ca ne asteptam ceva de la ea sau pentru ca vrem sa ajungem sa stam in cap.

Detasarea de comportamentul celorlalti

Cea mai mare greseala pe care o putem face este sa avem asteptari de la ceilalti. Nimeni nu ne datoreaza nimic. Daca am oferit ceva cuiva, copiilor nostri, iubitilor, prietenilor, am facut-o pentru ca a fost placerea noastra si nu pentru a primi ceva in schimb. Altfel nu ar fi daruire autentica ci doar un troc. De multe ori avem asteptari de la copiii nostri sa actioneze intr-un anumit fel, sa faca ce vrem noi. Ce trebuie sa intelegem este ca ei au venit aici pentru propria dezvoltare si nu pentru a ne face noua pe plac si chiar daca suntem parintii lor, nu ne datoreaza nimic.

Detasarea de trecut

Atat timp cat suntem ancorati in trecut, viitorul nu poate sa se manifeste liber fara sa fie afectat. Nicio relatie noua benefica nu va aparea in viata noastra, atat timp cat ne gandim inca la parteneri din trecut, cat timp nu am iertat ce ne-a făcut sa suferim. Cel mai benefic pentru noi este sa primim darurile detasarii si sa incercam sa ne deschidem cu adevarat catre ce are de oferit prezentul si viitorul. Daca simti ca este un proces prea dificil, am introdus de curand clasele de Tetha Healing la care iti pot oferi suport cu rabdare si iubire.

Detasarea de gandurile negative

Nu o sa obosesc niciodata sa spun: Suntem ceea ce gandim. Daca ne privim in oglinda si ne adresam cuvinte urate nu avem cum sa primim inapoi schimbare si rezultate pozitive. Grijile de asemenea sunt inamicii pacii si vietii pozitive si creative. Daca poti schimba ceva fa acea schimbare, daca nu poti schimba nimic atunci Detaseaza-te si incearca sa aduci pacea in viata ta.

Te astept cu iubire la clasele mele de yoga si dezvoltare personala sau daca simti nevoia de mai multa atentie ne putem vedea la o sedinta privata.

Namaste!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.