Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia Recunostintei, Ziua 21- Rezultatele magice exact asa cum ne dorim

1 Comment

DSC_9916

 

Hristos a inviat!

Fie ca aceasta sarbatoare sa ne gaseasca pe toti mai recunoscatori pentru bucuriile mici si mari, mai curajosi, mai frumosi si mai buni cu noi si ceilalti, asa ca nu uitati sa va faceti lista celor 10 de binecuvantari, mai fericiti si multumiti ca oricand pentru tot ceea ce traiti in momentul de fata.

TEMA NOUA

Inainte de masa, spui multumesc. Foarte bine. Personal, spun multumesc, inclusiv inainte de un concert sau de un spectacol la opera, de o piesa de teatru sau pantomima, inainte de a deschide o carte, inainte de a desena, a picta, de a face sport, de a ma plimba, de a canta, de a dansa si a-mi inmuia penita in  cerneala.” Keith Chesterton.

Keith C. ne invata sa aplicam magia inainte de obtinerea, pentru a ne asigura ca vom obtine rezultatele pe care ni le dorim.

Noi suntem foarte obisnuiti sa speram :”sper sa am noroc sa..”, “sper sa ma fac bine..”, “sper sa ma intorc cu bine acasa..”, “sper ca totul sa se termine cu bine..”, dar in loc sa speram, nu mai bine am fi recunoscatori pentru ca lucrurile se vor intampla exact asa cum vrem noi? Viata nu se deruleaza niciodata intamplator, iar norocul nu are nici o legatura cu rezultatele pe care le obtinem.

Invocand un rezultat magic, si fiind recunoscator pentru el, atragem lucrurile in favoarea noastra. De aceea ori de cate ori ni se pare ca riscam ceva, sau nu avem niciun control asupra unei situatii, ori speram ca o intamplare sa se termine cu bine, hai sa fim recunoscatori pentru un deznodamant fericit.

Asa ca ce trebuie sa facem este sa selectam trei situatii diferite pentru care dorim sa obtinem rezultate magice. Le scriem  in jurnalul nostru, ca si cum am fi recunoscatori ca s-au intamplat exact asa cum vrem noi: ” Multumesc pentru rezultatul magic al…”

Inainte sa va culcati, luati piatra magica in mana si alegeti un lucru pentru care sunteti cel mai recunoscator din cele intamplate azi.

Sa avem niste Sarbatori Magice, in care sa ne gasim pe noi!

 

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

One thought on “Joc Magia Recunostintei, Ziua 21- Rezultatele magice exact asa cum ne dorim

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.