Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Copacu’ si Nirvana Yoga la Festivalul “Namaste India 2015”! Yoga Vandanam

1 Comment

 Video aici:

Yoga Vandanam și alte Povești pentru corp și inimă la Namaste India

In vara, Copacu’ si Vero de la Nirvana Yoga au fost invitate la festivalul “Namaste India” care a avut loc la  Muzeul Național al Satului „Dimitrie Gusti” pentru o reprezentatie copaceasca  Yoga Vandanam & Recunostinta.

Am invatat:

  • salutam viata, exersand asanele Yoga Vandanam in ritm de dans. Yoga Vandanam inseamna ‘a saluta’. Este salutarea pe care o facem inainte de a invata si de a practica Yoga Kala.Prima secventa a dansului cuprinde patru salutari: catre Univers si catre Soare, catre Guru, catre Mama Pamant si salutari pentru sine. Apoi, urmeaza frumoase secvente de asane yoga care saluta cele 5 elemente- Pamant, Aer, Eter, Apa si Foc – si se desfasoara pe sunete line de muzica meditative.Ultimele doua miscari ale dansului denota rugaciunea si inchinarea corpului fizic, a celui energetic si a celui astral si totodata reprezinta primirea energiei care incepe transformarea. Beneficii Yoga Vandanam: Influenteaza cele 5 elemente din corp si le aduce in echilibru, reduce stresul si grijile, creste puterea mentala, aduce mintea in interior, reduce tensiunea, insomnia, grasimea din corp, intareste functiile plamanilor, a inimii si a pancreasului, armonizeaza spiritul. ( 15 minute)
  • sa ne purificam organismul prin pranayama alaturi de Veronica, exersand respirația de foc kapalabhati si bastrika -respirație forceful in torace si sa va relaxati mintea printr-o meditatie ghidata. ( 10 minute)
  • sa ascultam legende indiene soptite de Copac, si sa ne bucuram de magia recunostintei prin cateva exercitii practice. ( 15 minute)

Iata ce frumos a fost:

Iubire si recunostinta,

Copaca’ si “Dra. Nirvana”

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Copacu’ si Nirvana Yoga la Festivalul “Namaste India 2015”! Yoga Vandanam

  1. Hai sa dansam impreuna!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.