Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

I-am facut un copil dupa doua luni. Nimic iesit din comun, doar e sufletul meu pereche.

2 Comments

suflete

Draga Copac,

Ana si cu jumatatea ei Harry, sunt o dovada vie ca sufletele pereche exista.

Stiu ca am intrebat-o  acum ceva vreme: “pai si cum, dupa doua luni deja ai decis sa -ti continui  viata cu el, in doi?

“Nu numai, am ales sa-i port si copilul.” 😀

“Pai cum asa?” o intreb eu.

“Pai este sufletul meu pereche, ce rost mai are sa  astept.”

Ana mi-a explicat, ca a realizat ca Harry este sufletul ei pereche, cand,  in cadrul unui exercitiu de dezvoltare personala, a observat ca respira impreuna cu el, in acelasi ritm, ca si cu s-ar fi intalnit cu ea, in varianta masculina. E mare lucru sa te intalnesti in oglinda si sa te placi.

Ei, mai departe o las pe Ana sa va povesteasca ceva frumos, despre cum un copac, a anuntat-o ca -l va aduce in curand pe lume, pe  bebe LEV :

“Sufletul pereche este cel cu care te simti in largul tau, in asa fel in care nu trebuie sa faci nimic in plus fata de ceea ce esti tu. Nu trebuie sa impresionezi pe nimeni. Poti sa taci si esti inteles pe deplin, pentru ca acea persoana este in vibratia ta. Nu in ultimul rand, langa sufletul pereche, alegi sa mergi pentru a-ti atinge potentialul maxim.

Ca si in cazul tau, totul a inceput cu un copac….

Imi aduc si acum aminte cum intr-un autotratament Reiki, la un moment dat, a aparut un copac cu niste culori ca din povesti, culori pe care nu le-am mai  vazut niciodata. Am trait o stare de implinire si fericire extraordinara.

In acel moment nu am inteles care a fost mesajul acelui copac pentru mine, dar de atunci ceva in interiorul meu s-a schimbat, ceva din mine cauta acea stare traita in acel moment din timpul tratamentului.

Tot facand diferite formari din aria dezvoltarii personale, in timpul transelor imi venea mesajul ca voi avea un bebe.  Exact inainte sa mi se confirme de medici ca sunt insarcinata, am facut o sedinta Reiki cu mine si a aparut din nou acel copac, fapt care m-a pus din nou pe ganduri, pentru ca stiam ca mi se pregateste ceva, dar nu stiam exact ce.

Ei, si cum se spune ca profesorul vine cand elevul este pregatit, iata ca l-am adus pe lume pe LEV, iar la petrecerea lui, am primit un copac desenat, unde fiecare persoana a participat cu cate o amprenta, aducand un strop de iubire in copacul vietii mele. Abia atunci am inceput sa inteleg toate semnele pe care le-am primit, si faptul ca este  momentul sa dau viata si iubire precum….. un copac. De atunci copacul creste, iar eu cu sufletul meu pereche si cu bebe, traim armonia si iubirea in trei, in cel mai frumos mod. Nu degeaba am ales sa-l numim, pe copacelul nostru,  LEV (inima in ebraica), pentru ca a venit si este doar IUBIRE.

Daca vreodata drumurile noastre se vor incurca, inima lui LEV care bate din inimile noastre, intotdeauna va gasi o cale sa ne aduca inapoi impreuna.

Un alt copacel de-al meu si al sufletului mei pereche, este un proiect personal- Yoga Academy Romania, unde tinem cursuri pentru a forma instructori certificati yoga la nivel international,  cat si workshop-uri pe acesta disciplina. Un nou vis care a devenit realitate. Mai multe detalii gasiti cu drag aici. Ma simt binecuvantata si multumesc pentru tot ceea ce am in viata mea, si va trasmit si voua multa iubire! Fiti cu ochii in patru, pentru ca sufletul vostru pereche poate fi mai aproape decat credeti si multe lucruri minunate vi se pregatesc si voua.”

Mai completez spunandu-va ca, dupa ce mi-am facut si eu initierea de grad 1 in Reiki cu Ana, mi-am facut tema de acasa, care consta, in autotratamentul de 21 de zile, unde mi-am setat in fiecare zi ca intentie, fertilitatea pantecului meu. Nu stiu daca a fost noroc, a fost magie, a fost tratamentul care si-a facut treaba,  sau pur si simplu a fost o intamplare, dar Yannusha “s-a plantat”  imediat, chiar in cele 21 de zile de autotratament, motiv pentru care ii sunt tare, tare recunoscatoare pentru ca m-a facut sa cred in puterea sugestiei. ❤

Pe Ana o gasiti aici.  

Daca simti ca ai si tu o poveste care ar putea inspira gradina de copaci, o lectie despre pasiuni, viata si iubire, te rog contacteaza-ma, si impreuna vom creiona o vorba  calda pentru comunitatea de aici. Sunt convinsa ca multi au nevoie de sa auda experientele tale care definesc iubirea. Mi-ar placea sa te cunosc!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

2 thoughts on “I-am facut un copil dupa doua luni. Nimic iesit din comun, doar e sufletul meu pereche.

  1. Frumoasa istorie 🙂 Si mai mult ma bucur ca am descoperit ca exista cursuri de acreditare internationala la noi pentru instructori yoga 😀

  2. package is developed for small-to medium-sized businesses that
    want to manage numerous huge, high-traffic sites on a single platform.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.