Suntuncopac

Suntuncopac si sunt aici pentru tine la studioul meu

Joc Magia recunostintei, ziua 17- Cecul magic

Leave a comment

the-magic-check-en

Bogata sa iti fie inima!

Ca in fiecare dimineata, incepeti ziua cu mentionarea in scris a celor 10 binecuvantari, cititi-le  cu voce tare sau in gand  si nu uitati ca dupa fiecare motiv de recunostinta sa spuneti de trei ori “multumesc”. Seara la culcare, luati piatra magica  in mana si alegeti cel mai bun lucru dintre cele care vi se vor intampla azi, pentru care sunteti fericiti si recunoscatori.

TEMA NOUA

“In Universul magic nu exista coincidente si accidente. Nimic nu se poate petrece daca cineva nu isi doreste acest lucru.” Burroughs.

Tehnica de azi se refera la banii pe care doresti sa ii primesti/ castigi/ economisesti in viata ta. Vezi cecul atasat, fa -i o copie, sau deseneaza-l de mana, si completeaza-l cu datele tale. Scrie pe el suma de bani de care ai nevoie, numele si data de azi. Este important sa-ti setezi o destinatie exacta pentru acesti bani, si sa te umpli de recunostinta.

Dupa ce l-ai completat, tine-l in mana si gandeste-te la lucrul pe care doresti sa il cumperi cu el. Vizualizeaza cat mai detaliat cum vei cheltui acesti bani. Pot fi pentru o pereche de pantofi, o masina sau o casa. Un tratament sau o excursie. Un curs de yoga sau carti. Plata unei datorii. Orice.

Ia cecul magic cu tine azi, si pune-l intr un loc unde sa -l vezi frecvent. Imagineaza-ti ca folosesti banii in scopul dorit si ca esti fericit.

La sfarsitul zilei, plaseaza-l intr un loc vizibil, unde sa-l vezi pana cand vei obtine cumva banii doriti. Daca cumva castigi /strangi in vreun fel banii doriti, umple-te de recunostinta si completeaza cand ai nevoie, un alt check.

Stiu ca pare o poveste de adormit copiii, si poate este, dar este incredibil ce putem face cu mintea noastra daca ne setam niste obiective. Bineinteles, asta nu inseamna sa asteptam sa castigam la Loto ca in filme sau sa primim mosteniri de la matusi putred de bogate, inseamna sa si depunem eforturi sustinute sa economisim si sa muncim mai mult.

Cam atat  pentru azi.Ne revedem maine dimineata, dar intre timp, imprastiati magia recunostintei si asupra cunoscutilor vostri,  astfel incat sa fim cati mai multi cei care vom intra in joc si puterea cat mai mare. Cei care se alatura mai tarziu jocului nostru  trebuie sa inceapa cu prima tehnica, din prima zi.

Un cec gros va doresc! 😀

Author: suntuncopac

Suntuncopac si-mi place sa vorbesc despre asta! www.suntuncopac.com

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.