Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Cum a fost in Activia Wellbeing Camp la Hadar Chalet

1 Comment

Draga copac,

De curand m-am intors de la Hadar Chalet din Activia Wellbeing Camp, poate cel mai frumos si interesant retreat din cate am organizat pana acum.
Timp de 3 ani nu m-am asociat cu niciun brand pentru ca nu am simtit. Nu am simtit proiectele respective, nu am simtit oamenii care m-au abordat, nu m-am simtit eu in legatura cu acele asocieri. Dar atunci cand mi s-a propus un retreat creat de Activia pentru consumatori, parca cineva creionase cu gandurile mele o activitate de suflet exact asa cum eu as fi simtit-o. Initiatorii proiectului au fost atat de deschisi incat mi-au permis sa ma desfasor cu toate “copacelile mele”, mi-au permis sa fiu exact asa cum sunt si m-au ajutat sa ofer mai departe simtirea mea fara bariere si constrangeri. A fost minunat!

Parca ma vad ca un eschimos in ziua plecarii emotionata sa cunosc castigatorii care urmau sa ma insoteasca in retreat in calitate de ghid alaturi de Cori Gramescu nutritionist si trainer pilates si Liliana Ogun coach profesionist. Sincer aveam emotii mari. Aveam emotii pentru ca nu aveam nicio idee despre cum va fi grupa, daca voi reusi sa ii conectez, daca vor pleca la sfarsit cu ideea de “familie” pe care reusesc sa o insuflu de obicei in taberele mele. Stiam ca sunt din toate colturile tarii, de toate varstele si de toate conditiile. Un mix la prima vedere total neomogen.

Aveam emotii pentru ca urma sa le prezint noutati spirituale unor oameni care erau poate la prima experienta cu yoga, meditatia si diversele terapii pe care eu le promovez. Insa in momentul in care ne-am adunat in primul cerc, ne-am luat nume de copaci sau plante/flori, ne-am luat de mana si i-am rugat sa expiram cu sunet toate grijile, problemele, stresul si sa le lasam pe toate la usa.Atunci cand i-am privit in ochi si le-am ascultat povestile pline de emotii m-am linistit total si am constientizat ca s-au strans oamenii potriviti la momentul potrivit. Si ca va urma o calatorie minunata impreuna. Nimic nu este intamplator.

Cred ca nu am vazut niciodata atata determinare si curiozitate de la novici sa inteleaga, sa simta, sa exploreze interiorul. Un grup care nu a intarziat niciodata la activitati care nu a zis “pas” la nimic din program pentru ca nu voia sa rateze nimic din ceea ce noi le pregatisem.
0004_resize

Am reusit sa fac in Activia Welbeing Camp ceea ce fac in mod normal in orice retreat, insa aici surpriza a fost imensa cand am vazut persoane care au rezistat la un maraton de meditatii nemiscate, care au executat atat de frumos posturile yoga, desi erau la prima incercare, care si-au dat frau liber sa picteze si sa danseze cu spirit de copil.
0023_resize

Am dat frau liber emotiilor: am ras, am plans, am dansat, am pictat, ne-am plimbat in tacere in natura si ne-am facut selfiuri, ne-am aruncat fricile intr-un foc de tabara imens, ne-am imbratisat non-stop si ne-am promis ca impreuna, dar si separat, fiecare dintre noi va schimba lumea asta un pic in mai bine.
activia-wbc-0275

Tin sa multumesc celorlalti doi ghizi Liliana si Cori, impreuna reusind sa formam un tot unitar de informatie, cunostinte si simtire. Ne-am ajutat si completat perfect, pentru ca impreuna sa oferim o experienta de neuitat.
Tin sa multumesc echipei Activia si agentiilor – tuturor organizatorilor – pentru ca au avut incredere in mine si m-au lasat  sa fac ceea ce imi place. Si nu in ultimul rand, tin sa multumesc din inima fiecarui participant in care m-am vazut pe mine si de la care am invatat enorm. Am invatat ca nu conteaza varsta, educatia, pregatirea, conditia sociala, sexul, religia ca sa-ti permiti sa te reintalnesti cu tine, sa te descoperi si sa te redescoperi in cea mai buna si mai curata versiune a ta.

Namaste, pe data viitoare!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Cum a fost in Activia Wellbeing Camp la Hadar Chalet

  1. Pingback: Am fost în primul retreat și m-am întors cu 10 – mydailybag.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.