Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Emotional breastcare massage workshop -duminica 13 noiembrie

Leave a comment

dsc_0617-modified

Draga copacita,

vreau sa -ti prezint un eveniment foarte drag mie, prin prisma continutului – “Masajul emotional&ayurvedic al sanilor”( masajul se face peste tricou subtire), dar mai ales prin prisma omului- Kara(aka Nicoleta, prietena mea copacita din centrul de meditatie Osho Afroz Grecia). Ii sunt profund recunoscatoare Karei pentru 3 lucruri:
1. M-a invitat in ashramul Afroz unde am participat la un festival de 10 zile si mi-a daruit poate unele dintre cele mai frumoase amintiri si experiente alaturi de echipa uimitoare de acolo, unde pur si simplu m-am topit in atatea imbratisari si iubire si am schimbat foarte multe lucruri in sistemul meu de valori si perceptii;
2. Ma inspira in fiecare zi prin modul liber in care isi creste copilul si isi intretine relatia, prin libertatea de gandire si iubirea ei sincera pentru familie;
3. Pentru masajul emotional al sanilor pe care mi l-a oferit cu multa iubire, despre care am fost curioasa sa aflu mai multe lucruri asa ca tare mult mi-as dori sa o aduc la un workshop sa vi-l prezinte si voua si sa invatam astfel si singure sa ne tratam cu iubire corpul si astfel inima! Imi aduc aminte si acum, cum zambareata m-a invitat in bungalowul din Grecia si am lasat-o sa “ma simta”. Initial am crezut ca a fost doar o terapie fizica si i-am spus ca nu am avut nicio tresarire emotionala, insa apoi, am avut foarte multe revelatii referitor la lipsurile pe care le are corpul si inima mea. Mi-am readus aminte ca este asa de natural si uman sa ne confruntam si cu tristetile noastre si cu neajunsurile si atat de placut este sa fii in contact cu toate emotiile tale si sa le imbratisezi exact asa cum sunt.
O las mai departe pe Kara sa va spuna povestea ei si va garantez ca impreuna am conceput un program altfel pentru feminitatea din noi:
“Să scriu câteva cuvinte despre mine, este dificil și nu pentru că nu aș avea ce să scriu ci pentru simplu fapt că nu știu cu ce să încep.
În momentul în care cunosc o persoana nouă mă prezint simplu, Nicoleta sau mai nou Kara, și îmi place să îi dau voie să mă descopere în ritmul ei, cu fiecare conversație, cu fiecare râs, cu fiecare plâns și cu fiecare pauză de liniște.
Povestea mea este una simplă, zic eu, atunci când te ghidezi după vânt cum îmi place mie să spun.
Am absolvit Facultatea Manchester din Anglia unde am studiat business și chineză, ca mai apoi să îmi urmez studiile la Facultatea Renmin din China, acolo am locuit și mai apoi și profesat ca manager de marketing timp de doi ani la una din cele mai cunoscute firme de retail si wholesale din China. Însă, brusc și dintr-o dată, așa cum vântul își schimbă direcția pe neașteptate m-am întors în țară, în orașul meu natal.
O conversație avută cu mama mea cu puțin timp înainte că ea să își părăsească corpul fizic mi-a deschis calea spre drumul meu interior spre auto cunoaștere, conversație care mi-a dat puterea să trec peste depresia cauzată de pierderea ei și a bunicilor mei/ părinților ei și fratelui ei la distanță de câteva luni.
” Îmi voi aminti, primele momente în care v-am ținut în brațe, clipele de bucurie pură, locurile minunat de simple și oamenii cu suflet deschis pe care i-am întâlnit în calea mea ” Mama Mea
Cuvinte care și azi îmi rezonează în suflet când privesc cu gura până la urechi la momentul în timp unde m-a adus viața sau vântul astă buclucaș. Într-o casuță micuță lângă centrul de meditații, Osho Afroz de pe insula Lesbos, Grecia cu niște capre pe post de vecine, un măgăruș și un cal pe post de coasă, chicotelile fiicei mele care fuge dezbrăcată în jurul casei să mângăie cele trei pisici care au venit la pachet cu casa, ochii soțului meu când mă privește cu mâinile pline de smochine proaspăt culese pentru micul dejun și oamenii cu suflet deschis de la centru.
Un astfel de suflet minunat este inițiatoarea Programului de Ayurvedic Breast Care, Dr Sanjivani Taruna care mi-a oferit un cadou de iubire, ea a venit ca un dar de la univers care m-a învățat să mă iubesc cu toate etichetele mele, de mama, fiică, soție, iubită, prietenă. Să îmi iubesc sânii și să las creativitatea din sufletul meu să se reverse în toate colțurile vieții mele. Acest minunat cadou pe care eu am avut ocazia să îl primesc îmi doresc să îl împărtășesc cu voi, deoarece cu toate trebuie să știm cât de mult valorăm și cât de mult are această lume nevoie de noi.
Sânii sunt partea cea mai sensibilă parte a unei femei, întreaga creativitate a corpului feminin este centrată în jurul lor. Concentrarea în jurul sânilor și masajul asupra lor aduce la suprafață sentimente de bucurie, încredere și de iubire a întregului corp. Sânii sunt polul POZITIV al femeii și masajul asupra lor este necesar pentru a ne face viața mai plină, mai fericită și mai sănătoasă. Este esențial pentru fiecare femeie să lucreze asupra țesutul său mamar.” Acest program este un cadou de la o femeie la alta, un cadou de iubire și vindecare.
*********************************************************
Programul Ayurvedic dedicat femeilor are in vedere echilibrarea celor patru parți esențiale pentru obținerea sănătății fizice, emoționale, mentale și spirituale, prin utilizarea unor metode holistice după principiul prevenția este preferabilă tratamentului.
Pe parcursul zilei de Breast Care vom:
• învăța despre punctele noastre vitale
• învăța să ne automasăm sânii într-un mod vindecător (peste o bluză subțire din bumbac)
• învăța metode de relaxare, descoperi exerciții de yoga special concepute pentru sănătatea noastră, a femeilor
• dansa
• împărtăși poveștile noastre de viață
• lega noi prietenii
• medita
Investitia ta : 170 ron( experienta de 8 ore) . Inscrieri la suntuncopac@gmail.com sau cu mesaj in privat unde iti voi comunica contul meu.
Locurile sunt limitate. Recomandam sa purtati haine lejere, care permit miscarea. Workshopul va avea loc la studioul meu.
Abia asteptam sa ne reamintim impreuna cat de minunat este sa fii femeie.

O veti iubi pe Kara ❤

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.