Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, ziua 26- O greseala, o lectie magica

Leave a comment

1175308_10201918363351451_1656518191_n

Draga copac,

Am facut multe greseli. Uneori am permis celor din jurul meu sa profite de slabiciunile mele. Alteori am acceptat situatii si cuvinte pe care nu le-am meritat. Cred ca totusi am invatat din toate alegerile gresite, si am inteles ca ce a fost a fost si nu am cum sa mai retraiesc si sa repar, iar unii oameni nu vor mai veni niciodata inapoi sa -mi spuna “imi pare rau”.
Cu totii avem suisuri si coborasuri in viata. Experimentam si bune si rele si cred ca e normal sa fie asa.Suntem oameni. Nu suntem perfecti. Suntem vii. Tot ce facem este sa incercam lucruri noi si uneori suntem stangaci ca niste copii. Ne chinuim. Suferim. Cadem. Ne revenim si ne ridicam. Incercam din nou. Invatam din greseli. Evoluam.
Si suntem recunoscatori pentru aceasta oportunitate minunata numita VIATA.
De fapt,  nu exista greseli, poate doar lectii. Eu asa vad.

Care este lectia ta?

CE TREBUIE SA FACEM. Sa identifcam o greseala pe care am facut-o in viata noastra, si sa enumeram 10 binecuvantari pentru care ne simtim recunoscatori in urma greselii facute, punandu-ne intrebarile “Ce am invatat din greseala respectiva? Ce lucruri bune au rezultat din experienta ei?”

Cam atat  pentru azi.Ne revedem maine dimineata, dar intre timp, nu uitati de tehnica celor 10 binecuvantari de dimineata, de piatra magica si imprastiati magia recunostintei si asupra cunoscutilor vostri,  astfel incat sa fim cati mai multi cei care vom intra in joc si puterea cat mai mare. Cei care se alatura mai tarziu jocului nostru  trebuie sa inceapa cu prima tehnica, din prima zi.

Sa invatam din greseli azi!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.