Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Invitatie la picnicul mamicilor ZEN @ City Forest: sambata, 9 mai, 15.30, Casa Universitarilor

8 Comments

Vreti un copil linistit si fericit?

Atunci incepeti prin a fi un parinte linistit si fericit!

Am cunoscut multe mame, pentru care perioada sarcinii si a maternitatii este un buchet de nervi, stress, depresie si nefericire. Simt ca mi s-a dat sa pot ajuta cu povestea mea, sa va spun, ca se poate sa fie altfel, si ca este in puterea noastra sa educam o generatie mai buna, reparand greselile parintilor nostri. Drumul unui adult este influentat puternic de calatoria in uter si primii ani in viata, in care mama are un rol extrem de important. Fatul experimenteaza trairile mamei inca din burtica, si acesta va simti daca mama nu traieste iubirea de ea, de el si de viata, ci stresul si neacceptarea.Daca o noua viata este primita cu bucurie in corpul matern, atunci sistemul lui de energii este alimentat cu vibratii in care el se simte fericit inca de cand este un bob de mazare.Daca mama este fericita, relaxata, impacata, atat in lunile de sarcina cat si in primele luni de viata ale bebelului, atunci ea va pregati cele mai bune conditii pentru noul suflet, unde acesta isi poate valorifica la maxim potentialul creativ, emotional, mental, spiritual. Va vorbesc de fericirea copilului, pentru ca fericirea lui, renaste fericirea voastra.

Ce  incerc sa va spun este ca inainte sa va doriti un copil care sa corespunda asteptarilor voastre, inainte sa ii educati pentru scoala vietii, incepeti prin a va educa pe voi. Priviti-va pe voi cu iubire si siguranta ca sunteti cei mai in masura sa va cresteti armonios sufletelul ce v-a fost incredintat. Inainte de hainute, carucioare si jucarii scumpe, aratati-i dragostea, caldura si protectia bratelor voastre. Aratati-i ca nu va este frica sa-l cresteti, ca nu sunteti neputinciosi, si ca in casa voastra va gasi iubirea de care are nevoie. Si el va va raspunde inapoi asa cum va doriti.

Mi-as dori sa va inspir si pe voi sa va iubiti corpul si fiinta si sa realizati ca experienta unei sarcini si fericirea/linistea unui copil nu depinde decat de noi! Daca alegem sa fim fericiti, vom fi fericiti, sanatosi si impacati! Este usor sa gasim vinovati si sa ne plangem de toate schimbarile care apar, dar nu ar fi mai bine sa le imbratisam cu zambetul pe buze si sa ne gandim la binecuvantarea care ne-a fost data? O sarcina, un copil, nu te urateste, nu te deprima! Nu te face mai putin femeie, mai putin atragatoare. O sarcina, un copil, te ridica, te imputerniceste, te innobileaza, te face sa te redescoperi, sa simti cu adevarat scopul pentru care tu ai primit suflare de la mama ta. Sa duci mai departe lantul iubirii si vietii eterne. Un copil, este un dar. Un dar care trebuie pretuit.

Hai sa ne intalnim, samabata,  9 mai, la ora 15.30 in gradina de la Casa Universitarilor la o poveste despre cum sa fii o mamica ZEN. O invitatie la un picnic de energie, iubire si gandire pozitiva pentru parintii care doresc sa aiba un copil, pentru mamicile insarcinate si parintii cu copii mici.

Participarea la workshop este gratuita, trebuie platita doar taxa de 5 ron la intrare, pentru accesul la evenimentul City Forest.

Luati-va si o paturica sau un izopren. Puteti veni si cu copiii.

Inscrieri cu mesaj in privat. Locuri limitate.

Va astept cu drag.

Mama Copac 😀

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

8 thoughts on “Invitatie la picnicul mamicilor ZEN @ City Forest: sambata, 9 mai, 15.30, Casa Universitarilor

  1. Drooling, darling, chiar suna super-zen. Hope to see ya there!

  2. vreAu si eu pe paturica cu voi mamici !

  3. Va astept cu drag ❤ !

  4. Suna foarte interesant! 🙂 Vrem si noiiiii!:)

  5. semnat: Laura&Filip 🙂

  6. va asteptam anonimilor :)!

  7. Venim si noi…Larisa & Radu

  8. Buna,

    as vrea si eu sa vin, posibil cu inca o prietena – proaspata mamica. Multumim anticipat!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.