Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Sa ramanem buni cand ceilalti sunt rai

1 Comment

dsc_0697

draga copac,

Am lasat totul in spate acum ceva ani pentru ca mi-am dorit sa fiu un om mai bun! Cariera, prieteni, studii, relatii, oportunitati. Am hotarat ca nu mai este loc pentru mine sa stau in cercuri de barfa, critici, judecati si nemultumiri.Sunt ferm convinsa ca putem schimba in mai bine  lumea din jurul nostru in momentul in care ne schimbam pe noi insine!

Traim intr-o societate care ne biciuie. Se spune ca traim intr-o societate masculina, insa in fiecare dintre noi exista un pic de feminin care este mai bun, mai cald, mai uman.

Daca ceilalti sunt rai cu noi, la job, in relatiile noastre, pe strada, in viata in general noi sa ramanem buni cu noi. Ramanand buni si intelegatori cu noi insine, reusim sa ramanem buni si in fata celorlalti. Chiar si a celor care ne iau in ras.

Nu lasa lumea din exteriorul tau sa faca sa usture lumea din tine.

Nu lasa actiunile prietenilor, partenerilor, sefilor, vanzatorilor, rudelor, copiilor sa –ti inchida sufletul si sa cresti ghetari acolo.

Oamenii vin si pleaca, unii aleg sa ne mangaie si sa ne imbratiseze altii aleg sa ne smulga inima din piept. Este alegerea si karma lor, insa nu-i lasa sa-ti fure bunatatea. De obicei oamenii care ii fac pe altii sa sufere sunt cei care in interiorul lor traiesc o suferinta crunta, deci sa gasim compasiune fata de ei!

Este perfect sa plangi. Sa suferi. Este oki sa te cunosti si cand esti aruncat la pamant. Insa nu este oki sa te razbuni pe ceilalti pentru ceea ce viata a ales sa te provoace pe tine. Ca sa evoluezi.

Este oki sa faci greseli. Sa o iei de la 0. Sa cazi si sa te ridici. Este oki sa-ti permiti sa te “rupi” in doua. Insa nu lasa durerea si suferinta sa iti ghideze, sa iti conduca viata. Ele sunt doar niste capitole, niste roluri care ti-au fost date ca sa cresti personajul principal: pe tine!

Stiu ca sunt momente cand simti ca nu poti sa mergi mai departe. Cand simti sa renunti si sa te lasi invins. Sa accepti ca uneori este oki sa fii slab si sa-ti imbratisezi slabiciunile. Asa ca inspira si expira. Pentru ca fix slabiciunile alea sunt start-up ul pentru partea puternica din tine.  Si in momentul in care reusesti sa te ridici parca poti muta muntii din loc.

Sunt convinsa ca toate intamplarile, oamenii, experientele, bune, rele care aleg sa se manifeste in viata noastra nu sunt intamplatoare! Ia  totul precum o lectie , o sansa sa mai afli ceva despre tine, sa cresti!

Sa ai curajul sa fii sincer si sa te confrunti cu tine chiar si atunci cand lumea este impotriva ta este mare lucru! Sa te iubesti si sa iti fii alaturi in toata imperfectiunea ta atunci cand ceilalti sunt reci, rai cu tine , este un semn ca esti mai aproape de tine.

Ramai tu, chiar si atunci cand ceilalti incearca sa te indeparteze de tine.

Ramai bun.

*********************************************************************************************

Daca rezonezi cu mine, mi-ar placea tare sa te cunosc! Te astept la studioul meu de yoga din Calea Victoriei, sa vorbim despre viata.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Sa ramanem buni cand ceilalti sunt rai

  1. Foarte frumos spus. Multumesc 😊

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.