Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Ana e un om pe care l-am schitat ani de-a lungul in minte si pe care nu am crezut ca-l voi intalni vreodata. E la fel ca mine. Ana, pentru mine esti TOT, ma auzi ?

Leave a comment

Draga copac,

se spune ca la origini eram suflete androgine, adica aveam si femeia si barbatul in noi.

Intre timp am evoluat si ne-am divizat, si de atunci nu facem decat sa ne cautam jumatatea, adica tot pe noi. Se spune ca de aceea sufletele pereche  seamana atat de mult, pentru ca de fapt ….sunt imagini in oglinda.

Un suflet pereche oglindeste ce este mai bun, mai curat, mai luminos  in noi.

Astazi iti voi spune povestea unor suflete pereche foarte tinere, de fapt, iti voi dezvalui simtirile unui tatic fata de femeia care l-a binecuvantat cu un copil si cu o viata care-l implineste in fiecare zi, datorita iubirii pe care i-o poarta. Astazi, l-am provocat pe Robert, sa-i faca o declaratie copaceasca sotiei lui, Ana-  viitoarea mama a pruncului sau.

Ma inspira in fiecare zi, cu cata deschidere isi afiseaza iubirea si respectul fata de ea, lucru  mai rar pentru un barbat al zilelor noastre. Robert  este unul dintre cei mai deschisi,tineri, fericiti, pozitivi si iubitori soti si tatici pe care ii cunosc.

Am pastrat secretul articolului cu Robert pana azi, cand speram sa o surprindem placut pe Ana :

“Sunt de meserie jurnalist și nu mi-a fost niciodată dificil să scriu despre lucruri, oameni, evenimente, situații. Dar în privința persoanei despre care urmează să îți povestesc treaba stă un pic altfel. Și nu pentru că nu am ce povesti. Nu pentru că mi-e greu să-mi găsesc cuvintele. Ci pentru că sunt atât de multe lucruri frumoase de povestit despre ea încât simt că nu mi-ar ajunge toate cuvintele din lume ca să-ți spun cât de fericit sunt că am întâlnit-o, cât de recunoscător îi sunt lui Dumnezeu că a adus-o în viața mea, cât de multe am învățat de la ea, ce lecție de viață ne oferă zilnic mie, dar și oamenilor din jurul ei, ce suflet bun are, ce tărie de caracter și de câtă ambiție poate să dea dovadă. E un om cu o poveste de viață incredibilă, ruptă parcă dintr-un film recompensat cu multe premii Oscar. Un om care a trecut prin greutăți nenumărate, dar care nu s-a dat bătut nici măcar o secundă. Un om pe care prietenii l-au abandonat atunci când a avut cea mai mare nevoie, dar care a găsit puterea să se ridice, să meargă mai departe și să ierte. E un om cu atât de mult orgoliu încât nu vede niciodată eșecul ca pe o opțiune. E un om pe care l-am schițat ani de-a lungul în minte și pe care nu am crezut că-l voi întâlni vreodată. E la fel ca mine. Împărtășim aceeași poveste și am fost destinați să ne întâlnim. Exact atunci când aveam cea mai mare nevoie unul de celălalt. Nu a fost dragoste la prima vedere, ca în comediile siropoase de la Hollywood, dar a fost o scânteie. Care s-a transformat în prietenie. Iar prietenia s-a dezvoltat în iubire, respect, admirație. Am devenit o echipă și credem cu tărie unul în celălalt. Eu cel mai mult în ea, ea cel mai mult în mine. Ne susținem, ne îmbărbătăm când e cazul, ne tragem de păr dacă e nevoie și ne completăm perfect. Suntem o familie îndrăgostită de natură, de viață, de oameni. Și în natură am mers ca să dăm viață unui nou copăcel. Iar acum el crește în burtica ei, soția mea, și urmează să vină pe lume în curând! Ca să ne facă și mai fericiți și ca să ne arate ce echipă bună suntem și cât de perfect e rodul iubirii noastre. Pentru că știu deja: ea, fiica mea, o să fie perfectă pentru mine. Cu toate imperfecțiunile ei. Sunt pregătit să o întâlnesc pentru că mi-am dorit-o dintotdeauna. Ea e tot ce lipsește ca tabloul nostru să fie complet! Deocamdată, pentru că vom mai planta copăcei!
Dragă copac, să nu mă cerți dacă te-ai pierdut în ideile mele, dar te-am avertizat ca sunt prea multe de spus! Sunt sigur că ai înțeles că o iubesc până la cer și înapoi. Și că alături de ea merg până în pânzele albe și mai departe! Și că ea mă face un bărbat mai puternic. Și că pentru mine e TOT!”

Ce zici Ana? 🙂

Ce zici copacule? Sper ca te-a inspirat si pe tine Robert sa spui TE IUBESC in gura mare, sa simti si sa fii recunoscator pentru toate binecuvantarile pe care le primesti. ❤

MEET THE TREE AND TELL YOUR STORY
Daca simti ca ai si tu o poveste care ar putea inspira livada de copaci, o declaratie de dragoste, o lectie despre pasiuni, viata si iubire, te rog scrie-mi in privat, si impreuna vom creiona o vorba calda pentru comunitatea de aici. Sunt convinsa ca multi au nevoie sa auda experientele tale care definesc iubirea. Am mai mult timp liber, odata cu cresterea copacelului si vreau sa profit la maxim de aceasta perioada, sa cunosc cati mai multi copaci cu emotii si povesti interesante.

Mi-ar placea mult de tot sa te cunosc!

 

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.