Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Tu stii ce vrei?

Leave a comment

draga copac,

Stii cum sarbatoresc balinezii sfarsitul anului vechi si inceputul celui nou Nyepi -Nyepi ( la ei in martie nu acum in decembrie- ianuarie)? Fiind foarte creativi, lucreaza cateva luni inainte si realizeaza niste “monstri” mari din obiecte reciclabile, cu care fac parada in sat apoi…. le dau foc! Dupa, urmeaza o zi de tacere unde pana si aeroporturile sunt inchise si nu e tipenie de om pe strazi si in case. Exista si o explicatie mai profunda, acei monstri reprezinta partile din ei care nu le-au facut cinste in anul respectiv, actiunile negative, vorbele urate, esecurile, tot ce i-a indepartat de fiinta lor si de cei dragi, iar tacerea reprezinta o ocazie de meditatie prin purificare si introspectie, de intrebari setari noi rezolutii.

Se poarta la inceputul noului an setarea de obiective, panoul de visuri si dorinte, exercitiul dorintelor implinite, meditatii de manifestare, etc . Foarte tare, eu chiar cred in ele si  le voi face din nou cu copaceii la clase din 7 ianuarie! Insa vreau sa discutam acum despre un element comun tuturor acestor tehnici si anume SA NE HOTARAM CE VREM!  Sa avem curajul sa ne intrebam “bai, oare sufletelul meu ce vrea in noul an? ” Dar clar, concret, fix si la obiect ce vrem, care sunt nevoile in spatele a ceea ce vrem si care sunt emotiile din spatele nevoilor. Uneori suntem dezamagiti de rezultate pentru ca habar nu avem sa-i cerem sufletului nostru, habar nu avem sa vorbim cu el, sa-l ascultam. Este un act de mare curaj si intelepciune sa stii ce vrei, dar odata ce ti-ai setat clar acest mesaj in Univers este mult mai usor sa urmaresti actiunile si sa manifesti. Este important sa stii unde vrei sa ajungi dar si de unde pleci, pentru ca presupune autocunoastere si cautare in Suflet.

Eu mult timp habar nu aveam ce voiam, si asta ma facea nefericita pentru ca nu stiam de unde sa o apuc. Deci este necesar sa ne punem aceasta intrebare si sa cautam raspunsuri clare. Fie ca este vorba de viata profesionala, amoroasa, financiara, sanatate, dezvoltare personala, timp liber hotaraste-te exact cum si in ce fel vrei! Asta iti da o directie si te face sa te simti ca apartii unui tot unitar nu ca te invarti in jurul cozii :). Te ajuta sa te focalizezi si sa vezi directia in care vei merge pentru manifestarea a ceea ce vrei.

De asemenea este extrem de important sa ne concentram pe lucrurile pe care LE VREM nu pe cele pe care NU LE VREM. Pentru ca Universul si Subconstientul nu prea intelege negatia aceasta pozitiva si s-ar putea sa nu colaboreze cu noi. Daca ne concentram pe lucrurile pe care NU le vrem, riscam sa le atragem fix pe acelea pe care Nu le vrem, pentru ca asa functioneaza legea atractiei conform careia principiile similare se atrag. Asta inseamna sa atragem situatii, oameni experiente negative in  vibratie cu gandurile noastre negative.

Eu cand imi doresc ceva imi place sa-mi imaginez ca deja acel lucru s-a intamplat astfel incat fiecare celula a corpului si a sufletelului  meu  lucreaza inspre manifestare. Vezi in Calugarul care si-a vandut Ferrariul un exercitiu asemanator. Pe mine yoga si meditatia m-au ajutat sa vad exact ce vreau si sa lucrez spre obtinere.

Deci…… TU CE VREI in 2018?siiiiii…. este ceea ce vrei mai aproape de misiunea sufletului tau sau te indeparteaza? 

Yoga si meditatia ne ajuta sa aducem claritate in chemarea sufletelului nostru. Te astept pe saltea!

Namaste!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.