Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Soapte catre fetita mea: nu inceta niciodata sa dansezi

2 Comments

Draga mea fetita,

Iti mai aduci aminte cand erai in mine  si dansai pe ritmul inimii mele? Mai tii minte cand dansam cu tine in fata oglinzii si iti spuneam cat de frumoasa esti si vei fi toata viata, si cum vei cuceri tu lumea ? Dar cum ma invarteam cu tine pana cand ameteam? 🙂

Acum ca esti “afara”, in aceasta lume, te rog sa nu incetezi sa dansezi.

Chiar daca ritmul inimii mele nu iti va mai coregrafia pasii tai mici, acum poti asculta de propriul cantec, cel din interiorul tau. Viata de afara, noua viata a ta, din exteriorul meu, este ca un dans in doi.

Cu cat dansezi mai mult cu atat devii mai priceputa. Dar niciodata nu dansezi perfect. Oricat de mult ne-am calca pe picioare, si oricat de grea ar fi coregrafia nu avem cum sa ne oprim din dans. Uneori obosim, dar tragem aer in piept si o luam de la inceput: 1, 2 la dreapta, 3,4 la stanga, pirueta:) Poate mai si gresim pasii, dar asta e parte din joc. Sa nu iei lucrurile prea in serios totusi. Sa nu uiti ca suntem aici ca sa ne bucuram de dans in sine. Daca nu invatam sa radem in timpul dansului de noi, acesta devine plictisitor si greoi. Cu cat esti mai nerecunoscatoare cu atat esti mai nefericita. Si dansul este mai greoi. Pentru ca trebuie sa dansezi cu nefericirea ta.

Accepta dansul ce ti s-a dat, fii recunoscatoare pentru fiecare pas si atunci el devine mai usor. Lasa-te condusa de muzica. Nu te gandi la momentul cand vei ajunge pe scena in fata publicului si vei fi aplaudata. Bucura-te de fiecare moment cand esti calcata pe picioare. Sau poate cand ti se sopteste ceva la ureche. Poate urmatoarea miscare. Sper sa nu te opresti din dans niciodata si sa faci in continuare o arta din fiecare pas.

Gaseste un scop in mersul tau, un scop care sa te tina vie si plina de incantare in fiecare moment. Iubeste ceea ce faci. Sa razi in hohote toata viata si sa nu incetezi sa visezi. Sa crezi in magie si miracole. Sa fii bucuroasa ca esti in viata. Sa canti in gura mare in mijlocul naturii.  Sa fii buna. Sa apreciezi lucrurile mici. Sa  ierti. Spune adevarul. Sa  spui TE IUBESC in gura mare. Sa spui multumesc si imi pare rau.. Daca simti sa plangi, plangi! Daca simti ca vrei sa incalci regulile, incalca-le! Permite-ti sa faci greseli dar fii responsabila. Spune cuiva, oricui, cat de mult inseamna pentru tine. Mergi cu picioarele goale in iarba. Canta in ploaie asa cum am cantat azi cand ne-a prins furtuna.

Danseaza toata viata. Te iubeste mama. ❤

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

2 thoughts on “Soapte catre fetita mea: nu inceta niciodata sa dansezi

  1. a rezonat atat de mult cu mine acest articol…exact cuvintele pe care as fi vrut toata viata sa le aud de la mama mea ❤

  2. Multumesc mult Florenta <3. Fie sa realizam ca e in puterea noastra sta sa educam o generatie mai buna .

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.