Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

O intentie si un …copil ! de Cristiana un copacel din livada

Leave a comment

 

 

 

Draga copac,

Sunt uimita de puterea intentiei. In fond, puterea intentiei mi-a adus acum 5 ani, noua mea cale in viata. Sunt uimita cum oamenii acceseaza joburi, relatii noi…. sau poate chiar copii 🙂 cum a fost in cazul prietenei mele Cristiana. O cunosc pe Cristiana de mai bine de jumatate de an. Atunci avea o durere destul de mare de genunchi. Noi la yoga “respiram ” in locurile dureroase si imi aduc aminte cat de uimita era ea cum parca nu o mai durea asa de rau dupa clasa desi depusese un efort destul de mare.  O las pe ea sa va spuna cum s-a imbogatit cu un suflet :

PUTEREA INTENTIEI

,, Trebuie doar sa fii. Trebuie sa-i dai drumul. Trebuie sa permiti. Trebuie sa fii liber si sa faci din acest lucru constiinta ta.”- Wayne Dyer

Am realizat acum ceva timp, cat de important este sa fiu o femeie constiienta si acest lucru m-a facut sa imi dau seama ca dintre noi este iubire, trebuie doar sa permitem ca ea sa ne ghideze viata. Am folosit intentia in ajutorul meu si am primit ,, darul din burtica “.

Minunea mea este rodul unui gand, a unei intentii setatat intr-un moment in care mi-am lasat inima sa vorbeasca.  Bineinteles ca am si muncit pentru asta :). Trebuie sa recunosc ca sunt o femeie foarte rationala, arheotipul profesoarei, cu rare momente in care imi permit doar sa fiu si atat. De cand practic yoga, am invatat insa ca exact aceste momente, pe care inainte le consideram de slabiciune, constituie sensul existentei noastre. Doar ascultandu-ne chemarea inimii si crezand cu ardoare in puterea magica a gandurilor noastre, putem simti ca traim cu adevarat.

Povestea mea a inceput intr-o zi de joi, o zi ,,a feminitatii“, datorita unor clase speciale organizate in aceasta zi in casa copacului, un studio pe care cu adevarat il consider parte din sufletul meu.

Treceam printr-o perioada in care pur si simplu simteam ca persoanele dragi din jur nu apreciau nimic din ajutorul neconditionat pe care eu il ofeream. Un simplu gand, devenit realitate la scurt timp, m-a facut sa inteleg ca eu eram cea care avea intr-adevar nevoie de ajutor si ca, desi eu credeam ca fac un bine celorlalti, riscam de fapt sa le schimb soarta, ceeea ce nu este deloc in regula. Am invatat o lectie foarte importanta in acea perioada: oricat de mult as iubi o persoana, trebuie sa o ajut doar daca imi cere acest lucru, altfel ii pot face mai mult rau decat bine.

In acea zi de joi, am decis sa particip la ambele clase de yoga dedicate feminitatii. Ca de obicei, clasa de yin yoga, a inceput cu o parte de dezvoltare personala si am extras o carte, pe care, surprinzator sau nu, scria ,,Pune-ti o dorinta”. Si…minunea intentiei: nu am gandit rational nicio clipa, pur si simplu gandul meu a fost: ,, Vreau sa am un copil sanatos!”. Privind in urma realizez clar ca in acel moment inima a vorbit in locul meu.

Este adevarat ca imi doream ca la un moment dat sa devin mama, sa ma transform din printesa in regina (de la Andreea am aflat ca orice femeie este printesa pana devine mama si atunci se ,,transforma” in regina ) dar momentan  nu faceam nimic in acest sens, nu incercasem sa vad daca imi era dat sau nu sa concept un ingeras. Mi s-a confirmat clar ca intentia mea a pus in miscare actiunile si aceste au adus la implinirea a ceea ce imi doream cu adevarat dar nu aveam curajul sa cer.

 Nu m-am gandit nicio clipa ca o simpla intentie imi poate schimba radical traiectoria vietii, dar sunt singura ca acest copilas doar astepta sa fie chemat, dovada ca la cateva saptamani distanta de minunea gandului, mi s-a confirmat sarcina. Momentan bebelusul meu are 23 de saptamani de cand traieste in casuta din burtica, dar, deja realizez, ca este cel mai bun si mai frumos lucru care ni se putea intampla mie si sotului meu si zilnic ne invata extrem de multe lectii. Stiu ca ne-a ales pe noi ca si parinti cu un scop si, pe mine ca mamica a lui, ma ajuta sa imi urmez cu pasi mici, dar tind eu sa cred ca siguri, CALEA INIMII.

Inca lucrez cu mine, imi este in continuare destul de greu sa imi setez intentii, sunt sigura ca gandesc prea mult si imi permit prea putin sa simt dar insa, sunt sigura ca sunt pe drumul potrivit si voi fi cea mai buna mamica pentru cel mai bun ,,dar” din burtica. Pe zi ce trece, sunt tot mai convinsa ca drumul inimii, al iubirii, este ideal pentru fiecare dintre noi, Trebuie doar sa avem curajul sa il urmam si minunile vor aparea cu siguranta, pentru ca puterea intentiei este magica.

Fii iubire! Si nu inceta sa crezi in puterea intentiei, curand va da rod si pentru tine!

 

 

 

 

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.