Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Magia Recunostintei, Ziua 19- Faceti 100 de pasi magici

Leave a comment

100 de pasi magici

Buna dimineata!

Ca in fiecare dimineata, incepeti ziua cu mentionarea in scris a celor 10 binecuvantari, cititi-le  cu voce tare sau in gand  si nu uitati ca dupa fiecare motiv de recunostinta sa spuneti de trei ori “multumesc”. Seara la culcare, luati piatra magica  in mana si alegeti cel mai bun lucru dintre cele care vi se vor intampla azi, pentru care sunteti fericiti si recunoscatori.

TEMA NOUA

Astazi trebuie sa-i calcam pe urme lui Albert Einstein, care stiti ce facea? Repeta in fiecare zi cuvantul multumesc de 100 de ori!

Deci, astazi trebuie sa facem 100 de pasi magici ( proces ce nu dureaza mai mult de 90 de secunde), si cu fiecare pas sa repetam cuvantul magic multumesc.

“Dumnezeu ti-a daruit azi 86.400 de secunde. Ai folosit macar una dintre ele sa spui multumesc?” A. Ward.

Putem practica pasii magici oriunde: in casa, la birou, in drum spre o intalnire, dar cel mai minunat cred ca ar fi, daca am putea, sa-i facem in picioarele goale in iarba! Este foarte eficient sa practicam aceasta tehnica in drum spre un examen, o intalnire importanta,un  interviu, atunci cand mergem la medic, sau pur si simplu daca avem o zi mai sumbra.

Nu numara pasii in timp ce practici efectiv tehnica, ca este posibil sa te impiedici si sa pierzi magia cuvantului multumesc. Mai bine iti pui un cronometru si timp de cel putin 90 de secunde, sa faci cati mai multi pasi si sa spui multumesc cu fiecare pas.

Aceasta tehnica poate fi repetata ori de cate ori simti nevoia puterii recunostintei in viata ta!

Cam atat  pentru azi.Ne revedem maine dimineata, dar intre timp, imprastiati magia recunostintei si asupra cunoscutilor vostri,  astfel incat sa fim cati mai multi cei care vom intra in joc si puterea cat mai mare. Cei care se alatura mai tarziu jocului nostru  trebuie sa inceapa cu prima tehnica, din prima zi.

Sa faceti  muuuulti Pasi Magici azi, si in fiecare zi!

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.