Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Transforma frica ta in iubire!

Leave a comment

draga copac,

Multi ani am depus eforturi considerente ca sa-mi antrenez mintea. Sa intru la scoli in primele “banci”, sa dau rezultate ca sa devin un om important si destept pe care sa-l bage lumea in seama, sa indeplinesc asteptari si sa-mi construiesc un ego puternic. Insa “mintea” a venit la pachet cu frica. Frica este cuibarita in minte. Mintea este cea care agoniseste, este cea care naste asteptari, nevoi, atasamente si frica intervine atunci cand nu vrem sa pierdem agoniseala mintii. Frica vicleana ascunsa in capusorul nostru este singurul dusman pe care il avem de fapt.

Eu am fost dintotdeauna o fricoasa. Frica de scoala, de parinti, de accidente, de avion,  de boala, de pierderi, de singuratate,de vise si visuri, de oameni, de stafii, de cosmaruri, de esecuri si respingeri, frica de moarte. Da, frica de moarte, pentru ca radacina tuturor fricilor noastre este frica de necunoscut de moarte.  Insa intr-o zi acum ceva ani, eu m-am trezit usor si am realizat ca de fapt imi este frica de viata , nu de moarte, pentru ca habar nu am sa traiesc. Si am ales sa traiesc si sa iubesc!

Am devenit atat de ocupata in a reinvata sa fiu si sa traiesc incat am uitat de frica. Am uitat de minte si de antrenarea ei, pentru ca in spatiul inimii mele am descoperit un lucru extraordinar. M-am descoperit pe mine in iubire si m-am indragostit de inima mea, asa ca am ales sa traiesc pe veci in ea.

Simt sa scriu acest articol care sa te ajute sa recunosti fricile din viata ta, sa le accepti, sa inveti din ele  si sa le transformi in iubire.Frica este doar absenta iubirii asa cum intunericul este absenta luminii.

Vreau sa te invit sa cunosti iubirea, aceasta forta extraordinara care traieste in tine si poate este prafuita si uitata, insa exista! Nu iubirea aceea bazata pe sentiment, pe ideea” imi apartii si nu iti voi da drumul”. Iubirea aia lipsita de conditii.

Pentru mine accesarea  iubirii este starea de “iluminare” a secolului in care traim. Nu e musai sa levitam 🙂 , sa dansam cu ingerii in cor…. Dar sa iubim si sa traim minunea iubirii este atat de eliberator si suficient…

Eu fugeam de oameni si locuri ca sa nu fiu ranita, supta de energie, afectata mental fizic si emotional.Azi sunt mult mai impacata. Ma intreaba lumea prin tabere si la studio cum fac sa ma protejez de oameni toxici si intentii rele? Si mi-am dat seama ca nu am niciun plan. 😃Doar unul suprem: sa iubesc si sa ma las iubita ! Daca inainte eram genul care arunca cu sare in cele 4 colturi ale casei, care statea cu mainile in boluri de apa ca “sa se curete”, care purta amulete “si-si tragea fermuarul de protectie” acum pur si simplu ma abandonez si nu mai incurajez frica! Nu exista frica atunci cand este iubire! Este un sistem vechi bazat pe frica ca trebuie sa ne protejam, pentru ca suntem atat de completi si de neatins atunci cand iubim. Iubim totul.Libertatea de a fi ne scoate din oprimarea de a face. Cred ca acum tot ce trebuie sa facem este sa redescoperim sa fim! Si cand “suntem” , nimic nu ne poate atinge.

Nu mai incurajez tehnici de “protectie de rau “ prin rugaciune, mantre, ritualuri  pentru ca sincer mi se pare o incurajare a fricii. A faptului ca nu suntem iubire.De ce sa ne protejam? Poate de proiectiile propriilor noastre frici. Mi se par mult mai utile mantre, intentii, rugaciuni de multumire si recunostinta de calauzire inspre iubire.

Si ce facem cu fricile astea? Le luam in brate, le acceptam  si le confruntam!Le traim, le simtim cu recunostinta in fiecare celula si le ducem cu noi in iubire. Iubirea este o stare de a fi.

IUBIREA transforma frica, tine minte asta! Cum gasim iubirea? Well, pai nu trebuie sa ne straduim  prea mult, pentru ca ea deja este in fiecare dintre noi!

*tricoul fain mi l-a pictat cu drag Alex . Mala turquoise a fost mestesugarita cu mare iubire de Alexandra de la Mind Beads . Namaste dragilor!

************************

Daca rezonezi cu mine te astept la studioul meu din Calea Victoriei sa simtim viata cu toate surprizele ei. Programul este aici.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.