Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Draga mea fetita, tu ma inveti sa fac ceva care sa conteze.

Leave a comment

DSC_0119

Draga mea fetita,

asculta-ma aici:

A trecut ceva vreme de cand nu ti-am mai scris. 

Este miezul noptii  si dormi la sanul meu, in bratele mele, eu inca sunt in  fata calculatorului, mai am un pic de treaba de suflet pentru proiectele mele. Imi zambesti in somn cu coltul gurii si stiu ca atata timp cat esti cu mine, tu esti linistita.

Azi te-am carat pe sold ore in sir pe la materiale pentru ca al tau carucior era plin de dantele si stofe brodate :),  apoi  ne-am vazut cu copaceii din tabara Bali, iar tu nu ai zis nici “pas”. Uneori nici nu realizez  ca esti aici cu mine , cu noi, pentru ca niciodata nu ai fost o povara in viata noastra de zi cu zi.

Ti-am mai zis asta, cred ca toate schimbarile prin care am trecut, m-au pregatit sa te aduc pe tine pe lume, sa-ti pregatesc un culcus in care sa te simti confortabil si sa te las sa devii “tu”.  De cand stam impreuna non -stop, mi se pare ca aproape cuceresc lumea. Niciodata nu mi-am imaginat ca pot face atatea lucruri cu un bebelus dupa mine. Tu mi-ai dat incredere sa incep proiectul mult visat Livadacurochiitu mi-ai dat incredere  ca dupa doi  ani in care m-am ascuns in spatele copacului si am  muncit cu inima pentru proiectul copacesc, sa am curajul sa ies in fata si sa organizez “taberele in talpile goale”. Sper sa iti aduci aminte aceasta vara unde m-ai urmat pe salteaua de yoga peste tot: pe pajiste, printre caluti, la bunica in livada, in parcuri, in paduri. Iar in aprilie, avem planuri mari fata mea, mergem in B A L I  cu copacii sa respiram recunostinta si iubire fara limite, sa inspiram si sa ne lasam inspirate (detalii aici). Tu mi-ai scos in cale cursul de teacher training in yoga din Thailanda pe care stii cat mi-l doream, si ma lasi sa merg. Noul drum pe care l-am imbratisat in ultimul timp, mi-a indepartat ceata de pe ochi, si m-a lasat sa vad, oamenii pe care trebuie sa ii las in spate, oamenii cu care merita sa merg mai departe, oameni care poate aveau nevoie de imboldul meu  si s-au apucat de yoga, oameni care invata ca si mine sa fie mai recunoscatori in fiecare zi.

Fetita mea, mintea mea nu se opreste din idei, tu mi le soptesti? Parca mi-ai dat sa beau un elixir de creatie si inspiratie. Vreau sa ma implic in tot felul de proiecte, sa ma asociez cu fel si fel de oameni. Vreau sa fac ceea ce imi place.  Vreau sa fac ceva care sa conteze. Vreau sa fiu ceea ce sunt.Stiu ca  tot ce experimentez acum se datoreaza tie. Stiu ca daca intampin obstacole eu doar ma uit acum in ochii tai, si tu imi dai rezolvarea. Tu esti invatatorul meu. De cand te am pe tine stiu exact ceea ce trebuie sa fac, si nu mai am nevoie de parerea nimanui ca sa imi confirme. Tu ti-ai dorit o mama fericita, iar eu am inteles ca merit sa fiu asa.

In fiecare zi cresti cu ochii, in fiecare zi te ridici mai mult si mai sus. Asist la spectacolul tau, dar iti multumesc ca asisti si tu la al meu.Nimic nu poate rapi ceea ce este intre noi.

Daca mi-ar fi zis cineva acum un an ca voi face atat de multe lucruri pentru mine in perioada aceasta nu l-as fi crezut.

Iti promit ca voi ramane libera  si linistita cum m-am simtit de cand ai venit in viata mea. 

 Si inca o data, iti multumesc ca m-ai ales pe mine, iti promit o calatorie minunata impreuna.

Ah, sa nu uit, maine mergem la balet.

Te iubeste mama.

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.