Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

In viata asta sunt “7”

2 Comments

7
foto: Siluk Photography

locatie: Atelier Iris

Draga Copac,

am fost zilele trecute invitata de o prietena la un eveniment organizat la Belle Maison Spa, in ideea sa o cunoastem pe Doina Enache, holistic coach. Doina  ne-a vorbit introductiv  despre data noastra de nastere, si care,  se pare ca deloc nu este o intamplare.
Nu am fost pasionata de numerologie pana acum, cum nici nu sunt genul care isi citeste horoscopul zilnic :), si nu m-a tentat niciodata sa-mi calculez cifra destinului. Eu merg foarte mult pe D-zeu interior, pe emotie si intuitie, dar m-am uitat la poza Doinei, mi-a prezentat incredere, si am zis ca vreau sa o cunosc.
A fost asa cum mi-am imaginat-o: calda. A fost prima data cand mi-am calculat cifra destinului: 7. Poti sa ti-o calculezi si tu aici. (http://numerologie.eastrolog.ro/numarul-destinului/)
Ei, rezultatul nu a fost deloc o intamplare si nici o noutate pentru mine: cifra 7, imi arata in aceasta viata ca sunt in cautarea spiritualitatii. “Ce surpriza” ca m-am visat copac acum 2 ani si am inceput calatoria asta. 🙂
Noi urmam traseul stabilit de societate: mergem la scoala, lucram de dimineata pana seara, ne casatorim, facem copii, dar unii dintre noi nu avem nici un sens clar al misiunii unice incredintate noua.Identificarea misiunii noastre este primul pas in a duce o viata plina de bucurie si impliniri. Cand te intersectezi cu scopul vietii tale, te simti plin de entuziasm si energie. Cifra de Destin ne ajuta sa identificam si sa ne cunoastem talentele native, punctele tari cat si aspectele noastre vulnerabile asupra carora avem de lucru.
In numerologie, Cifra de Destin ne indica drumul nostru unic pe care il avem de urmat pentru a putea indeplini misiunea cu care am venit pe Pamant, in acord deplin cu sufletul nostru si cu Universul.

Sa va spun ce mi-a zis mie Doina, eu nativul vibratiei lui 7:

“Cifra de vibratie 7 este cifra spiritualului, a filosofului, a misticului.
Cuvintele cheie pentru nativul vibratiei lui 7 sunt: individualist, intuitiv, perfectionist, gandire profunda, analitic, misterios, spiritual, nu accepta sfaturi.
Sunt seriosi, mareti, pot conduce si nu-i intereseaza banii ca obiectiv principal.
Nativii cifrei 7 au nevoie sa-si petreaca singuri cateva momente in fiecare zi caci aceasta este modalitatea prin care ei reusesc sa se incarce, sa intre in contact cu propria fiinta, sa se centreze. Altfel, le va veni greu sa atinga nivelul maxim al capacitatilor lor.
Nu sunt oameni de echipa si lucreaza cel mai bine atunci cand sunt singuri. Ei detesta sa li se spuna ce sa faca si accepta cu greu indicatiile.
Deoarece “7” este interiorizat si visator nu intotdeauna reuseste sa-si exprime cu claritate sentimentele de iubire si pentru aceasta va trebui sa asteptati mult timp pana va veti da seama de acest lucru… Ei supun controlului ratiunii absolut totul chiar si notiunea de iubire.
Nu intotdeauna pot sa-si exprime propriile ganduri si de regula nu le face placere sa li se puna intrebari sau sa intre in discutii cu oricine.
Sunt firi misterioase, cu emotii profunde, pe care nu le exteriorizeaza de bunavoie. In adancul sufletului ei sunt adevarati rebeli.
Nu sunt stabili in profesiile de rutina si au nevoie de munca creativa.”

La sfarsitul discutiei, Doina ne-a rugat pe toti sa ne centram si sa ne gasim linistea, alegand primul simbol care ne vine in minte. Imediat cum am inchis ochii am simtit mirosul de bebelus al fetitei mele si i-am vazut corpul gol, linistit. Doina spune ca ne-a venit in minte suntem chiar noi, si astfel ea mi-a confirmat toate trairile mele de pana acum, cand va ziceam ca ma simt si eu copil, ca de aceea sunt o mama buna, pentru ca am scos la joaca copilul din mine, pentru ca simt ca am renascut, ca pot face milioane de lucruri, ca ma inalt, ca invat sa traiesc din nou cu fetita mea.
Dupa ce fiecare participant a descris un pic simbolul care i-a venit in minte ( o cala, o floare, o sfera, o spirala, un vultur, un zbor etc), ne-am dat seama ca suntem un grup inchegat, si ca toate simbolurile alese duceau spre inaltare, evolutie. Spre regasire spirituala.

Pot spune ca mi-am luat lectia in acea seara cu ajutorul Doinei, aceea sa-mi confirm ca sunt un copac pe drumul cel bun. Ceea ce va doresc si voua. 🙂

Mai multe despre Doina aici si aici.

Multumesc, Doina! ❤

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

2 thoughts on “In viata asta sunt “7”

  1. Esti minunata! te citesc si te privesc cu drag , de cand te-am descoperit, acum cateva zile cand cautam un blog cu suflet.
    Ma bucur ca am dat peste al tau si ii voi ramane fidela.
    Iti multumesc ca scrii din inima pentru inima si mi-as dori sa vad copaci ca tine peste tot.

    O copacita, fascinata de oameni frumosi

  2. @Corina iti multumesc din inima ca imi esti aproape si iti intorc gandurile bune inzecit! Sunt convinsa ca si tu esti un suflet minunat ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.