Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Ce facem cand suntem dezamagiti?

Leave a comment

39467738_1502359696576215_1295983248874143744_n (1)

Dezamagire…

Ce gust amar avem numai cand citim acest cuvant nu-i asa? Parca ne vin in minte toate situatiile cand aveam anumite asteptari si apoi am fost dezamagiti.

Ce experiente magice “asteptarile” si “dezamagirile” si le spun asa pentru ca nu ar putea sa traiasca unele fara celelalte. Suntem dezamagiti pentru pentru ca avem asteptari si acesta atitudine este una dintre cele mai nocive atitudini care ne mananca sufletelul usor, usor.

Tine minte: nimeni pe pamant nu ne datoreaza nimic, poate ca uneori avem tot dreptul sa avem asteptari, cineva ne-a promis ceva, cineva ne-a semnat un contract pentru o intelegere, sotul ne-a promis iubire vesnica dar… ceva, nu se stie ce, a facut ca lucrurile sa nu fie asa cum “s-a stabilit”. Ni se poate parea logic sa fim dezamagiti dar ne ajuta la ceva atitudine asta? In afara de a ne face sa suferim si sa il acuzam pe cel ce nu a respectat promisiuni, contracte etc. ca ne-a tradat evident ca nu. Poate cand s-a facut promisiunea, fix in acel moment, persoana respectiva chiar credea ca poate sa indeplineasca acel lucru. Dar adevarul este ca prea putine lucrurile depind ne noi 100% si nu stim niciodata ce sentimente sau altfel de evenimente ne va aduce ziua de maine.

Cand cineva nu isi respecta o promisiune, nu inseamna ca nu te iubeste, ca te-a mintit, ca a vrut sa te insele (este posibil si asta, dar nu asta conteaza) ci ca este o oportunitate sa ierti si sa iubesti. Ce atitudine dificila, dar iti promit ca este cea mai eliberatoare.

Cand eram la inceput de drum si mergeam la vreun curs de dezvoltare personala, meditatie etc. intotdeauna ma duceam plina de asteptari si experimentam o oarecare dezamagire pentru ca nu era cum “ma asteptam eu”.

In relatii la fel, avem asteptari si fie cum sunt ideile din capul nostru, partenerul sa se poarte cum ne dorim noi, dar lucrurile nu merg asa, stii de ce? Pentru viata nu se traieste experimentand-o avand asteptari, viata se traieste cu multa curiozitate si cand esti curios viata te rasplateste, esti surprins, cand ai asteptari esti dezamagit.

Mesajul meu de astazi pentru tine este sa experiementezi totul cu multa, multa curiozitate. Ce o sa ne aduca ziua de azi? Ce experiente minunate o sa imi aduca partenerul meu? Ce lucruri noi voi invata la meditatia de azi? Atitudinea aceasta iti poate schimba intreaga viata pentru ca te trasformi din cersetor in print.

Yoga poate ajuta foarte mult in acest proces de transformare a mintii si felului cum vedem situatiile.
Dacă simti ca acest mesaj este pentru tine te astept cu iubire la clasele mele de la studio sau daca doresti sa lucram impreuna pe nevoile tale specifice pot construi ceva personalizat pentru tine in cadrul sedintelor private.

Foto: Diana Scripcariu

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.