Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Cum a fost in “tabara de liniste” de la Pastel Chalet

Leave a comment

Draga copac,

a fost odata ca niciodata o femeie  copac, care si-a luat in serios misiunea. Aceea de a conecta alte ” femei copac” intre ele  pe salteaua de yoga si in cercurile de storytelling, printr-un ritual de feminitate, creativitate, iubire de viata, liniste si prezenta. Asa s-au nascut taberele mele.  Asa m-am renascut eu.Din dorinta de a fi inconjurata “mai mult de mine”, prin oglindirea in ochii calzi ai fiecarei femei  in “talpile goale”  in cautare de sine.

In taberele mele se intampla lucruri frumoase fara ca eu sa fac  mai nimic. Pur si simplu strang oamenii potriviti la momentul potrivit, care se intalnesc pentru prima data si isi ofera unii altora lectii de viata, impartasind si redescoperind bucuria simpla de “a fi”. Uneori stau si ma intreb: “cum este oare posibil sa te intalnesti cu diversi oameni pentru prima oara in viata ta, sa petreci doar 2-3 zile si sa -i simti ca i-ai avut in suflet dintotdeauna? “.

De fiecare data realizez ca cercul in care ne invartim social si energetic este extrem de important. Atunci cand copacele mele se  intalnesc, parca scot in evidenta cele mai frumoase si mai bune parti din ele, mai calde, mai armonioase mai iubibile.

Inainte sa plec in Bali la cursul de yoga am simtit din toata inima sa mai fac o tabara pentru copacitele mele si gasind locatia minunata a copacelului Magnolie de la Pastel Challet, m-a inspirat  sa experimentam impreuna povestile dar si tacerea, prin multe activitati profunde de conectare cu noi, prin mult privit in ochi, ascultat natura si muzica vietii, dansat cu adevaratele noastre fiinte  si …..vorbit mai putin, pentru ca  doar stii ca se spune ca de aia ne-a dat Dumnezeu doar o gura si doua urechi .

Am facut yoga plina de emotie si foarte feminina, toate imbracate in bodyurile  superbe de la @Livada cu rochii , am adus multumire corpului nostru sanatos si frumos, templul pentru sufletul nostru cald.

In liniste, fara sa vorbim am facut o plimbare in padure la o meditatie prin fotografie, doar ascultand natura si observand frumosul, fiind  foarte atente, foarte prezente la tot ce era in jurul nostru.  Am facut fotografii intuitive, cu  toata fiinta, cu sufletul. Apoi, tot cu sufletul, am cantat la trunchiul celui mai frumos si puternic brad, mantrele mele preferate.

A fost foarte interesant sa facem un cerc de lectura, o meditatie prin citit, le-am impartit dupa cum am simtit diverse carti, apoi am dezbatut fiecare emotiile  traite printre randurile cartilor.

Am selectat cateva momente de trezire psihologica din cateva  filme, printr-o meditatie prin film, si ne-am dat cu parerea de toti fiorii, zambetele, lacrimile care ne-au incercat.

Am mestesugarit impreuna un colier superb  pentru talie, cu cate un cerculet cu pietricica  pentru fiecare chakra. Ideea acestui colier mi-a venit de la copacel Beatrix .

Am dansat legate la ochi si ne-am lasat corpul sa-si spuna povestea prin miscari libere si sincere si ne-am distrat la o misiune secreta in natura.

Iubesc cand la finalul taberei, fetele se strang tare in brate, si se privesc in ochi mai sincer si mai prezent. Iubesc cand le vad ca prind curajul sa planga sau sa rada in hohote. Sa fie exact asa cum sunt.

Iubesc cand pleaca mai increzatoare, mai pline de viata si de rost.

Iubesc cand se privesc in oglinda cu bunatate.

Iubesc cand sunt ele, si ma iubesc pe mine cand am onoarea sa fiu printre ele  oglindesc cea mai calda, mai feminina si mai armonioasa parte din mine.

Sunt o norocoasa sa va am pe langa mine si sa invat de la voi cu fiecare ocazie!

Ne vedem la tabara din Mai .

Detalii aici .

OM Shanti Shanti, OM!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.