Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

“Viata nu inseamna doar posesiuni materiale”- de Denis, un copacel din livada

Leave a comment

Salopete @Livadacurochii

Draga Copac,

Denis este un copac frumusel tare, de aici din livada. Ma uit pe poze  la al ei cuibusor de yoga din Ploiesti-Life Yoga Center, cu usi misterioase aduse tocmai din India, vechi de peste 100 de ani, cu practicanti fericiti,  cu atentie la detalii si energie buna si o apreciez enorm, pentru ca se vede ca a facut ceva din suflet pentru alte suflete.

Este minunat cum Yoga poate schimba vietile noastre, si din niste robotei,  aduce un pic de prezenta ( sau un pic mai mult 😀 ) si flexibilitate in constiinta noastra.

Zi-le copacel Denis:

“Incursiunea mea in lumea yoga   incepe in momentul in care am constat ca am nevoie de o scapare, de ceva care sa ma ajute sa ma mentin cu capul pe pamant si care sa ma scoata din aceasta centrifuga in care ne invartim cu totii, in goana dupa ceva, fiecare dupa “ceva-ul” lui. Asa am inceput sa citesc despre dezvoltare personala, am inceput sa practic acasa yoga, destul de stangaci, ce-i drept, ulterior constatand ca yoga nu se face dupa ureche. Am calcat chiar pragul unor studio-uri de yoga, pana cand, intr-o zi, am inteles ca asta este calea mea, este ceea ce ma implineste pe mine si am inceput astfel calatoria vietii mele, in care pasii mi-au fost purtati catre India, Rishikesh, unde am descoperit o alta lume si o alta viata. M-am specializat in yoga, alaturi de niste maestrii minunanti, am participat la Festivalul International de Yoga si m-am redescoperit. Am lasat de-o parte resentimente, orgolii, neincredere si toate relele scapate din cutia Pandorei, devenind mai buna, mai calma, mai calda, starea mea de spirit schimbandu-se radical. Din dorinta de a impartasi cu ceilalti beneficiile practicii yoga, a luat nastere un proiect de suflet, Life Yoga Center, un centru de yoga si nutritie, unde oamenii pot găsi o modalitate de relaxare, de cunoaştere a sinelui, de autodisciplinare, într-un spaţiu dedicat exclusiv yoga şi alimentaţiei sănătoase. Multumirea mea este legata de faptul ca zilnic cunosc suflete minunate, care impartasesc aceeasi pasiune ca si mine, care se descopera si afla ca viata nu inseamna doar posesiuni materiale , si ca realizarea personala poate avea si un alt sens, complet diferit de cel material.

Abia astept sa ve cunosc in editia talpilor goale de la Paltinis- Reginele Iubirii iar daca aveti drum prin Ploiesti, va astept cu drag in locusorul meu de liniste si pace Life Yoga Center.

Sfat pentru copacei :UTTITA PARSVAKONASANA (poza 1) este o asana foarte complexa, care are o serie de aplicatii terapeutice: constipatie, infertilitate, dureri de spate, osteoporoza, durere sciatica sau disconfort menstrual.
Cand practicam aceasta postura, toate partile corpului sunt implicate, intarind si intinzand toti muschii, coloana, pieptul, talia, umerii, stimuland organele interne, crescand rezistenta si concentrarea.
Cei care nu au inca mobilitatea crescuta, pot folosi o caramida pe care sa isi sprijine mana.

Namaste!

Denis ❤ “

MEET THE TREE AND TELL YOUR STORY Daca simti ca ai si tu o poveste care ar putea inspira livada de copaci, o declaratie de dragoste, o lectie despre iertare, pasiuni, viata si iubire, te rog scrie-mi in privat, si impreuna vom creiona o vorba calda pentru comunitatea de aici. Sunt convinsa ca multi au nevoie sa auda experientele tale care definesc iubirea. Nu trebuie sa fii vreun geniu in ale scrisului, eu sunt aici sa te ghidez si sa-ti armonizez cuvintele, povestea. Mi-ar placea mult de tot sa te cunosc!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.