Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Poti dori ceea ce ai? Ganduri senzuale la Centrul Shakti

Leave a comment

Draga copac,

“In aceasta lume exista doar doua tragedii. Una consta in a obtine ceea ce iti doresti  si cealalta in a nu obtine acest lucru.Cand nu sunt indeplinite dorintele suntem dezamagiti. Cand obiectul dorintei noastre este o persoana, refuzul acesteia ne face sa ne simtim singuri, nedemni si neiubiti. Dorinta implinita poarta si ea marca unei pierderi. Faptul ca obtinem ceea ce ne dorim submineaza emotia provocata de dorinta. Gustul delicios al dorintei infocate, strategiile elaborate ale cautarii, fanteziile incarcate,  pe scurt toata activitatea si energia presupusa de dorinta este inlocuita de sechestrul presupus de a avea. Ganditi-va numai la ultimul lucru pe care il doreati foarte tare pana sa-l aveti. Acum, ca este al vostru, va puteti bucura de el, il iubiti dar inca il mai doriti? Este mai greu sa doresti ceea ce ai deja?   (……..)

Marea iluzie a iubirii impartasite este ca noi credem ca partenerii nostri ne apartin. Mi se pare incredibil cum o amenintare subita(o aventura, o pasiune nebuna, o absenta prelungita)poate aprinde dorinta pe neasteptate. Nimic nu se compara cu teama de a nu pierde posibilitatea de a face acei pantofi vechi sa apara noi din nou.” ……..Cateva din randurile lui Esther Perel din cartea inteligenta Erotica, imi relaxau creierul in timp ce Ana si Nico de la Centrul Shakti aruncau cu praf de stele pe mine.

In sfarsit am timp de mine. Mi-am facut timp sa ma fac frumoasa. Si printre un suvitat, niste bucle  si niste unghii am  timp sa citesc cateva randuri… si alea indecente :).  Cineva m-a intrebat de ce mi place atat de mult la Centrul Shakti, de ce nu in alta parte. Pai sa-ti zic de ce . Am simtit ca aici am oprit un pic timpul in loc pentru mine. M-am implicat in cam multe proiecte in ultimul timp, fetita este din ce in ce mai energica iar eu simt uneori ca ma fac din ce in ce mai mica, ca ma dizolv.

Pe la Shakti am timp sa-mi pun gandurile in ordine.Terapeutii nu te tin de vorba cu lucruri inutile, muzica este chill si linistitoare, un miros firav de lumanari parfumate te introduce toate intr-o stare de meditatie. Un loc perfect pentru meditatie. Meditatie despre viata, despre frumos, despre relatii, despre dragoste.  Si ….da, locul arata intr-un fel. Parca un templu al frumosului si al respectului de sine. La Shakti in afara de serviciile clasice de infrumusetare poti gasi tratamente  super interesante cum ar fi  masajul ayurvedic, cranio-facial, reflexoterapie, cu roci vulcanice, reiki,terapiile florale Bach, coaching/dezvoltare personală,homeopatie, terapie craniosacrala, terapie SPHERE, terapia Piddds.

Ma intorc iar la timp. Da, timpul este o imensa valoare, o mare bogatie. Folosete-l intelept. Daruieste-ti timp pentru tine. Doar tu esti singurul manager al timpului tau.  Timpul ti-l faci singur copacule!

Si ca sa ma intorc la titlul acestui articol:Poti dori ceea ce ai?, hmmm intrebarea este grea mai trebuie sa-mi fac 2-3 suvite sa o cuget mai bine :).

Sper sa ne intalnim pe culoarele zen ale acestui centru magic de frumos si sa dezbatem situatii interesante de viata sau pur si simplu sa stam si sa ne bucuram de liniste.

Namaste!

PS: Rochita mea am mestesugarit-o in @Livadacurochii

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.