Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Hai la #MaratondeRecunostinta !

1 Comment

15780645_1743546309217930_6512737917448853976_n

Draga copacel,
De joi, 12 ianuarie ne vedem la cursuri la yoga iar de luni 16 ianuarie iti propun sa combinam beneficiile fizice ale claselor de yoga cu tehnici si exercitii de recunostinta si dezvoltare personala pe care le vom face in fiecare zi, impreuna la studio sau fiecare acasa.
Te invit sa iti iei un JURNAL si sa ma insotesti intr-un *MARATON DE 28 DE ZILE DE RECUNONSTINTA* un joc, care sigur te va ajuta sa te vezi si sa vezi lucrurile altfel. Jocul se numeste MaratondeRecunostinta#suntrecunoscator#suntuncopac
Te invit sa ma urmezi si sa vezi si tu viata ta ca pe un DAR!
Am jucat pe blog un joc asemanator alaturi de copacei acum 2 ani, dupa modelul cartii Magia de Rhonda Byrne, insa acum l-am simplificat si completat/schimbat si eu tehnici de meditatie si dezvoltare personala asadar te invit sa ma urmezi intr-o calatorie inspre sine in cel mai amuzant fel:printr-un joc al recunostintei pe salteluta si in inimioara ta.
De asemenea si toata practica yoga este special personalizata de mine ca sa ne sustina in acest proces al recunostintei.
Poti sa ma insotesti in joc de la inceput sau poti sa te alaturi pe parcurs.
Bineinteles, chiar daca nu esti student la studioul copacesc sau nu participi la toate cursurile mele poti face aceste exercitii acasa pentru ca eu te voi ghida cu teme de recunostinta in fiecare zi.
*EU SI RECUNOSTINTA*
Am descoperit recunostinta acum 4 ani cand am inceput blogul copacesc. Pentru mine a fost revelator sa aflu ca in momentul in care esti recunoscator cu ce esti si ce ai, detii un instrument care iti poate schimba total viziunea asupra ta si asupra vietii.
De atunci nu trece o zi, fara care sa nu identific macar un motiv pentru care sa ma simt binecuvantata si recunoscatoare. A devenit parte integranta din mine. Cand mi se pare ca fericirea mea nu este la apogeu, imediat imi revizuiesc viata, practic recunostinta pentru ceea ce am in momentul prezent si toate se schimba ca prin minune. PRin atitudinea mea, fara nicio pastila magica.Sunt constienta ca exista bine in orice situatie si daca ne focalizam pe el, acesta se amplifica,aparand astfel in viata noastra noi oportunitati si sanse, intrucat recunostinta este cel mai eficient instrument atunci cand ne confruntam cu relatii dificile, stare de sanatate precara, deprimare.
*DESPRE JOC*
Am citit in Magia recunostintei ceva de genul ”celui care are i se va mai da, celui care nu are, i se va lua chiar si ce are”. La prima vedere poate parea nedrept ce scrie, dar gandeste-te ca este vorba despre recunostinta, care functioneaza dupa principiul legii atractiei: atragi catre tine ceea ce gandesti si ceea ce simti. Daca te vei gandi de exemplu ca nu ai mai nimic si ca nu esti bun de nimic, ca ceilalti din jurul tau nu se ridica la asteptarile tale, ca e urat afara, ca te simti rau, ca nu esti multumit de chipul tau, ca esti nefericit in relatile tale, ca ai cel mai groaznic job, ca iti simti corpul bolnav desi nu e… si tot asa lista poate continua, tu vei atrage din ce in ce mai mult aceste experiente negative in viata.Daca te vei gandi insa la lucrurile pentru care esti recunoscatoar tu vei atrage numai intamplari frumoase in jurul tau. Cu cat vei fi mai multumit de tine si de ce ai, mai recunoscator, cu atat mai mult vei primi.
“sa fim recunoscatori astazi, caci, chiar daca nu am invatat foarte multe lucruri, am invatat  cu siguranta ceva, iar daca nu am invatat nimic, cel putin nu ne-am imbolnavit, iar daca totusi  ne-am imbolnavit, cel putin nu am murit. De aceea sa fim recunoscatori astazi.” 🙂 spune Buddha
Jocul presupune ca timp de 28 de zile, sa practici zilnic recunostinta, folosind diferite tehnici foarte interesante pe care eu ti le voi da la clase dar si pe facebook/ blog. M-am inspirat din Magia Recunostintei in realizarea lor dar le-am adaptat /schimbat astfel incat sa ne surprinda in fiecare zi.
E foarte important sa practici recunostinta in fiecare zi din cele 28. Vom face impreuna temele la clase sau fiecare acasa in linistea proprie. Ai nevoie de un jurnal!
Acest joc, aparent banal la prima vedere te poate ajuta sa iti dizolvi problemele si sa transformi orice situatie negativa intr-una pozitiva, poate aduce multe oportunitati in viata ta, noi relatii, etc..
PE 16 ianuarie incepem treaba!Cei care se alatura mai tarziu, sunt bineveniti dar vor trebui sa recupereze pe parcurs.
Unele practici se fac dimineata ( tema repetitiva cu enumerarea celor 5 motive de recunostinta), altele pe seara.
Inainte de a incepe acest joc, ar fi recomandat sa iti setezi o intentie, astfel incat sa poti urmari mai bine consecintele( de ex: cariera, bani, dragoste, dorinte, aspiratii, relatii, inspiratie, etc).
M-ar bucura sa dai de veste cunoscutilor tai, astfel incat sa fim cat mai multi si puterea recunostintei sa fie cat mai mare. Cum spuneam ar fi ideal sa le facem impreuna la clase dar darul meu este deschis si pentru cei care vor sa lucreze de acasa.
Pentru a ajuta cat mai multe suflete in momentul in care faci o tema te rog( daca vrei si daca simti) sa o postezi si pe facebook cu hashtagul joculetului ( #MaratondeRecunostinta#suntuncopac) astfel incat poate mai atragem pe parcurs alte suflete dornice de schimbare.( Exemplu. #MaratondeRecunostinta ziua3 #suntuncopac Astazi sunt recunoscatoare pentru aer. In fiecare zi am crezut ca mi se cuvine respiratia mea insa de azi am ales sa multumesc pentru ea ca pentru un dar)
Este amuzant, este eficient, este incitant, este magic!
Te invit sa-ti setezi o intentie pentru acest joc si abia astept sa ne vedem pe saltelute ( sau pe facbook /blog sa jucam impreuna recunostinta timp de 28 de zile.
*PROGRAM STUDIO*
De joi pe 12 ianuarie pana pe 15 ne setam intentiile pentru joc si ne pregatim, de pe 16 ianuarie incepem cele 28 de zile de recunostinta.
program 12 ianuarie -16 februarie general, urmand sa postez pe facebook in fiecare saptamana in detaliu:
In fiecare luni la 19:00- Yoga Flow si dezvoltare personala prin recunostinta cu temele specifice zilei.
In fiecare marti la 19.00- dans constient cu Monica sau Aura /si dezvoltare personala prin recunostinta
In fiecare miercuri la 19.30 Yoga Flow si dezvoltare personala prin recunostinta cu temele specifice zilei.
( o data la 2 saptamani miercuri la 18.00 cerc de relaxare pentru gravidute 25 ianuarie si 8 februarie)
In fiecare joi la 18.00- yoga feminina si dezvoltare personala prin temele de recunostinta specifice zilei.
In fiecare joi la 19.30- cerc de respiratie si meditatie pentru femei cu tematicile specifice
In fiecare vineri la 18.00- Yoga for weight loss ( mix power yoga, pilates, aerobic)+dezvoltare personala prin temele de recunostinta specifice zilei.
In fiecare vineri ora 19.30- atelier de dezvoltare personala cu diversi invitati( pe 13 ianuarie facem terapie florala Bach cu Delia)
In fiecare sambata la 09.30: yoga si dezvoltare personala pentru copii si parinti cu teme de recunostinta
In fiecare sambata la 11.00: yoga  Flow & fun ( mix de yoga flow cu desert la sfarsit posturi de acro yoga incepatori)
In fiecare duminica- exercitii de recunostinta pentru acasa
DESPRE MINE:Dupa 13 ani experienta in spatele unui calculator in marketing si advertising, Copacu’ a ales sa se iubeasca mai mult si sa impartaseasca aceasta iubire si cu ceilalti. Asa a descoperit Yoga, disciplina care i-a schimbat viata si i-a devenit acum meserie. Blogul sau suntuncopac.com cumuleaza peste 900.000 de vizite in 3 ani si a reusit sa fie un deschizator de drumuri in zona feminitatii, recunostintei si a dezvoltarii personale. Copacu’ este si consilier in dezvoltare personala, profesor acreditat de pilates si instructor 200 de ore Yoga Alliance certificat in Bali, Indonesia. Ajuta copacei in tara si peste hotare(Bali) prin retreaturile spirituale pe care le organizeaza, cuvintele sincere de pe blogul sau si clasele de yoga pe care le tine la studioul din Calea Victoriei pe care abia l-a deschis cu multa iubire, implinindu-si in final misiunea si visul.
INSCRIERE/ ABONAMENTE
O SEDINTA DE GRUP 50 RON
ABONAMENT 5 SEDINTE/LUNA 200 RON
ABONAMENT 8 SEDINTE/LUNA 280 RON
O SEDINTA PRIVATA (90 MIN) 120 RON/sedinta ( valabil pentru achizitionarea unei pachet de 5 sedinte)
O SEDINTA PRIVATA CUPLU, DOI PRIETENI SAU PARINTE-COPIL (90MIN) 170 ron
Programul claselor si mai multe detalii despre clase gasiti pe blogul meu http://www.suntuncopac.com sau pe pagina de facebook.
Adresa studioului este Calea Victoriei 26. Poze de la studio aici:https://www.facebook.com/pg/suntuncopac/photos/?tab=album&album_id=1714740795431815
Ma puteti contacta pe mail la suntuncopac@gmail.com sau cu mesaj in privat pentru mai multe detalii.
Promit sa am grija cu multa iubire de tine!

15780645_1743546309217930_6512737917448853976_n

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Hai la #MaratondeRecunostinta !

  1. Pingback: TEME #maratonderecunostinta #suntuncopac | Suntuncopac

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.