Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, ziua 25- Indiciile magice

Leave a comment

10556478_10152403720242462_7386807311978346688_n

Buna dimineata!

Ca in fiecare dimineata, incepeti ziua cu mentionarea in scris a celor 10 binecuvantari, cititi-le  cu voce tare sau in gand  si nu uitati ca dupa fiecare motiv de recunostinta sa spuneti de trei ori “multumesc”. Seara la culcare, luati piatra magica  in mana si alegeti cel mai bun lucru dintre cele care vi se vor intampla azi, pentru care sunteti fericiti si recunoscatori.

TEMA NOUA

“Viata este un joc, trebuie sa ne regasim spiritul ludic pentru a descoperi magia din jurul nostru.” Flora Colao.

Mai stiti sticlutele pe care le-am pregatit la evenimentul din parc( video aici)? Mai stiti ca imi spuneati ca nu va vine sa credeti cat de mult se potrivesc mesajele?

Tema de azi este ca un joc. Este foarte amuzanta. Universul se foloseste de anumite persoane, circumstante, evenimente, aranjandu-le astfel incat sa iti ofere indiciile necesare, asta daca esti atent.

De exemplu: daca iti doresti un partener de cuplu, si vezi un cuplu de indragostiti, considera acest lucru drept un indiciu ca trebuie sa fii recunoscator pentru partenerul ideal care se indreapta spre tine. Daca auzi o sirena de ambulanta, poate e un indiciu ca trebuie sa fii recunoscator pentru sanatatea ta. Daca vezi pe cineva care arata super bine la corp, poate trebuie sa fii si tu recunoscator pentru greutatea ideala pe care o vei atrage in curand.

Asa ca propune-ti astazi sa fii mai atent ca de obicei, si sa identifici cel putin sapte indicii magice pe care ti le trimite Universul si care, iti reamintesc pe aceasta cale, sa fii recunoscator.

Cam atat  pentru azi.Ne revedem maine dimineata, dar intre timp, imprastiati magia recunostintei si asupra cunoscutilor vostri,  astfel incat sa fim cati mai multi cei care vom intra in joc si puterea cat mai mare. Cei care se alatura mai tarziu jocului nostru  trebuie sa inceapa cu prima tehnica, din prima zi.

Sa descoperiti indicii magice azi!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.